EN/FI
Tapahtumat
Ruoka

Tapahtumat

Ke 15.07.20 / 19:00
Pyhiksen musavisa
Vapaa pääsy

Pyhis tenttaa jälleen rokkiväen musiikkituntemusta!

Kerää timanttinen tiimi kasaan ja tule tavoittelemaan mainetta ja kunniaa sekä tietysti talon tuotepalkintoja joka toinen keskiviikko järjestettäviin visoihin! 1–4 hengen joukkueiden tietämys haastetaan suorilla kysymyksillä sekä musa- ja kuvapähkinöillä, joiden aihealueena on laveasti rock ja pop kautta aikain.

Oletko juuri sinä Oulun kovin musatietäjä? Tule ja todista se keskiviikkoiltaisin klo 19:00-21:00!

La 18.07.20 / 22:00
PASTIS + MESSIER
7,50 € + PM 2,5 €

Pastis ja messier juhlivat hellettä 45 Specialissa Oulussa lauantaina 18.7.2020. Reipasta kitaramusiikkia ja kylmiä juomia koko ilta!


Pastis on helsinkiläinen koko rock- ja pop-musiikin spektriä hyödyntävä viisikko, joka luottaa kitaran rummun, basson ja täydellisen melodian pyhään voimaan. Esimakua tulevasta toisesta kokopitkästä albumista antoi huhtikuussa 2020 julkaistu single Stars & Marmalade.


messier on oululaisen power popin ykkösketju. Yhtyeen ilmaisu perustuu vastaansanomattomiin melodioihin ja lauluharmonioihin sekä aitoon ja siloittelemattomaan bändisoundiin. Yhtye valmistautuu parhaillaan julkaisemaan esikoisalbuminsa ”On Malaise”

Tapahtuma Facebookissa

To 23.07.20 / 21:00
LAURA MOISIO + PELTOKURKI
13 / 14,5 / 16 € + PM 2,5 €

Tämä keikka on siirretty koronaviruksen vuoksi myöhäisempään ajankohtaan. Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan myös tulevalle keikalle.

Tamperelainen laulaja-lauluntekijä Laura Moisio kulkee omaa tietään kotimaisen musiikin kentällä. Hänen folkia, bluesia ja vanhaa iskelmää sekoittavissa kappaleissaan omintakeiset sanoitukset yhdistyvät pettämättömään melodiatajuun.

Kolmen albuminsa myötä Moisio on noussut nuoren polven kotimaisten lauluntekijöiden eturiviin, mistä kertovat mm. vuoden 2016 ehdokkuudet Teosto-palkintoon sekä Kriitikoiden valinta-Emmaan. Moision kolmas albumi ”Laura Moisio” julkaistiin helmikuussa 2018 ja se on saanut upean vastaanoton kriitikoiden ja kuulijoiden keskuudessa.

Laura Moision taustalla soittaa tyylikäs, 1970-luvun folk rockista ja heleistä lauluharmonioista ammentava bändi. Bassossa on lukemattomista kokoonpanoista (mm. Black Motor ja Pauli Hanhiniemi) tuttu Ville Rauhala. Kitaristi Lauri Myllymäki on tuttu americana-yhtyeistään Ochre Roomista ja Bone Moonista. Rumpali Sebastian Krühn on kameleonttimainen nuori konkari, joka soittaa muun muassa jazz-yhtye Samannassa sekä Jo Buddyn kanssa.

Lämppärinä Peltokurki! Peltokurki on tunteita herättävää folkpop-vaikutteista musiikkia. Yhtye valloittaa sinut voimakkailla sanoituksilla sekä suomalaisella melankolialla, jota on maustettu disneymäisillä melodioilla. Oulusta ponnistava, nosteessa oleva Peltokurki onnistuu liikuttamaan rehellisellä ja vahvalla sanomallaan. Keikoilla on tiettävästi menty kananlihalle, naurettu ja itketty niin haikeudesta kuin ilostakin.

Liput ennakkoon Nelivitosesta 13 €
Liput ennakkoon Tiketistä 14,50 €
Liput ovelta 16 €

Tapahtuma Facebookissa

Pe 24.07.20 / 22:00
LASANE! LEVYJULKKARIT + WRESTLING
6,5 € + PM 2,5 €

Rock-yhtye Lasane julkaisi uuden Pallomeri-albuminsa keväällä, ja nyt sitä päästään kuulemaan livenä! Mukana myös old school heavy metal -pumppu Wrestling.

