EN/FI
Tapahtumat
Ruoka

Tapahtumat

Ke 14.11.18 / 21:00
Remakka Open Mic Stand Up -klubi
2,5 / 1,5 € + PM 2,5 €

Tule viihtymään tuoreen stand up -komiikan pariin 45 Specialiin KESKIVIIKKONA 14.MARRASKUUTA KLO 21 alkaen! Remakan keskiviikkoklubilla näet laajan kirjon koomikoita aloittelijoista ammattilaisiin testaamassa tuoreimpia juttujaan.

Tällä kertaa lavalle nousevat:

Aki Puolakka
Henri Daniel
Epe Niiranen
Kari Vuorinen
Ida Akkila
Pasi Haapakoski
Tommi Ylimäinen (MC)

Klubi alkaa kello 21.00.

Itse lavalle? Remakan keskiviikkoklubit ovat Open Mic eli kaikki lavakomiikan ystävät voivat ilmoittaa meille halukkuutensa päästä esiintymään. Viestiä tulemaan rohkeasti sähköpostilla, facebookissa tai naamatusten.

Nähdään Remakassa!

Facebook

Ke 14.11.18 / 23:00
Wild Student Wednesday
2,5 € + PM 2,5 €

Attention wild students: it is time to take a break and get Lit!

DJ Nice Rice and friends will be on the 1’s and 2’s mixing the latest and greatest hits all night and also something that you might not have ever heard before. You might as well let your professors know that you will be absent for classes on Thursday.

In addition, we will serve student priced food and drinks and have beer pong tables setup, so bring your A game!

45 Special will host Wild Student Wednesday every other week, in efforts to bring a night filled a diverse group of folks with great vibes and positive energy to the Oulu Students of Applied Sciences and University of Oulu.

To 15.11.18 / 23:30
45:n vinyyli-iltamat
Vapaa pääsy + PM 2,5 €

Joka toinen torstai Numerossa soi vanha kunnon vinyyli!

Dj-Matsonin isännöimä klubi alkaa klo 23.30 ja jatkuu aina valomerkkiin saakka. Klubilla tullaan näkemään 45:n omia dj:tä, sekä vierailevia tähtiä. Musatyyleissä mennään enimmäkseen rock- ja pop-hengellä, mutta muutama säännön vahvistava poikkeus elektronisen tanssimusan ja räpin merkeissä tullaan näkemään. Pääperiaatteena kuitenkin on perinteisen dj-kulttuurin vaaliminen ja formaattien kuninkaan, vinyylin soittaminen.

Tervetuloa!

Pe 16.11.18 / 21:00
KYNNET + PUHELINSEKSI
10 / 13,5 € + PM 2,5 €

Kynnet on Hopeajärvestä, Love Sportista ja monista muista yhtyeistään tutuksi tulleen Teemu Tannerin sooloprojekti. Kynnet-yhtye kasvaa livenä viisihenkiseksi kokoonpanoksi. Yhtyeen jäsenten muita yhtyeitä ovat mm. Pintandwefall, French Films, Seksihullut, Sofa Pets ja Teksti-TV 666. Kynsien ensimmäinen biisi julkaistiin 2016 maaliskuussa ja yhtyeen musiikki on noteerattu myös kansainvälisesti Vicen musiikkisivun Noiseyn kautta. Yhtyeen mukaansatempaavista keikoista on päästy nauttimaan lukuisilla festareilla ympäri Suomen sekä Ruotsissa ja Norjassa. Yhtye on lämmitellyt myös muun muassa Royal Truxia ja Franz Ferdinadia. Vuonna 2018 yhtye palkittiin myös Femma-gaalassa Vuoden tulokkaana.

Kynnet-yhtyeen musiikki on piristävintä kotimaista lo-fi-jytää, jota viime vuosina on julkaistu. Yhtye on pitänyt yllä kovaa julkaisutahtia ja seuraavana julkaisulistalla on 12.10. Svart Recordsin toimesta julkaistava albumi Vähät välittää. Kynsien muista julkaisuista ovat vastanneet Joteskii Groteskii, Fuck Rekords, Rock n’ Roll Bullshit Recorsd, Soit Se Silti sekä norjalainen Black Pop Records.

Puhelinseksi on suomalainen punk-yhtye, joka perustettiin Rovaniemellä vuonna 2015. Yhtyeen soittotyyliä on kuvailtu mediassa melankoliseksi ja melodiseksi punkrockiksi, joka ottaa vaikutteita suomalaisesta iskelmästä. Yhtye kuvailee itseään ”Suomen nössöimmäksi kovisjengiksi” ja ”romanttisiksi hölmöiksi soittamassa kaihoisaa punkrockia”. Yhtyeen jäseniä soittaa myös yhtyeessä Autiomaa.

