EN/FI
Tapahtumat
Ruoka

Tilavuokraus

Yksityistilaisuudet

45 Special tarjoaa omalaatuiset puitteet monenlaisia yksityis- tai yritystapahtumia varten. Jokainen kerros on erikseen vuokrattavissa klo 9 – 23 välisenä aikana. Koko ravintolaan mahtuu enimmillään 300 henkilöä.

Kellari on suosittu synttärijuhlien ja yritysten pikkujoulujen viettopaikka, jonne mahtuu jopa 70 juhlijaa mukavasti. Onpa siellä järjestetty myös häiden jatkobileitä ja parit häätkin! Vintillä pystyy järjestämään tapahtumia joissa tarvitaan esiintymislavaa. Keskikerroksen lounge-tiloissa on mahdollista pitää myös pienempiä, 2–20 osallistujan kokouksia ja palavereita.

Nelivitosessa on oma äänentoisto sekä vintillä että kellarissa (kts. kalustosta tarkemmin Info-osiosta). Äänentoistosta huolehtii talon oma äänimies. Lisäksi tarvittaessa käytössäsi on videotykki ja valkokangas tai bändi- ja DJ-kamat.

Kahvitarjoilut, cocktail-palat tai buffet-ruokailut tilaisuuksiin hoituvat yhteistyössä gastropub  Zivagon keittiön kanssa.

 

Jätä tarjouspyyntö!

Jotta voimme tehdä sinulle sopivan ehdotuksen, kerro meille tapahtumastasi ainakin nämä tiedot: päivämäärä [voit ilmoittaa myös varapäiviä], osallistujamäärä, tilaisuuden luonne, budjetti, mitä lisäpalveluja tarvitset [esimerkiksi tarjoilut, juomaliput, DJ, bändi tai muut ohjelmapalvelut, suunnitteluapua jne].

 

Tarjouspyyntö

 

Opiskelijabileet

Pienet pippalot vintillä, ainejärjestön omat jamit tai kolmen kerroksen poikkitieteelliset haalaribileet – kaikki onnistuu! Olemme vuosikymmenten aikana tehneet yhteistyötä useimpien opiskelijajärjestöjen kanssa. Voimme halutessanne myös auttaa ohjelman buukkauksessa ja muissa järjestelyissä.

Ota yhteyttä promoottoriin:

Roope Sulkala
+358 400 781783
roope[ät]45special.com

 

 

Sopimus- & varausehdot

Tilavuokraukseen ja yksityistilaisuuksiin sovelletaan sopimus- ja varausehtoja, jotka voit lukea täältä.

 

Logot

Tapahtumajärjestäjä! Mikäli tarvitsette 45 Specialin logoa painotuotteisiinne tms., ladatkaa pdf-dokumentti täältä.