EN/FI
Tapahtumat
Ruoka

Tapahtumat

Ke 20.02.19 / 21:00
Remakka Open Mic Stand Up -klubi
2,5 / 1,5 € + PM 2,5 €

Remakan keskiviikkoklubilla näet laajan kirjon koomikoita aloittelijoista ammattilaisiin testaamassa tuoreimpia juttujaan.

Itse lavalle? Remakan keskiviikkoklubit ovat Open Mic eli kaikki lavakomiikan ystävät voivat ilmoittaa meille halukkuutensa päästä esiintymään. Viestiä tulemaan rohkeasti sähköpostilla remakkaclub[at]gmail.com, Facebookissa tai naamatusten.

Nähdään Remakassa!

To 21.02.19 / 21:00
TERVEET KÄDET + NAPALM TED + LESKENTUSKA
10 / 11,50 / 13 € + PM 2,5 €

Maamme legendaarisin hardcore-yhtye Terveet Kädet tekee lyhyen paluun!

Bändi juhlii 1980-luvun tuotannon koostavan vinyyliboksin julkaisua kolmella keikalla.

Läjä Äijälän luotsaama Terveet Kädet -yhtye lopetti toimintansa 2016 liki neljänkymmenen toimintavuoden jälkeen. Äijälä ilmoitti, että yhtye ei ollut hänelle enää ajankohtainen. Tuolloin bändi laittoi pillit pussiin, ja sen viimeisin kokoonpano jatkoi keikkailua sekä levyjen tekoa Lapin Helvetti -nimellä, julkaisten nimeään kantavan debyyttilevynsä vuonna 2017 (Svart Records).

Vuodesta 1979 operoinut hardcore-yhtye keräsi vuosien varrella ihailijoita maailmanlaajuisesti metalliyhtye Sepulturan jäsenistöstä Mike Pattoniin ja ehti kiertää kotimaansa lisäksi myös valtameren tuolla puolella. Yhtyeen arvostuksen ja 40. juhlavuoden kunniaksi Svart Records on koostanut yhtyeen 1980-luvun tuotannosta kaikkiaan viiden vinyylilevyn kokoelmaboksin, joka sisältää laajan liitelehden asiaankuuluvine valokuvineen, haastatteluineen ja diskografioineen.

Lopettamispäätöksestä huolimatta Äijälä ilmaisi halunsa tehdä kattavan julkaisun kunniaksi Lapin Helvetin nykykokoonpanolla rajoitetun määrän keikkoja, joilla se soittaa pelkästään Terveet Kädet -yhtyeen 1980-luvun materiaalia. Mitään sekakokoonpanoja ja kokkapuheita näissä juhlissa on turha odotella, vaan luvassa on kunnon täysi tunti turpaanvetoa vanhaan malliin.

Terveet Kädet -yhtyeen TK POP 1980 – 1989 viiden vinyylilevyn kokoelmaboksi ilmestyy 1.2.2019.

Oululaistrio Napalm Ted saa kunnian avata tämän erityislaatuisen illan grindcoren ja kuolometallin merkeissä. Toisena lämppärinä Leskentuska, rokenrollia mustalla sielulla.

Luvassa on tiivis läpileikkaus vuosien 2015-2017 materiaalista ennakoiden tulevaa kokoelmalevyä ”Complete Success” unohtamatta viime kesänä ilmestynyttä ”Mouthful”-debyyttialbumia.

Tapahtuma Facebookissa

To 21.02.19 / 23:00
Oulu Open Decks
Vapaa pääsy + PM 2,5 €

Open Decksit 45 Specialissa joka toinen torstai! Ilta alkaa klo. 23:00, jolloin jaetaan DJ-vuorot, ole siis paikalla ajoissa!

Vain Avaruus on rajana (jos sekään). Nyt saa taas paljastaa musiikilliset mieltymyksensä tai perversionsa julkisesti Nelivitosessa. Sulautuuko grime /dubstep funky houseen tai hardcore gettotechiin? Saako intialainen huuliharppumusiikki tanssilattian täyteen? Tai sitten voi koettaa miltä tuntuu rakastaa kansaa ääniaalloin kuin ihka oikea tiskijukka.Tuntuuko että klubeissa soi aina ne väärät biisit eikä koskaan sitä ”hyvää musaa”? Tämä ilta on sinun iltasi! Open Decks -iltamat jatkuvat Nelivitosessa tuttuun tyyliin. Tämä ei ole kilpailu! Tai jos jonkun mielestä on niin kaikki osallistujat voittavat.

Ilta alkaa kello 23:00 jolloin ryysis DJ -pöydän vieressä muodostaa soittolistan. Tule ajoissa paikalle, vuoroja ei voi varata vaan ne täytetään siinä järjestyksessä kun artistit kirjoittavat nimensä listaan. Olethan solidaarinen soittokavereitasi kohtaan. Soittoaikaa on 30 minuuttia. Jos se tuntuu liian lyhyeltä kannattanee järjestää oma klubi – maailma on paikkoja täynnä.

Kaikille vapaa pääsy (narikka 2,5€)!

Pe 22.02.19 / 21:00
AIVOVUOTO + AARNIKOTKAT
12 / 13,50 / 15 € + PM 2,5 €

Aivovuoto on vuonna 2012 perustettu, itä-Helsingistä lähtöisin oleva rap-yhtye, joka on julkaissut neljä erinomaisen vastaanoton saanutta levyä; ”Aivovuoto”, ”Vihaa karkkia” -EP, Khidin kanssa tehty split ”Se tuli televisiosta / Sushi Drive-by” sekä tuoreimpana vuonna 2017 julkaistu “Dötöx”.

