EN/FI
Tapahtumat
Ruoka

DJ:t

Pitkät perinteet Dj-toiminnasta

Runsaan livemusiikkikattauksen ohella Nelivitosen musiikillinen kivijalka on muodostunut jo yli kaksi vuosikymmentä talon omista DJ:stä, jotka huolehtivat rock- ja pop-pitoisen rytmimusiikin tarjonnasta.

Talossa on viikonloppuisin auki kolme kerrosta, joista kahdessa on DJ:t ja tanssilattia. Kellarikerroksen musiikkitarjonta painottuu Nelivitosen perinteiden mukaisesti klassisempaan ja uudempaan rock- ja pop-musiikkiin. Tyylilajeina indie, alternative, rock, soul, funk, 80’s jne. Yläkerta on omistettu uudemmalle bilemusalle tyyleinä uusi ja vanha räppi, rnb, sekä moderni ja rytmikkäämpi pop. Parhaat tanssibileet löydätkin viikonloppuiltoina 45:n vintiltä.

Vuosien varrella kolmisenkymmentä vakituista DJ:tä on pitänyt huolta Nelivitosen asiakkaiden tanssittamisesta. Nykyään numerossa tapaa viisi vakituista DJ:tä, joista kaikki ovat tulleet aikanaan taloon asiakaskunnasta bongattuina jo virassa olleiden DJ:den suosittelemana.

DJ MATSONI

Open Decksien ja vinyyli-iltamien isäntä DJ Matsoni on Oulun oma poika. Levyjen soiton lisäksi hän harrastaa yleistä kuupoilua. Musiikin suhteen Matsoni on suhteellisen kaikkiruokainen; omimpina tyyleinä ovat esimerkiksi vanha hevi, disco ja funk. Saa toivoa Black Sabbathia ja Abbaa, The Baseballsia ja Volbeatia ei.

DJ DHK

DJ DHK eli tuttavallisemmin Paavo on oululaistunut parikymppinen DJ:n alku joka soittaa numeron kellarissa menevää rokkia ja funkki-disko –hittejä, laajalta skaalalta. Talon meininkiin sopii alkuiltaan rytmikäs funkki, josta meno muuttuu puolesta yöstä aina rokimpaan suuntaan. Meno pidetään kovana ensimmäisestä biisistä pilkkuun asti. Tämä talon DJ on soittanut talossa sysksystä asti, ja tuo musatietämyksellään uutta verta kellarin iltoihin. DJ DHK tullaan näkemään vielä toivottavasti talossa pitkään ja moninaisissa riennoissa.

TOM WIZARD

Viiden vuoden keikkailun jälkeen numeron vintiltä 2016 syksyllä kodin löytänyt Tom Wizard tarjoaa kansalle räppiä ja sen lukuisia ala-genrejä kuin myös hyvän maun mukaista poppia, vankalla kokemuksella ja tietämyksellä.

Biisikirjastoa päivitellään joka viikko uudeestan menneitä toiveita, listoja ja undergroundimpaa skeneäkin kuulostellen. Biisejä siis löytyy ja soi laidasta laitaan uusista hiteistä ehkä vielä joskus tuleviin hitteihin. Omimmillaan Wizard on trap tai house-seteissä mutta jokaista iltaa fiilistellään ihmisten pohjalta, näissä bileissä kaikilla on lupa tanssia ja nauttia.

DJ FAIRFAX

Syksyllä 2016 taloon tullut DJ Fairwax tarjoilee vintillä herkkuja niin tanssinnälkään kuin vaativampaan rap-makuun. Katalogi ulottuu hiphopin alkuajoilta uusimpiin hitteihin pysyen uskollisena omalle tyylilleen. Yläkerrassa soi tätä nykyä mm. oldschool- ja moderni rap, rnb, pop, grime sekä house ulkomaisella tatsilla, kotimaisia helmiä unohtamatta. Tämä tyyppi soittaa myös ne biisit, joita et missään muussa Oulun baarissa kuule. Fairwax päivittää listojaan tarkkakorvaisesti sekä asiakkaiden toiveita, että uusimpien musiikkivirtauksia kuunnellen, joten saatat kuulla tanssilattialla vaikkapa tulevan suosikkikappaleesi!

LIMPPU

Tuttu naama Oulun musa/baaripiireissä, musaintoilija joka tuo omalla kokemuksellaan kaikille rennon ja vapaan fiiliksen tanssilattialla. Vanha rokki lähellä sydäntä, mutta myös funk ja pop kuuluu vahvasti soittolistaan. Jos Toton Africa ei kuulu illan aikana, niin tulkaa nykäseen hihasta ni ostan kaljan.