Tapahtuma Facebookissa

Liput 6,50 € + pm 2,5 €, myydään vain ovelta!

Ke 29.07.20 / 19:00
Pyhiksen musavisa
Vapaa pääsy

Pyhis tenttaa jälleen rokkiväen musiikkituntemusta!

Kerää timanttinen tiimi kasaan ja tule tavoittelemaan mainetta ja kunniaa sekä tietysti talon tuotepalkintoja joka toinen keskiviikko järjestettäviin visoihin! 1–4 hengen joukkueiden tietämys haastetaan suorilla kysymyksillä sekä musa- ja kuvapähkinöillä, joiden aihealueena on laveasti rock ja pop kautta aikain.

Oletko juuri sinä Oulun kovin musatietäjä? Tule ja todista se keskiviikkoiltaisin klo 19:00-21:00!

Ke 29.07.20 / 20:00
HMH LIVE! - MORS PRINCIPIUM EST, SUOTANA, TORCHIA, VOIDFALLEN
20/22,5/25 € + PM 2,5 €

Suomalainen melodinen death metal voi vahvasti, ja hyvä niin, sillä vahvoista musiikillisista ”rakennuspalikoista” saadaan rakennettua myöskin vahva live-ilta!

Tänä keväänä Heavy Metal Heart Agency tarjoilee neljän bändin voimin täysilaidallisen melodisia kuolonsäkeitä suoraan Oulun ytimeen.

Tapahtumaan alunperin kiinnitetty Mors Subita on joutunut perumaan esiintymisensä ajankohdan siirtymisen vuoksi. Mors Subitan tilalle tapahtumaan on kiinnitetty rovaniemeläinen melodeath- yhtye Suotana.


Mors Principium Est on viettänyt viime vuodet julistaen suomalaisen melodeathin ilosanomaa ympäri maailmaa eikä yhtyettä ole nähty Suomessa klubikeikoilla pitkään aikaan! Vuosi 2020 tuo onneksi muutoksen tähän ja uuden albumin lisäksi MPE tarjoilee myös muutaman valikoidun keikan kotikentällä.


Suotana on rovaniemeläinen melodeath- yhtye, joka yhdistelee musiikissaan myöskin melodista black-metallia sekä power metal – elementtejä. Suotana sai alkunsa vuonna 2005 perustajajäsenensä Ville Raution sooloprojektina, joka sittemmin kasaantui bändiksi saakka. Yhtye on julkaissut kaksi studioalbumia, joista tuoreempi ”Land Of The Ending Time” (2018) julkaistiin Reaper Entertainmentin kautta.

Into The Ice: https://youtu.be/RV7mkNHzX_Q
Troutrace: https://youtu.be/3DRTGQMInhk


Juuri hiljattain TalviHelvetissä 2020 esiintynyt tamperelainen Torchia on kovassa nousukiidossa. Uusi vuosi alkaa yhtyeellä räminällä. Pari isoa keikkaa heti alkuvuoteen ja toisen täyspitkän albumin julkaisun myötä yhtye karkaa pidemmälle kiertueelle. Oulua ei tietenkään unohdettu kiertuereitiltä vaan myös pohjoisemmilla leveyspiireillä päästään nauttimaan Torchian riivatusta musiikista. Rockshots Recordsin kautta julkaistavan ”The Coven” albumin julkaisupäivä on 27. maaliskuuta 2020.


Suomalaisen melodisen death metallin uusi kirkas tulokas Voidfallen julkaisi ensimmäisen kolme biisiä kattavan EP:nsä ”The Sinners, The Plague and The Voidfallen” viime syyskuussa ja siitä lähtien yhtyeen matka on ollut suurin harppauksin etenevää voittokulkua. Sen lisäksi, että EP julkaisu on kerännyt runsaasti ylistäviä arvioita, bändi pääsi starttaamaan keikkailutkin varsin näyttävästi yhteiskiertueella Vornan kanssa syksyn 2019 aikana. Voidfallen on tarkkaan harkittu ja hiottu kokonaisuus, jossa täydellisyyttä hipovien sävellysten kanssa tärkeässä roolissa on myös yhtyeen visuaalinen anti. Voidfallen on yksi niistä kuuluisista esimerkeistä, joiden kohdalla maailmallakin huokaillaan syvään, että ”jaahas, Suomi teki sen taas”. Uutta materiaalia on tulossa aivan tuota pikaa ja kuullaan lisää hekumallisia uutisia myöskin keikkarintamalla!