Yhtye koostuu tuottajaveljeksistä Miosta ja Visasta (K.V.N & LOBO, muun muassa SMC Lähiörotat, instrumentaalilevyjä), sekä räppäri Matista, a.k.a. Jodarokista (muun muassa Kemmuru, Freerap, Meiän Musiikki -levy-yhtiö).

Aivovuoto on työskentelytavaltaan sessiobändi – musiikki syntyy omassa Studio TÖI:ssä. Yleensä ensin tulee veljesten tausta, jonka jälkeen Matti kirjoittaa siihen biisin ja kappale pyritään purkittamaan välittömästi. Tajunnanvirta. Spontaanius. Aivovuoto nauhalle.

Yhtye tunnetaan myös omalaatuisista videoista, joista osan herrat ovat itse tuottaneet, käsikirjoittaneet ja joskus leikanneetkin. Videot laajentavat kappaleiden maailmaa. Aivovuoto on tehnyt videoita myös muille nimellä Aivotuotos.

Lämppärinä keikalla helsinkiläinen räpviisikko Aarnikotkat.

Tapahtuma Facebookissa

Pe 22.02.19 / 23:00
Friday Special
4,5 € / 2,5 € + PM 2,5 €

Friday Special tarjoaa yläkerrassa pintaraapaisua syvemmän otteen rytmikkääseen bailumusaan (hiphop/rnb/pop jne.), vanhemmista helmistä uusiin hitteihin.

Kellarin tarjonta painottuu perjantaisin uuteen pop-rockiin. Kellariin on päivitetty uudet indie-rockit, joita kuullaan varmasti ja uskollisesti vanhempaakin unohtamatta.

Klubit pyörähtävät käyntiin n klo 23.

Liput viikonloppuklubeille maksavat vain 4,5 / 2,5 € (opiskelija- ja klubikorttilaiset). Vapaa pääsy keikkojen jälkeen ennen klo 23!

La 23.02.19 / 22:30
Rokkidisko & Studio45
4,5 / 2,5 € + PM 2,5 €

Rokkidisko ja Studio 45 jatkavat klubi-kansan tansittamista Nelivitosessa lauantaisin!

Rokkidisko on 45:n kellarissa lauantaisin toimiva klubi, joka tarjoaa kaupungin parhaat indie-, rock- ja pop-tanssit Nelivitosen omien dj:n voimin. Rokkidiskossa soivat niin tämän päivän parhaat rokkihitit kuin myös legendaariset klassikot.

Studio45 tarjoaa vintillä takuulla kaupungin parhaat tanssibiitit vanhasta, tanssittavasta, soulista ja funkista lähtien aina tämän hetken kuumimpiin tanssimusiikin hitteihin saakka 45:n rock-henkisellä tyylillä. Luvassa on talon omien tiskijukkien ja vierailevien dj:en näkemyksiä aiheesta.

Rokkidisko pyörähtää käyntiin klo 22:30 ja Studio45 klo 23:30

Liput viikonlopun Studio 45 – klubille ja 45 Rokkidiskoon maksavat vain 4,5/2,5€ (alennus opiskelija-/klubikortilla).

Vapaa pääsy ennen klo 23! (liveohjelman jälkeen)

Su 24.02.19 / 23:00
Sunnuntaijamit
Vapaa pääsy + PM 2,5 €

TUU ITE SOITTAAN!!!

Perinteiset 45:n Sunnuntaijamit alkavat klo 23:15. Paikalla ovat kaikki perussoittokamat kuten rummut, basso, kitarat, kosketinsoittimet ja jotain ”helistimiä”. Tule yksin tai vaikkapa bändisi kanssa ja päästä ilmoille parasta musaa ikinä. Soittovuoroja jakaa talon jami-isäntä ja myös äänentoistosta huolehditaan talon puolesta. Voit tulla myös vain kuuntelemaan & fiilistelemään!

Tervetuloa maailman parhaisiin jameihin!

Ke 27.02.19 / 20:30
Pyhiksen musavisa

Pyhis tenttaa rokkiväen musiikkituntemusta!

Kerää timanttinen tiimi kasaan ja tule tavoittelemaan mainetta ja kunniaa sekä tietysti talon tuotepalkintoja joka toinen keskiviikko järjestettäviin visoihin! 1–4 hengen joukkueiden tietämys haastetaan suorilla kysymyksillä sekä musa- ja kuvapähkinöillä, joiden aihealueena on laveasti rock ja pop kautta aikain.

Oletko juuri sinä Oulun kovin musatietäjä? Tule ja todista se keskiviikkoiltaisin klo 20:30-22:30!

Pe 01.03.19 / 21:00
NEØV + PASA
10 / 11,50 / 13 € + PM 2,5 €

Kansainvälistä arvostusta nauttiva NEØV julkaisee 1. helmikuuta odotetun uuden albumin nimeltä Volant. Levyltä on ennakkoon ilmestynyt jo lämpimän vastaanoton saaneet singlet Person I Used to Be sekä Elysion.

Anssi ja Samuli Neuvosen sekä Ari Aution muodostama kolmikko tunnetaan herkkävireisestä, unenomaisen lumoavasta indie pop -musiikistaan

Aiemmin yhtyeeltä on julkaistu albumit Orange Morning (2013) sekä Dominique (2015), jotka ovat tuoneet bändille niin keikkoja eri puolilla Eurooppaa kuin myös medianäkyvyyttä Rolling Stonen kaltaisten lehtien sivuilla. NEØV levyttää nykyään saksalaiselle Clouds Hill -yhtiölle. Uuden pitkäsoiton myötä luvassa on myös kuukausia kestävä kiertue, joka ulottuu myös Oulun Nelivitoseen!