Pe 16.11.18 / 23:00
Friday Special
4,5 € / 2,5 € + PM 2,5 €

Friday Special tarjoaa yläkerrassa pintaraapaisua syvemmän otteen rytmikkääseen bailumusaan (hiphop/rnb/pop jne.), vanhemmista helmistä uusiin hitteihin.

Kellarin tarjonta painottuu perjantaisin uuteen pop-rockiin. Kellariin on päivitetty uudet indie-rockit, joita kuullaan varmasti ja uskollisesti vanhempaakin unohtamatta.

Klubit pyörähtävät käyntiin n klo 23.

Liput viikonloppuklubeille maksavat vain 4,5 / 2,5 € (opiskelija- ja klubikorttilaiset). Vapaa pääsy keikkojen jälkeen ennen klo 23!

La 17.11.18 / 21:00
AFIRE
10 / 14 € + PM 2,5 €
Naisvetoinen, kokeneista oululaismuusikoista (mm. Poisonblack, Sentenced) koostuva hard rock -henkinen AFIRE debyyttialbuminsa levynjulkkarikeikalla! Luvassa menevää rockmusaa ja tarttuvia kertosäkeitä!
AFIRE on:
Suvi Hiltunen – laulu
Harri Halonen – basso
Tarmo Kanerva – rummut
Antti Leiviskä – kitara
Sami Kukkohovi – kitara
La 17.11.18 / 22:30
Rokkidisko & Studio45
4,5 / 2,5 € + PM 2,5 €

Rokkidisko ja Studio 45 jatkavat klubi-kansan tansittamista Nelivitosessa lauantaisin!

Rokkidisko on 45:n kellarissa lauantaisin toimiva klubi, joka tarjoaa kaupungin parhaat indie-, rock- ja pop-tanssit Nelivitosen omien dj:n voimin. Rokkidiskossa soivat niin tämän päivän parhaat rokkihitit kuin myös legendaariset klassikot.

Studio45 tarjoaa vintillä takuulla kaupungin parhaat tanssibiitit vanhasta, tanssittavasta, soulista ja funkista lähtien aina tämän hetken kuumimpiin tanssimusiikin hitteihin saakka 45:n rock-henkisellä tyylillä. Luvassa on talon omien tiskijukkien ja vierailevien dj:en näkemyksiä aiheesta.

Rokkidisko pyörähtää käyntiin klo 22:30 ja Studio45 klo 23:30

Liput viikonlopun Studio 45 – klubille ja 45 Rokkidiskoon maksavat vain 4,5/2,5€ (alennus opiskelija-/klubikortilla).

Vapaa pääsy ennen klo 23! (liveohjelman jälkeen)

La 17.11.18 / 23:00
Rainbow Club - Xmas Party
4,5 / 2,5 € + PM 2,5 €

Marrraskuun Rainbow Clubilla bailataan pimeää pakoon pikkujoulujen merkeissä!

Luvassa mm. joululahja-arpajaiset. Teeman mukaan on suotavaa pukeutua ja pidetään huolta, että näistä bileistä ei iloa, valoa, glitteriä ja glamööriä puutu!

Tapahtuma Facebookissa

Su 18.11.18 / 21:00
BONAFIDE (Swe)
10 / 13 € + PM 2,5 €

Bonafide perustettiin vuonna 2006 Malmössa laulaja/kitaristi Pontus Snibbin toimesta. Heidän missionsa on alusta saakka ollut soittaa hard rockia niin kuin sitä tulisikin soittaa, ollen uskollisia sähköisen bluesin ja varhaisen R&B:n traditioille.

Konsertti on osa pohjoismaisen musiikin sarjaa, jota tukee Pohjoismaisen Kulttuurirahaston Puls-apuraha.

Su 18.11.18 / 23:00
Sunnuntaijamit
Vapaa pääsy + PM 2,5 €

TUU ITE SOITTAAN!!!

Perinteiset 45:n Sunnuntaijamit alkavat klo 23:15. Paikalla ovat kaikki perussoittokamat kuten rummut, basso, kitarat, kosketinsoittimet ja jotain ”helistimiä”. Tule yksin tai vaikkapa bändisi kanssa ja päästä ilmoille parasta musaa ikinä. Soittovuoroja jakaa talon jami-isäntä ja myös äänentoistosta huolehditaan talon puolesta. Voit tulla myös vain kuuntelemaan & fiilistelemään!

Tervetuloa maailman parhaisiin jameihin!

To 22.11.18 / 21:00
LITKU KLEMETTI
13 / 16 € + PM 2,5 €

Litku Klemetti – Litku SHOW!
Eli jotain tarttee tapahtua.

Vuonna 2017 laajempaan tietoisuuteen rymistellyt Litku Klemetti on kriitikoiden, festareiden ja koko perheen suosikki. 2017 julkaistiin ”Juna Kainuuseen” -levy sekä bändikasetti ”Päivä päivältä vähemmän.” Huhtikuussa 2018 julkaistiin unelmointiteemainen ”Taika tapahtuu” ja seuraava levy ”Reformi” on jo suunnitteilla.