Ennakkolippu – 45 Special 20€
Ennakkolippu – Tiketti 22,50€
Ovelta 25€*
*Mikäli lippuja jää ennakkomyynnistä

Tapahtuma Facebookissa

Pe 31.07.20 / 22:00
YOKI + JALO SEPPÄNEN
6,5/8/10 € + PM 2,5 €

Vihdoin päästään juhlimaan Yokin Palasia elämästä -esikoisalbumia!

Yoki on perustettu syksyllä 2018 esittämään omaa suomenkielistä tuotantoaan. Musiikillisesti kappaleissa liikutaan koskettavista ja maalailevista soolotunnelmista aina bändin saumatonta soittoa hyödyntäviin energisiin iloitteluihin. Ohjelmisto koostuu pääosin laulaja- ja lauluntekijä Elisa Koivupuron säveltämistä ja sanoittamista kappaleista väritettynä bändin vahvoilla yhteisillä sovituksilla, jotka luovat omat sävynsä musiikkiin. Debyyttialbumi julkaistaan heinäkuussa 2020. Levyn tuottaa musiikin moniammattilainen Edu Kettunen.

Lämppärinä keikalla kitaraduo Jalo Seppänen, joka yhdistelee mm. runoutta, iskelmää ja rokkenrollia. Live-esityksissä tunnelma on tiivistä ja taattua. Yhtyeen ensimmäinen albumi ’Kolmas persoona’ julkaistiin maaliskuussa 2020.

Tapahtuma Facebookissa

Liput ennakkoon 45 Specialista 6,50 €
Liput ennakkoon Tiketistä 8,00 €
Liput ovelta 10,00 €*
*mikäli ennakkomyynnistä jää lippuja myytäväksi

Pe 28.08.20 / 21:00
GETTOMASA
23,5 / 25 / 26,5 € + PM 2,5 €

Tämä keikka on siirretty koronaviruksen vuoksi. Nykyiset ennakkoliput käyvät tulevalle keikalle sellaisenaan, eli niitä ei tarvitse vaihtaa.

Mikäli uusi päivä ei sovi ja haluat palauttaa lippusi, voit tehdä sen Tiketin kautta tämän linkin takaa

 

Pe 04.09.20 / 21:00
PAPERI T & KHID
17,5 / 20 / 25 € + PM 2,5 €

Tämä keikka on siirretty koronaviruksen vuoksi. Nykyiset ennakkoliput käyvät tulevalle keikalle sellaisenaan, eli niitä ei tarvitse vaihtaa.

Mikäli uusi päivä ei sovi ja haluat palauttaa lippusi, voit tehdä sen Tiketin kautta tämän linkin takaa.

Onnittelut ja osanotot!

Paperi T & Khid julkaisevat perjantaina 20.3. HBD RIP -nimeä kantavan yhteisalbumin. Albumin avausraita Kolari on nyt kuultavissa.

HBD RIP on toinen yhteisalbumi artisteilta. Paperi T:n ja Khidin vuonna 2013 julkaistu Ex ovis pullus non natis serò fit ullus -vinyyli EP muodostui julkaisunsa jälkeen keräilyharvinaisuudeksi, ja vihdoin seitsemän vuoden jälkeen artisteilta saadaan kuulla taas yhteistä musiikkia, tällä kertaa kokonaisen albumin verran.
HBD RIP -vinyyli on nyt ennakkomyynnissä.

Maaliskuussa julkaistavan albumin myötä Paperi T & Khid tekevät huhtikuussa klubikiertueen ja esiintyvät myös Nelivitosessa!

Liput nyt myynnissä!