Illan avaa vastikään odotetun kakkosalbuminsa Meistä piti tulla (Warner Music 2019) julkaissut Pasa.
Yhtye valittiin vuonna musiikkialan ammattilaisten järjestämään Tulevaisuuden tusina 2011 -äänestykseen sekä Emma -tulokasehdokkaaksi vuonna 2012.
Tuoretta albumia juhlittiin tammikuussa loppuunmyydyllä julkkarikeikalla. Yhtye kiertää alkuvuonna ja keväällä pitkin Suomea juhlistaen uuden levynsä julkaisua.

Tapahtuma Facebookissa

Liput ennakkoon Nelivitosesta 10 €
Liput ennakkoon Tiketistä 11,50 €
Liput ovelta 13 €

Pe 01.03.19 / 23:00
Friday Special
4,5 € / 2,5 € + PM 2,5 €

Friday Special tarjoaa yläkerrassa pintaraapaisua syvemmän otteen rytmikkääseen bailumusaan (hiphop/rnb/pop jne.), vanhemmista helmistä uusiin hitteihin.

Kellarin tarjonta painottuu perjantaisin uuteen pop-rockiin. Kellariin on päivitetty uudet indie-rockit, joita kuullaan varmasti ja uskollisesti vanhempaakin unohtamatta.

Klubit pyörähtävät käyntiin n klo 23.

Liput viikonloppuklubeille maksavat vain 4,5 / 2,5 € (opiskelija- ja klubikorttilaiset). Vapaa pääsy keikkojen jälkeen ennen klo 23!

La 02.03.19 / 21:00
IISA
12 / 13,50 / 15 € + PM 2,5 €

Iisa on laulaja–lauluntekijä, joka tunnetaan pysäyttävistä, hätkähdyttävän herkistä popkappaleistaan. Loppuvuodesta 2018 ilmestynyt Iisan kolmas studioalbumi Päivii, öitä (EMI Capitol Finland) toi artistin ilmaisuun entistä tummempia, syviä sävyjä ja lunasti yleisön korkeiksi kasvaneet odotukset kirkkaasti. Päivii, öitä -levyä työstettiin tinkimättömästi nimekkään tekijäkaartin kanssa, ja se antaa vahvaa näyttöä Iisan taiteellisesta kunnianhimosta ja uudistumiskyvystä. Julkaisua edeltäneistä Kun olit nuori ja Jos se sattuu -sinkuista tuli yleisön välittömästi omakseen ottamia keikkahittejä.

Sanoittajana ansioitunut Iisa tunnetaan myös lukuisista maamme eturivin artisteille kirjoittamistaan hiteistä (mm. Kaija Koo, Laura Närhi, Jannika B). Livenä Iisa on nelihenkinen, kotimaan klubeja, konserttisaleja ja festivaaleja aktiivisesti kiertävä yhtye. Iisan kokoonpanossa soittavat Antti Hietala (rummut), Omar Zakik (kitara) ja Veli Kauppinen (basso).

Tapahtuma Facebookissa

La 02.03.19 / 22:30
Rokkidisko & Studio45
4,5 / 2,5 € + PM 2,5 €

Rokkidisko ja Studio 45 jatkavat klubi-kansan tansittamista Nelivitosessa lauantaisin!

Rokkidisko on 45:n kellarissa lauantaisin toimiva klubi, joka tarjoaa kaupungin parhaat indie-, rock- ja pop-tanssit Nelivitosen omien dj:n voimin. Rokkidiskossa soivat niin tämän päivän parhaat rokkihitit kuin myös legendaariset klassikot.

Studio45 tarjoaa vintillä takuulla kaupungin parhaat tanssibiitit vanhasta, tanssittavasta, soulista ja funkista lähtien aina tämän hetken kuumimpiin tanssimusiikin hitteihin saakka 45:n rock-henkisellä tyylillä. Luvassa on talon omien tiskijukkien ja vierailevien dj:en näkemyksiä aiheesta.

Rokkidisko pyörähtää käyntiin klo 22:30 ja Studio45 klo 23:30

Liput viikonlopun Studio 45 – klubille ja 45 Rokkidiskoon maksavat vain 4,5/2,5€ (alennus opiskelija-/klubikortilla).

Vapaa pääsy ennen klo 23! (liveohjelman jälkeen)

Su 03.03.19 / 23:00
Sunnuntaijamit
Vapaa pääsy + PM 2,5 €

TUU ITE SOITTAAN!!!

Perinteiset 45:n Sunnuntaijamit alkavat klo 23:15. Paikalla ovat kaikki perussoittokamat kuten rummut, basso, kitarat, kosketinsoittimet ja jotain ”helistimiä”. Tule yksin tai vaikkapa bändisi kanssa ja päästä ilmoille parasta musaa ikinä. Soittovuoroja jakaa talon jami-isäntä ja myös äänentoistosta huolehditaan talon puolesta. Voit tulla myös vain kuuntelemaan & fiilistelemään!

Tervetuloa maailman parhaisiin jameihin!

