EN/FI
Tapahtumat
Ruoka

DJ:t

Pitkät perinteet Dj-toiminnasta

Runsaan livemusiikkikattauksen ohella Nelivitosen musiikillinen kivijalka on muodostunut jo yli kaksi vuosikymmentä talon omista DJ:stä, jotka huolehtivat rock- ja pop-pitoisen rytmimusiikin tarjonnasta.

Talossa on viikonloppuisin auki kolme kerrosta, joista kahdessa on DJ:t ja tanssilattia. Kellarikerroksen musiikkitarjonta painottuu Nelivitosen perinteiden mukaisesti klassisempaan ja uudempaan rock- ja pop-musiikkiin. Tyylilajeina indie, alternative, rock, soul, funk, 80’s jne. Yläkerrassa on lauantaisin uusi klubikonsepti Vinttiklubi, jossa dekkien takana paikalliset DJ:t tanssittavat vintin väkeä klassikoiden ja bängereiden tahdissa, unohtamatta jokaisen DJ:n omaa soundia. Parhaat tanssibileet löydätkin lauantai-iltoina 45:n vintiltä!

Vuosien varrella kolmisenkymmentä vakituista DJ:tä on pitänyt huolta Nelivitosen asiakkaiden tanssittamisesta.

 

Vintin DJ:t

Wizard

Femmassa jo pitkään kansaa villinnyt Wizard jatkaa myös osana Vinttiklubin kokoonpanoa ja lupaa tuoda vintille takaisin taianomaista meininkiä.

 

 

 

 

 

DJ SMU

Skrätsäävä klubi Dj kuvastaa SMU:n soittotyyliä parhaiten. Teknisyys ja yleisön viihdyttäminen kulkee aina käsikädessä illan alusta loppuun saakka. SMU on toinen The SESH dj-kollektiivin perustajajäsenistä ja keikkoja on ollut niin tanssitapahtumissa, klubeilla ja kaikkea siltä väliltä ympäri suomen. 

Vinttiklubilla kuulet SMU:n soittavan 90-luvun klassikoista uusimpiin bängereihin, joten illan aikana varmasti jokaisen tanssijalka alkaa vipattamaan. Nähdään vintillä! 

 

 

SnapDragon

Aivan superhauskaa päästä soittamaan musaa myös klubin puolelle! Tanssitan jengiä rohkeasti eri genrejä yhdistellen. HipHopia, RnBtä, housea ja ripaus drum n bassia. Vanhoja klassikoita, unohdettuja helmiä ja basson jytkettä <3

 

 

 

 

ATI

Moikka! Mä oon ATI ja rakastan kaikkea söpöä ja pehmeää, mutta Vinttiklubin tanssilattialla aion pistellä ujostelematta bassoa ja rumpua perinteiseen tapaan. Multa löytyy myös klassikoita ja bängereitä joita aion pistellä runsaalla kädellä joten kannattaa kuuntelemaan!

 

 

 

 

Otto August

Otto August on vahvistamassa Vinttiklubin klassikko-osastoa intohimoisella suhtautumisellaan ajattomaan musiikkiin. Monta vuotta marinoituneen levykeräilijän selektiossa kuullaan erityisesti 80-luvun soundia Discon, Funkin ja Italon muodossa, unohtamatta monipuolista taustaa elektronisen musiikin parissa.

 

 

 

DJ Pinki

Mulla menee jalan alle naisräppi, hiphop sekä pop, erityisesti tyttöenergialla höystettynä. 💕 Näistä, tanssikisasta, kunnon bassolinjoista sekä urbaaneista viboista on mun soittolistat tehty!

 

 

 

 

Chimanda

Mun soittolistoilta löytyy tanssimusaa RnB:stä hiphoppiin, afrobiiteistä funkkiin unohtamatta klassikoita miksattuna elektroniseen musiikkiin! 💥

 

 

 

 

 

Kellarin DJ:t

 

Sami

Kaks asiaa ei lähe numerosta kulumallakaan, meikä ja rokkidisko. Soittelen alakerrassa pilke silmäkulmassa ja pikkusen kultaa hiuksissa, samalla jammaillen teidän kanssa. Jos ei meinaa jalka vipattaa muute nii tuu nykäsee hihasta nii eiköhän me joku biisi just sullekkin löydetä ❤️

 

 

 

 

kimmo

Illat rakennan pitkälti toiveiden ympärille tuttuja taattuja klassikoita unohtamatta. Uusia, tai rokkidiskolle uusia, bängereitä väliin ripotellen tuon itseäni eniten esille. Sydän sykkii Lenny Kravitzin ja HIMin lisäksi kovasti indielle, punkille ja glam rockille. Kopissa meikä poika reivaapi hymyssä suin melkein yhtä kovaa kuin kovimmat lattian tamppaajat tanssilattialla!