Liput ennakkoon Nelivitosesta 17,50 €
Liput ennakkoon Tiketistä 20 €
Liput ovelta 25 €

Tapahtuma Facebookissa

Pe 11.09.20 / 21:00
HERRA YLPPÖ & EX
17,50 / 20 / 24 € + PM 2,5 €

Herra Ylppö & Ex -yhtyeen keikka 45 Specialissa on siirretty keväältä syyskuulle koronaviruksen vuoksi. Nykyiset ennakkoliput käyvät tulevalle keikalle sellaisenaan, eli niitä ei tarvitse vaihtaa.

Mikäli uusi päivä ei sovi ja haluat palauttaa lippusi, voit tehdä sen Tiketin kautta tämän linkin takaa.


HERRA YLPPÖ & EX LÄHTEE KATTAVALLE ALBUMINJULKAISUKIERTUEELLE!

Maj Karmasta ja Ihmiset-yhtyeestään tuttu Herra Ylppö juhlistaa uuden bändinsä esikoislevyn ilmestymistä suuntaamalla lopputalvesta mittavalle Suomen-kiertueelle, ja keikkailee myös Nelivitosessa!

”Mielenkiintoista ja hyvällä tavalla haastavaa lähteä taas uuden yhtyeen kanssa keikoille. Elämäni ensimmäinen trio. Soitamme uuden EX-kokoonpanon biisejä sekä myös IHMISET-yhtyeen matskua. Onkin ollut jo ikävä kuulijoitamme ja kaikki uudetkin kasvot ovat tervetulleita”, Herra Ylppö kertoo.

Ensimmäisen singlensä ”Parisängyn lakanat” syyskuussa julkaissut Herra Ylppö & EX valmistautuu parhaillaan helmikuussa ilmestyvän ”Lovi”-debyyttialbuminsa ilmestymiseen. Levy on teema-albumi, jonka kaikki kappaleet kertovat parisuhteen päättymisestä ja eron eri vaiheista.

Liput ennakkoon Nelivitosesta 17,50 €
Liput ennakkoon Tiketistä 20 €
Liput ovelta 24 €

Tapahtuma Facebookissa

Ke 30.09.20 / 20:00
SMASH INTO PIECES (SWE) + BLIND CHANNEL
16 / 18,5 / 22,50 € + PM 2,5 €

SMASH INTO PIECES JA BLIND CHANNEL KLUBIKEIKOILLE SUOMEEN

Vaihtoehtorockin kuuma ruotsalaisnimi Smash Into Pieces saapuu Suomeen klubikeikkarundille yhdessä oululaisen Blind Channelin kanssa. Bändit nähdään ensi syksynä Oulussa, Tampereella, Turussa, Vaasassa ja Helsingissä sekä Ruotsin puolella rajaa.

Smash Into Pieces julkaisi helmikuun lopussa uutta albumia enteilevän tuplasinkun ”God Sent & All Eyes On You”. Yhtyeen viidettä studioalbumia odotellaan julkaistavaksi ensi syksyn aikana. Kevään aikana yhtye kiertää Eurooppaa mm. Within Temptationin ja Evanescensen kanssa. Viimeksi Smash Into Pieces nähtiin Suomessa viime syksynä loppuunmyydyllä keikalla
Helsingissä ja Tampereella.

Oululainen raskasta rockia konepopiin yhdistelevä Blind Channel julkaisi maaliskuun alussa loistavan vastaanoton saaneen, kolmannen studioalbuminsa Violent Pop. Modernin rockin suunnannäyttäjä on tämän hetken tulevaisuuden toivo, joka pysyy kehissä vielä pitkään.

Liput ennakkoon Nelivitosesta 16 €
Liput ennakkoon Tiketistä 18,50 €
Liput ovelta 22,50 €

Pe 09.10.20 / 20:00
AIVOVUOTO (levyjulkkari) + DJ KRIDLOKK
14,50/16/17,50 € + PM 2,5 €

Aivovuoto on vuonna 2012 perustettu, itä-Helsingistä lähtöisin oleva rap-yhtye, joka on julkaissut viisi erinomaisen vastaanoton saanutta levyä; ”Aivovuoto”, ”Vihaa karkkia” -EP, Khidin kanssa tehty split ”Se tuli televisiosta / Sushi Drive-by”, “Dötöx” ja tuoreimpana keväällä 2019 ilmestynyt Utopia Sessiot -EP.