Pe 08.03.19 / 21:00
NICUMO + RIESA
6 / 7,5 / 8 + PM 2,5 €

Nicumo on Ylivieskassa 2009 lopulliseen muottiinsa puristunut, pohjoisen melankolian metallinen sanansaattaja. Hannu Karppisen uskomattoman voimakkaat vokaalit, raskas ja juureva rytmisektio basisti Sami Kotilan, sekä rumpali Aki Pusan toimittamana yhdistettynä kitaristi Atte Jääskelän tunnistettavan tunnelmallisiin melodioihin, sekä vahvoihin riffeihin, jotka maustetaan ilmiömäisen soolokitaristin Tapio Anttiroikon vaivattomasti kiemurtelevilla sooloilla saavat aikaan musikaalisen metalliyhdisteen, joka hivelee metallikansan korvia.

Nicumon musiikin juuret ovat melodisessa metallissa, mutta bändin nykyinen musiikillinen ilmaisu on ottanut pelottomia syrjähyppyjä muihinkin genreihin. Bändin kotiseutu, pohjoisuus ja suomalainen melankolia on kuitenkin bändin musiikissa suurin yhtenäistävä tekijä. Bändin vahvuutena on musiikillinen monimuotoisuus iskevästä pop-rockista progressiivisen lumoavan fiilistelyn kautta aina suoraan death metalliin asti.

Vuonna 2019 Nicumo täyttää 10 vuotta, jota juhlistetaan uusien julkaisujen ja keikkailun merkeissä!

RiESA on Punk Metal -trio. Debyyttialbumi Ämpäreitä ja sirkushuveja ilmestyi lokakuussa 2018. Levy on musiikillisesti monipuolinen konseptialbumi, jota on luonnehdittu aikaa kuvaavaksi fiktioksi. Puherooleissa vierailevat mm. Juha Lagström ja Mara Balls.

Levyn tiimoilta bändi kiersi ympäri Suomea lämpäten mm. Maj Karmaa ja Inkvisitoria. Keikoilta saatu palaute on ollut todella hyvää. Lavalla bändi on tiukka ja energinen.

Tänä keväänä bändi julkaisee uutta musiikkia ja pitää tiiviin keikkatahdin yllä. Perjantaina 8.3. on vuorossa Oulu, jolloin bändillä on kunnia lämmitellä 45 Specialin lauteet Nicumolle. RiESA odottaa ensikohtaamistaan oululaisyleisön kanssa innolla!

Tapahtuma Facebookissa

La 09.03.19 / 21:00
RUUSUT
14,5 / 16 / 18 € + PM 2,5 €

Ruusut julkaisee 9.11. uuden vinyylipainoksen debyyttilevystään ja keikkailee aktiivisesti huhtikuulle 2019 asti. Maaliskuussa bändi keikkailee myös Nelivitosessa!

Ruusut on uusi elektroninen pop-yhtye, jonka jäsenet ovat Ringa Manner, Alpo Nummelin, Samuli Kukkola ja Miikka Koivisto. Kesän aikana yhtye nähtiin keikoilla mm. Sidewaysissä, Provinssissa, Ruisrockissa, Ilosaarirockissa – sekä Flowssa, jossa yhtyettä oli sunnuntain avaukseen tullut kuuntelemaan yli 10000 ihmistä.

Ruusujen kehuttu debyyttialbumi julkaistiin 31.8. ja se nousialbumilistan sijalle #3.

Tapahtuma Facebookissa

Ennakkoliput Nelivitosesta 14,50 €
Ennakkoliput Tiketistä 16 €
Liput ovelta 18 €

Pe 15.03.19 / 21:00
URSUS FACTORY + SEPI KUMPULAINEN DUO
12 / 13,50 / 15 € + PM 2,5 €

Ursus Factory on Suomen tärkein rockbändi.” – Teppo Vapaus, Nälkä 1/2017

Ursus Factory on helsinkiläinen garagerock-duo, jossa kaksi lapsenkasvoista jätkää, Jussi ja Allu, saavat aikaan hillittömän energian ja riffit lyövät turpiin mutta tunnelma on samaan aikaan täynnä miltei ylitsevuotavaa herkkyyttä. Vaikka meluvalli on agressiivisen päällekäyvä, Ursus Factory ei pelkää olla sanoituksissaan toisinaan avoimesti naiivi.

Biisit käsittelevät useimmiten maailmantuskaa, mutta niissä ei myöskään pelätä käsitellä elämää räkäisellä huumorilla. Keikalla bändi ottaa hyvien biisien, sattuman ja improvisaation avulla yleisön vahvasti osaksi primitiivistä rock-rituaalia, jossa on kyse enemmänkin pidäkkeettömästä itseilmaisusta kuin cooliudesta tai muusta tyhjänpäiväisestä.

Ursus Factory on säröisä ja kulmikas rockduo, jota on tituleerattu Suomen parhaimmaksi livebändiksi. Duo onkin ladattu täyteen kiihkoa ja jännitettä, joka on valmis räjähtämään silmille hetkenä minä hyvänsä. Huikean energialatauksen lisäksi bändillä on tarjota pirun kovia keikkahittejä, kuten Kaikki on niin vitun ihan jees ja Rakastuin lesboon, joka ei paljon The White Stripesille kalpene.”
– Ilosaarirock 2018

Yhtye valmistelee tällä hetkellä toista pitkäsoittoaan, joka on määrä julkaista helmikuussa 2019 Monsp Records -levy-yhtiön kautta.

Ursus Factorylle lauteet lämmittelee Sepi Kumpulainen Duo!

Sepi Kumpulainen, eli ”Kalevankadun laulava talonmies” on suomalainen kantaaottavaa kansanmusiikkia, laulelmaa ja huumorimusiikkia esittävä laulaja.

