EN/FI
Tapahtumat
Ruoka

DJ:t

Pitkät perinteet Dj-toiminnasta

Runsaan livemusiikkikattauksen ohella Nelivitosen musiikillinen kivijalka on muodostunut jo yli kaksi vuosikymmentä talon omista DJ:stä, jotka huolehtivat rock- ja pop-pitoisen rytmimusiikin tarjonnasta.

Talossa on viikonloppuisin auki kolme kerrosta, joista kahdessa on DJ:t ja tanssilattia. Kellarikerroksen musiikkitarjonta painottuu Nelivitosen perinteiden mukaisesti klassisempaan ja uudempaan rock- ja pop-musiikkiin. Tyylilajeina indie, alternative, rock, soul, funk, 80’s jne. Yläkerta on omistettu uudemmalle bilemusalle tyyleinä uusi ja vanha räppi, rnb, sekä moderni ja rytmikkäämpi pop. Parhaat tanssibileet löydätkin viikonloppuiltoina 45:n vintiltä.

Vuosien varrella kolmisenkymmentä vakituista DJ:tä on pitänyt huolta Nelivitosen asiakkaiden tanssittamisesta. Nykyään numerossa tapaa viisi vakituista DJ:tä, joista kaikki ovat tulleet aikanaan taloon asiakaskunnasta bongattuina jo virassa olleiden DJ:den suosittelemana.

DJ FAIRWAX

Fairwax on nelivitosen residentti kolmen vuoden ajalta. Jokapaikan höylä vintiltä, joka hitsaa funkit houseen ja hiphopit indieen saumattomasti. Jos tykkäät tanssia, nautit setistä takuuvarmasti.

DJ 1UAN

Sattuma ja rakkaus rytmiin sai 1uanin aikoinaan decksien äärelle, eikä mies ole sen jälkeen sieltä poistunut kuin korkeintaan nukkumaan. Red Cups- klubilla kohtalokkaan ensikosketuksen ja sitä seuranneen perusoppimäärän saanut 1uan on sittemmin soittanut klubeilla ympäri Pohjois-Suomea ja Oulua, ja kotiutunut numerobaariin keväällä 2019. Tämän DJ:n esikuvat löytyvät läheltä; mentoreiksi hän nimeää paikalliset sankarit, DJP1 ja DJ Pinoston. Yli kuuden vuoden kokemus on muokannut 1uanin tavaramerkeiksi sulavat miksaukset ja rytmikkään r’n’b-painotteisen soittotyylin. 1uanin ollessa pöydän takana pääset fiilistelemään vanhaa ja uutta r’n’b:tä, tuhteja afrobiittejä ja kaikkea siltä väliltä.

JIRI

Uusin tiskijukka Numeron kellarin vahvuudessa. Sydäntä lähimpänä klassinen rock eri vuosikymmeniltä, mutta illan aikana huomioidaan kaikenlaiset toiveet pirtin ja oman lättykatalogin puitteissa.Tärkeintä illan aikana on ilman muuta hyvä meininki!

SAMI

Hep! Meikä on Sami, toinen osa tätä alakerran sukupolven vaihosta. Yritän vähän tuoda iltojen aikana vaihtelua illan musiikkitarjontaan uudemmalla matskulla, mutta kuitenki alakerran teemaan sopivalla. Jos katse pääsee nouseen sieltä lasinpohjalta kopin suuntaan nii todennäkösesti jammailen teiän kanssa illan. Hihastaki voi tulla nykäsee ja heittään toiveita, nii katotaan mitä sit pystyy toteuttaan.