Yhtye koostuu tuottajaveljeksistä Miosta ja Visasta (K.V.N & LOBO, muun muassa SMC Lähiörotat, instrumentaalilevyjä), sekä räppäri Matista, a.k.a. Jodarokista (muun muassa Kemmuru, Freerap, Meiän Musiikki -levy-yhtiö).

Aivovuoto on työskentelytavaltaan sessiobändi – musiikki syntyy omassa Studio TÖI:ssä. Yleensä ensin tulee veljesten tausta, jonka jälkeen Matti kirjoittaa siihen biisin ja kappale pyritään purkittamaan välittömästi. Tajunnanvirta. Spontaanius. Aivovuoto nauhalle.

Yhtye tunnetaan myös omalaatuisista videoista, joista osan herrat ovat itse tuottaneet, käsikirjoittaneet ja joskus leikanneetkin. Videot laajentavat kappaleiden maailmaa. Aivovuoto on tehnyt videoita myös muille nimellä Aivotuotos.


Median älykköräppäriksi ristimä DJ Kridlokk on 80-luvulla patentoitu toimintatarkoitukseton kone, jolle viimeinen ohjelmistopäivitys on ollut saatavilla 1.1.97 ja jonka jälkeen käyttöjärjestelmän tuki on lopetettu. Silius on myyntiartikkeli jonka jokaisesta ostosta ohjautuu 0,6 euroa pyrkimykseen kohottaa DJ Kridlokkin elintasoa. Paremman elämän välttämättömiin hankintoihin kuuluvat sähköhammastahna, 4-D printteri, hologrammi, nopeammat toimitusajat Woltissa, turpakiinni-kaukosäädin ja kuulokeliitäntä takaisin iPhoneen.


Liput ennakkoon 45 Specialista 14,50 €
Liput ennakkoon Tiketistä 16,00 €
Liput ovelta 17,50 €*
*mikäli ennakkomyynnistä jää lippuja myytäväksi

Tapahtuma Facebookissa

Pe 30.10.20 / 21:00
LAINEEN KASPERI + STEPA & HEIMO ILMAN MENNEISYYTTÄ
15 / 16,5 / 18 € + PM 2,5 €

Tämä keikka on siirretty koronaviruksen vuoksi. Nykyiset ennakkoliput käyvät tulevalle keikalle sellaisenaan, eli niitä ei tarvitse vaihtaa.

Mikäli uusi päivä ei sovi ja haluat palauttaa lippusi. Jos olet ostanut lipun tiketin verkkokaupasta, saat aiheesta sähköpostia. Jos olet ostanut lipun 45:sta, voit ottaa meihin yhteyttä Facebookin yksityisviestillä tai sähköpostilla osoitteeseen toimisto(at)45special.com.


Kauniista flowstaan tunnettu räppäri Stepa on kiertänyt maata päivisin tavallisena ja iltaisin kuolemattomana supersankarina jo yli vuosikymmenen ajan. Taiteellisesti kunnianhimoinen sympaatti on ehtinyt ilahduttaa yleisöitä jo kuudella albumilla ja lukuisilla hiteillään. Vaikka ympyrät ovat vuosien saatossa kasvaneet, yksi asia on pysynyt: Stepa on altavastaaja altavastaajien puolella, aina.

Kaikkia kunnioittava herrasmies on myös suosittu fiittaja, jota on kuultu mm. Laineen Kasperin, JVG:n, Kemmurun, Jodarokin ja Aren kappaleilla.

Nyt Stepa kiertää yhdessä Heimo Ilman Menneisyyttä -nimisen yhtyeensä kanssa.


Laineen Kasperia kutsutaan muusikoksi, räppäriksi, äänisuunnittelijaksi, säveltäjäksi, runoilijaksi, rappiotaiteilijaksi ja kansakunnan omatunnoksi. Ennen kaikkea Laineen Kasperi on esiintyjä, jonka yksikään keikka ei ole samanlainen. Hänen keikkansa ovat performanssimaisia trippejä, hiphopin ja muun UG-musan kanta-ajatuksen mukaisia yhteisöllisiä tapahtumia ja riittejä, joissa esiintyjän ja yleisön välinen raja on juhlavan häilyvä.

Liput ennakkoon Nelivitosesta 15 €
Liput ennakkoon Tiketistä 16,50 €
Liput ovelta 18 €

Tapahtuma Facebookissa