Vuonna 1991 julkaistu debyyttisingle ”Armotonta menoa” sekä samanniminen debyyttialbumi nostivat Sepi Kumpulaisen koko kansan tietoisuuteen ja molemmat ansaitsivat nopeasti klassikkostatuksen. Playground Music julkaisikin vuonna 2016 uuden painoksen pitkään loppuunmyydystä levystä sen 25-vuotisjuhlan kunniaksi.

Tunnettuja kappaleita Sepin uran varrelta ovat esimerkiksi ”Mä oon mahtava mies”, ”Kännykkämies”, ”Armotonta menoa”, ”Esko Aho on ihan laho”, ”Railakas ilta Venetsiassa”, sekä Neste K -huoltoasemien televisiomainoksistakin tuttu ”Ole Rohkea Vaan”.

Parhaillaan työn alla olevan uuden albumin toinen single kantaa nimeä “Kumpulainen Ratsastaa” ja siinä perinteinen Sepi-soundi kohtaa konerummut sekä syntikat.

Liput ennakkoon Nelivitosesta 12,00 €
Liput ennakkoon Tiketistä 13,50 €
Liput ovelta 15,00 €

Tapahtuma Facebookissa

La 16.03.19 / 21:00
SALALIITTO
12 / 13,50 / 15 € + PM 2,5 €

Ajattoman tyylipopin mestari Salaliitto hämmensi kuulijansa debyyttialbumillaan, joka sai kriitikot käyttämään ylisanoja ja keikoilla Salaliittoon ihastuneet fanit käynnistämään vinyylisoittimensa uudelleen ja uudelleen.

Kakkosalbumi Melankolia julkaistiin 24.2.2017, ja se on ehtinyt kerätä kehuja niin yleisöltä kuin kriitikoiltakin.

Salaliitto sekoittelee musiikissaan aineksia uudesta ja vanhasta indie rockista, popista, countrysta, ja progesta. Siksi se kuulostaa ajattomalta. Soittajien sadat keikat vanhoissa bändeissään ja kymmenet salaliittolaisina ovat hioneet Salaliiton huippuunsa, ja keikoilla bändi todella vakuuttaa kuulijansa.

Liput ennakkoon Nelivitosesta 12,00 €
Liput ennakkoon Tiketistä 13,50 €
Liput ovelta 15,00 €

Tapahtuma Facebookissa

 

Pe 22.03.19 / 21:00
ASA & BAND + Tamonen x Olli PA x Jaska 13
13 / 14,50 / 16 € + PM 2,5 €

Me rakennamme identiteettimme ja tulemme osaksi ympäröivää kulttuuria kielen kautta. Tätä todellisuutta me myös dokumentoimme kielellä. Kieli tarjoaa meille työkalut oman maailman rakentamiseen. Sen Asa on tehnyt.

Aliaksella Avain uransa aloittaneella Matti Salolla oli aina oma
painovoimansa, joka ohjasi omalle polulle. Klassikoksi muodostunut debyytti Punainen tiili toi sosiaalista realismia ja poliittista paatosta Rähinän ulosantiin, mutta varsinainen läpimurto oman äänen – oman kielen ja oman maailman – löytymiseen oli Asa.

Kieli on rytmiä ja rapinkin keskiössä on flow, rytminen karisma. Jo toinen Asan nimellä julkaistu levy Terveisiä kaaoksesta esitteli vuonna 2006 oman sisäisen rytminsä tahtiin toimivan sanataitelijan, joka etsi luovan yhteistyön kautta myös omaa soundiaan.

Yksi versio omasta soundista löytyi vuonna 2008 ilmestyneellä levyllä Loppuasukas. Soundi ammensi eri kansanmusiikeista roisilla otteella ja toi Asalle sekä Emma- että Teosto-palkinnon. Viimeisen kymmenen vuoden aikana Asa on julkaissut ja esittänyt musiikkia ahkerasti, psykedeliasta vahvasti ammentavasta ja tee-se-itse -henkisestä Foetida-sarjasta perinteisemmällä hiphop-estetiikalla operoiviin levyihin, kuten Love ja Jou jou, sekä dj-vetoisista keikoista Asa & Band -kokoonpanon konsertteihin.

Kun on vuosi 2019, Asa on taiteilijana itsenäinen – sekä esteettisesti että oman levy-yhtiön ansiosta. On monta suuntaa johon lähteä, monta kotia jonne palata, monta ajatusta jota jahdata, sanoilla ja rytmeillä, soundeilla ja näyillä.

On monta maailmaa joita rakentaa.

Kun Matti Tamosen positiivinen asenne, Jaska13:n melankoliaan pureutuvat tyylit ja Olli PA:n kerronta kohtaavat, on käsissä albumi nimeltä Minä EP. Minä EP:llä räppärit ottavat yön itselleen, ovat omia itsejään ja haluavat kaiken. Terveen ja epäterveen itsekkyyden rajoja käsitellään 5 kappaleen verran GFB:n, Ruubenin, Janleksin ja Janne K:n tuotannon kuorruttamana. Kesällä 2018 perustetun trion debyytti EP:n julkaisupäivä TBA.

Tapahtuma Facebookissa

Liput ennakkoon Nelivitosesta 13 €
Liput ennakkoon Tiketistä 14,50 €
Liput ovelta 16 €

La 23.03.19 / 18:00
Remakka Stand Up
11 / 12,50 / 15 € + PM 2,5 €

Remakka-lauantait jatkuvat Nelivitosessa!

23.3. Riku Sottinen, Heikki Vilja, Anne Maaret, Simo Leppänen, Iikka Kivi

Liput myynnissä ennakkoon Nelivitosessa ja osoitteessa Tiketti.fi
Liput ennakkoon alk. 11€
Liput ovelta 15€ (opisk.kortilla 11€)
Narikka 2,5€

Kaksi näytöstä – klo 18 ja klo 21

La 23.03.19 / 21:00
Remakka Stand Up
11 / 12,50 / 15 € + PM 2,5 €

Remakka-lauantait jatkuvat Nelivitosessa!

23.3. Riku Sottinen, Heikki Vilja, Anne Maaret, Simo Leppänen, Iikka Kivi

Liput myynnissä ennakkoon Nelivitosessa ja osoitteessa Tiketti.fi
Liput ennakkoon alk. 11€
Liput ovelta 15€ (opisk.kortilla 11€)
Narikka 2,5€

Kaksi näytöstä – klo 18 ja klo 21

Pe 29.03.19 / 21:00
OG ULLA-MAIJA
12 / 13,50 / 15 € + PM 2,5 €

Suomalaisen “gangstaräpin” nouseviin nimiin lukeutuva OG Ulla-Maija on kerännyt Youtubessa julkaisemilleen videoille yli 10milj katselukertaa.

Hävyttömän rap-huumorin sävyttämät kappaleet seikkailevat jossain mielikuvituksen ja todellisuuden, sekä hyvän ja huonon maun rajamaastossa.

OG Ulla-maijan loppuunmyydyt keikat sekä kultaa Spotifyssa streamannut MAKIA -kappale puhuvat puolestaan…

Liput ennakkoon Nelivitosesta 12 €
Liput ennakkoon Tiketistä 13,50 €
Liput ovelta 15 €

Tapahtuma Facebookissa

La 30.03.19 / 21:00
TEMPLE BALLS + BLOCK BUSTER
7,50 / 9 / 10,50 € + PM 2,5 €

Oululaisen hard rock -yhtyeeen Temple Ballsin pitkään odotettu kakkosalbumi Untamed julkaistaan maaliskuun 8.pvä! Levyjulkkareita juhlitaan kotibaarissa Nelivitosessa lauantaina 30.3. kuopiolaisen Block Buster -yhtyeen kera.

Temple Ballsin pari viimeistä vuotta ovat olleet kiireisiä ja työntäyteisiä. Yhtyeen ensimmäinen virallinen single Hell And Feelin’ Fine näki päivänvalon syyskuussa 2016 ja sai mukavasti soittoaikaa muun muassa Radio Rockin taajuudella. Karma Sound -studioilla Thaimaassa äänitetty esikoisalbumi Traded Dreams (2017) julkaistiin Suomen lisäksi Saksassa ja Japanissa. Levyn tuottanut Tobias Lindell tunnetaan yhteistyöstään muun muassa Europen, Mustaschin ja H.E.A.T.in kanssa.

Temple Balls on niittänyt mainetta energisenä live-esiintyjänä. Syksyllä 2017 yhtye kiersi ensin Suomea Battle Beastin kanssa ja jatkoi sitten ensimmäiselle keikalleen Japaniin ja minikiertueelle Ukrainaan. Kevään 2018 ohjelmassa oli kahden viikon kiertue Baltiassa ja Itä-Euroopassa. Queenin, Deep Purplen ja Uriah Heepin kaltaisia suuruuksia lämmitellessään viisikko on näyttänyt pystyvänsä ottamaan haltuun myös suuremmat lavat.

Lämppärislotin ottaa haltuun kuopiolainen hard rock -yhtye Block Buster, joka solmi äskettäin maailmanlaajuisen sopparin levy-yhtiö Frontiers Musicin kanssa.

Bändin debyyttialbumi ”Losing Gravity” tullaan julkaisemaan perjantaina 13. syyskuuta. Yhtyeen edellistä ”Sweet Mary Jane” sinkkua on kuunneltu Spotifyssa yli 120,000 kertaa ja kappale on ollut soitossa myös Radio Rockilla.

Block Busterilla on mennyt lujaa myös keikkarintamalla päästessään jakamaan lavoja mm. Bon Jovin, Gojiran sekä Children Of Bodomin kanssa.

Ennakkoliput @ 45 Special 7,50 €
Ennakkoliput @ Tiketti.fi 9,00 €
Liput ovelta 10,50 €

Tapahtuma Facebookissa

Pe 05.04.19 / 21:00
DJ KRIDLOKK + TUUTTIMÖRKÖ
13,50 / 15 / 16,50 € + PM 2,5 €

Median älykköräppäriksi ristimän DJ Kridlokkin kolmas sooloalbumi ”Silius” julkaistaan 15. helmikuuta, ja levyjulkkarikiertue rantautuu Ouluun huhtikuussa.

Mutsi – pitkäsoiton jälkeen, pääsääntöisesti mielikuvituksen, todellisuuden ja jääkaapin pyhää kolminaisuutta neljä vuotta nuohoten, Kridlokk kysyi vuonna 2018 Siriltä ”kuka minä olen?”. Sirille kysymys osoittautui liian vaikeaksi ymmärtää joten hän/se ystävällisesti vihjaisi avun kenties löytyvän seuraavaksi tarjoamistaan aplikaatioista joihin lukeutuivat WhatsApp, MobilePay ja Kuvat.

Aikansa tekstiviestitse tutuiltaan rahaa pummien, vanhoja valokuvia älypuhelimestaan deletoiden, DJ Kridlokk päätti tehdä uuden albumin.

Kridlokkin rakkaisiin ystäviin lukeutuva Janne Aarrelampi muinoin tokaisi kaikenkiteyttävästi: ”Internetin pitäs tulla kerran viikossa painettuna paperille”. Tähän toteamaan ja kaikkeen muuhun mahdolliseen hevonpa*kaan pohjautuvat Silius – levyn teemat.

DJ Kridlokk on 80-luvulla patentoitu toimintatarkoitukseton kone, jolle viimeinen ohjelmistopäivitys on ollut saatavilla 1.1.97 ja jonka jälkeen käyttöjärjestelmän tuki on lopetettu. Silius on myyntiartikkeli jonka jokaisesta ostosta ohjautuu 0,6 euroa pyrkimykseen kohottaa DJ Kridlokkin elintasoa. Paremman elämän välttämättömiin hankintoihin kuuluvat sähköhammastahna, 4-D printteri, hologrammi, nopeammat toimitusajat Woltissa, turpakiinni-kaukosäädin ja kuulokeliitäntä takaisin iPhoneen.

Mukana Nelivitosen keikalla myös Tuuttimörkö! Viileämpi kuin Jäämeri, mustavalkoisempi kuin Buster Keaton. Räppää aiheista, joiden olemassaolosta et aikaisemmin edes tiennyt. Ne sanat. Hypnoottista ja manipuloivaa. Ja ne synat. Pala funkin syvintä olemusta Härmässä. Ja puolet yleisöstä on aivan seis, kun Tuuttis repii Nelivitosen kappaleiks.

Tapahtuma Facebookissa

La 06.04.19 / 21:00
SEROT + DJ RIKU NIEMINEN
10 / 11,50 / 13 € + PM 2,5 €
Serot

Vaihtoehtoista elektronista musiikkia soittava Serot yhdistää musiikissaan luonteikkaasti koneiden soundin ja orgaanisen grooven. Kolme taustoiltaan erilaista muusikkoa ryhtyivät tutkimaan soittamisen ja tuotannon mahdollisuuksia kukin yksilöllistä osaamistaan hyödyntäen, yhteisenä nimittäjänään rakkaus house- ja teknomusiikkia kohtaan. Syntyi yhtye, joka ilahduttaa keikoillaan ainutlaatuisella tavalla, ja jossa tyypilliseen bändisoittoon liitetään DJ-kulttuurin lumoavimmat piirteet. Lavalla soivatkin harmoniassa rumpusetti, loopperit, synat, samplerit, rumpukoneet ja kitarat energisellä, tanssittavalla sykkeellä. Improvisaatio ja vuorovaikutus yleisön kanssa takaavat raikkaan dynamiikan, jonka varaan rakentuu jokainen yhtyeen ainutkertaisista keikoista.

Serotin tuotannossa olennaisessa roolissa on kollaboraatio muiden toimijoiden kanssa genrerajojen yli. Yhtyeen tuoreella “Otava” -levyllä vierailivat jazzmuusikot pianisti Iiro Rantala sekä trumpetisti Verneri Pohjola. Kokoonpanon ensimmäinen, vuonna 2015 julkaistu albumi tuotettiin puolestaan yhdessä tunnettujen DJ-tuottajien, Kristiina Männikön ja Emma Valtosen kanssa.

Riku Nieminen

Kajaanissa kasvaneelle Riku Niemiselle musiikki on lapsesta saakka ollut tie vapauteen. Tutustuttuaan Berliinin klubikulttuuriin, heräsi myös syvä rakkaus tanssilattiaa kohtaan. Siitä alkoi usean vuoden tutkimusmatka, joka on vienyt aistimaan tunnelmia klubeille ympäri maailmaa, johtanut vinyylikokoelman keräämiseen ja kypsynyt hiljalleen haluksi tarjota muillekkin musiikillisia maistiaisia niistä hetkistä mitä on itse saanut kokea. Lämpöiset Lofi -Housen herkut ja pitkälle tuotetut harmonisen Teknon mestariteokset punoutuvat tyylikkäästi yhteen hänen energisissä seteissään.

Riku Niemisen näyttelijätausta näkyy erityisenä herkkyytenä vuorovaikutukselle ja rohkeutena luoda kontakti, jonka varaan parhaat tanssilattia hetket rakentuvat. Sanaton kohtaaminen, kollektiivinen vapautus arjen rooleista ja egon kahleista, sekä syvä hyväksytyksi tulemisen kokemus, ovat avain siihen tunnelmaan jonka Riku pyrkii luomaan soittaessaan. Luontainen tarinankertoja ilmaisee itseään DJ:nä kirjoittaen eeppistä juonta, jossa jokainen biisi jättää jälkensä ja kuljettaa kohti jotain uutta ja kiinnostavaa.

Tapahtuma Facebookissa

Pe 12.04.19 / 20:00
IBE x MELO (S)
12,50 / 14 / 15,50 € + PM 2,5 €

Uuden rap-aallon tärkeimpiin nimiin lukeutuvat IBE ja MELO suuntaavat
laajalle yhteiskiertueelle. Rundi-nimeä kantava kiertue starttaa Valoa
Festivaalilta perjantaina 8. helmikuuta ja kattaa Suomen suurimmat
kaupungit.

Ikärajaton keikka

Tapahtuma Facebookissa

La 13.04.19 / 21:00
MACTOPIAS x JIIAA + OLLI PA + JUHOWHO
7,5 / 9 / 10 € + PM 2,5 €

To 18.04.19 / 21:00
THE MEÄNLAND
14 / 15,50 / 17 € + PM 2,5 €

Folk-rekki-pänti The Meänland luopii päänäns suomen- ja meänkielistä takatahtipoljentoa, jonka yniikit piirtheet tuleva keksheliäistä sanotuksista, rennosta rytmistä ja tinkimättömästä mysikhalitheetistä. Mysiikissä liikuthaan vuoron perhään hymuristisissä, henkevissä, kannanottavissa ja puliittisissa tunnelmissa.
La 20.04.19 / 18:00
Remakka Stand Up
11 / 12,50 / 15 € + PM 2,5 €

 

Remakka-lauantait jatkuvat Nelivitosessa!

20.4. Tomi Haustola, Tommi Mujunen, Tuomas Sämpi, Jani Autio, Iikka Kivi

Liput myynnissä ennakkoon Nelivitosessa ja osoitteessa Tiketti.fi
Liput ennakkoon alk. 11€
Liput ovelta 15€ (opisk.kortilla 11€)
Narikka 2,5€

Kaksi näytöstä – klo 18 ja klo 21

La 20.04.19 / 21:00
Remakka Stand Up
11 / 12,50 / 15 € + PM 2,5 €

Remakka-lauantait jatkuvat Nelivitosessa!

20.4. Tomi Haustola, Tommi Mujunen, Tuomas Sämpi, Jani Autio, Iikka Kivi

Liput myynnissä ennakkoon Nelivitosessa ja osoitteessa Tiketti.fi
Liput ennakkoon alk. 11€
Liput ovelta 15€ (opisk.kortilla 11€)
Narikka 2,5€

Kaksi näytöstä – klo 18 ja klo 21

Su 21.04.19 / 21:00
PÄÄ KII
14 / 15,50 / 17,50 € + PM 2,5 €

2010-luvun suuri suomalainen punkorkesteri Pää Kii on luonut nahkansa. Kakkahätä/Heartburns-veteraani Teemu Bergmanin ympärille kasautunut orkesteri koostuu nykyään basisti Vekku Vartiaisesta (myös Anal Thunder), kitaristi Antti Leppäniemestä (Lapinpolthajat, Grooves of Fury, ex-Heartburns) ja rumpali Heikki Laaksomiehestä.

Tapahtuma Facebookissa

La 04.05.19 / 21:00
ONNI BOI + KAURIINMETSÄSTÄJÄT
13 / 14,50 / 16 € + PM 2,5 €

Onni Boi on helsinkiläinen laulaja, joka nousi nopeasti tietäjien tietoisuuteen keväällä 2017. Herkkää yöllistä tunnelmaa uhkuvat elektroniset sävellykset saivat osakseen runsaasti positiivista huomiota suomalaisilla radioasemilla sekä internetissä. Niiden tahdissa voi ainutlaatuisella tavalla bailata ja kyynelehtiä onnesta samaan aikaan – nk. “Onni Boin multitasking”.

Tyylitietoisen, herkkään ja melankoliseen tunnelmaan luottavan artistin debyytti-EP ilmestyi lokakuussa 2017 ja siltä löytyvä single “Colors” oli kyseisenä vuonna Bassoradion toiseksi soitetuin kotimainen kappale.

 

Kiehtova Kauriinmetsästäjät vaikuttaa nykyaikaisen suomenkielisen elektronisen popin pelastajalta. Esimerkiksi Stockers!ista tuttujen Tuomas Kaitasen ja Heikki Petrellin duo naittaa heleitä pop-melodioita, edm:ää ja trooppista synapoppia. Juustoiset ja sopivan kornit, nuoruutta uhkuvat sanoitukset viimeistelevät päähän soimaan jäävät kappaleet niin itsevarmalla tyylillä, että bändi vaikuttaa samaan aikaan uskomattoman coolilta sekä potentiaaliselta tulevaisuuden mainstream-ilmiöltä.

Tapahtuma Facebookissa

To 23.05.19 / 21:00
YONA
14 / 15,50 / 17 € + PM 2,5 €

Laulaja-lauluntekijä Yona on maamme ahkerimpia ja arvostetuimpia laulunkirjoittajia. Yhteensä seitsemän albumia julkaissut moniulotteinen artisti on tunnettu erityisesti laaja-alaisesta taituruudestaan eri musiikkigenrejen välillä.

Johanna Kustannus/Universal julkaisi syyskuussa 2018 Yonan tuoreimman pitkäsoiton Yona: 7. 

”Yona vyöryttää mielikuvia, kuohuu unelmia ja sukeltaa pimeyteen hämmentävällä rohkeudella.” -Suomen Kuvalehti 2018

7 osoittautuukin rohkeaksi ja monipuoliseksi kokonaisuudeksi, joka tarjoaa poplevyn kontekstissa poikkeuksellisen paljon kiintoisia tasoja.” -Aamulehti 2018

Yona yhtyeineen kannattaa kokea levyjen lisäksi myös livenä. Heittäytymiskykyisenä tunnettu artisti yhdessä taidokkaan ja rohkean yhtyeen kanssa on yhdistelmä, joka jättää harvan kylmäksi.

Valtavan musikaalisen ja muuntautumiskykyisen helsinkiläislaulajan esiintymisen aikana oli useita sellaisia hetkiä, joissa saattoi kuulla ikiaikaisen musiikkitradition siirtymisen modernilta kuulostavaksi populaarimusiikiksi.” -Turun Sanomat 2018

Liput ennakkoon 45:sta 14 €
Liput ennakkoon Tiketistä 15,50 €
Liput ovelta 17 €