Litku esiintyy Tuntematon numero-yhtyeensä kanssa, joka tekee mitä huvittaa. Litkun musiikillisessa maailmassa on spontaania heittäytymistä, unelmointia sekä fiilistä että jotain jännää voi tapahtua vielä 2010-luvulla

To 22.11.18 / 23:00
Oulu Open Decks
Vapaa pääsy + PM 2,5 €

Open Decksit 45 Specialissa joka toinen torstai! Ilta alkaa klo. 23:00, jolloin jaetaan DJ-vuorot, ole siis paikalla ajoissa!

Vain Avaruus on rajana (jos sekään). Nyt saa taas paljastaa musiikilliset mieltymyksensä tai perversionsa julkisesti Nelivitosessa. Sulautuuko grime /dubstep funky houseen tai hardcore gettotechiin? Saako intialainen huuliharppumusiikki tanssilattian täyteen? Tai sitten voi koettaa miltä tuntuu rakastaa kansaa ääniaalloin kuin ihka oikea tiskijukka.Tuntuuko että klubeissa soi aina ne väärät biisit eikä koskaan sitä ”hyvää musaa”? Tämä ilta on sinun iltasi! Open Decks -iltamat jatkuvat Nelivitosessa tuttuun tyyliin. Tämä ei ole kilpailu! Tai jos jonkun mielestä on niin kaikki osallistujat voittavat.

Ilta alkaa kello 23:00 jolloin ryysis DJ -pöydän vieressä muodostaa soittolistan. Tule ajoissa paikalle, vuoroja ei voi varata vaan ne täytetään siinä järjestyksessä kun artistit kirjoittavat nimensä listaan. Olethan solidaarinen soittokavereitasi kohtaan. Soittoaikaa on 30 minuuttia. Jos se tuntuu liian lyhyeltä kannattanee järjestää oma klubi – maailma on paikkoja täynnä.

Kaikille vapaa pääsy (narikka 2,5€)!

Pe 23.11.18 / 21:00
GETTOMASA + STEPA + KSP
15 / 20 € + PM 2,5 €

Gettomasa on suomiräpin tämän hetken seuratuin tekijä. Hip hopin perinteelle uskollinen nuori jätkä. Suoraa puhetta aidoista tunteista turhiin kielikuviin hukkumatta. Rapin Suomen mestarin debyyttialbumi Chosen One oli läpimurto, arvostelumenestys ja vuoden 2016 puhutuimpia julkaisuja. Ei sielutonta klubihittiä, vaan streittiä shittiä. Aitoo räppii, eikä mitää teknoo.

Kesällä 2017 Gettomasa tiputti ”17”-EP:n, jonka ’Ykkösen bägei’ -singlejulkaisun perusteella Rumba totesi artistin olevan ”yhä Suomen ykkönen omalla sarallaan”.

Myös vuosi 2018 on alkanut Gettomasan osalta isosti. Artisti oli ehdolla helmikuussa järjestetyssä Emma Gaalassa Vuoden hip hop sekä Kriitikoiden valinta -kategorioissa. Lisäksi Gettomasan viimeisin single ”Lössi” on pysytellyt pian 2 kuukautta Spotifyn kuunnelluimpien kappaleiden joukossa.

 

Kauniista flowstaan tunnettu räppäri Stepa on kiertänyt maata päivisin tavallisena ja iltaisin kuolemattomana supersankarina jo yli vuosikymmenen ajan. Taiteellisesti kunnianhimoinen sympaatti on ehtinyt ilahduttaa yleisöitä jo kuudella albumilla ja lukuisilla hiteillään. Vaikka ympyrät ovat vuosien saatossa kasvaneet, yksi asia on pysynyt: Stepa on altavastaaja altavastaajien puolella, aina.

Kaikkia kunnioittava herrasmies on myös suosittu fiittaja, jota on kuultu mm. Laineen Kasperin, JVG:n, Kemmurun, Jodarokin ja Aren kappaleilla.

Stepan tuorein ja ainutlaatuisin albumi, Henget ilmestyi vuonna 2017.

Smulion ja Pekedin muodostama KSP – eli Kielet Solomussa Productions valmistelee juuri toista kokopitkää albumia, joka julkaistaan Överdogin kautta vuoden 2019 aikana. KSP edustaa Oululle ominaista rentoa ja rehtiä räppiä. Riimittelijöiden tukena levyjä pyörittää DJ Prkule.

Tapahtuma Facebookissa

Pe 23.11.18 / 23:00
Friday Special
4,5 € / 2,5 € + PM 2,5 €

Friday Special tarjoaa yläkerrassa pintaraapaisua syvemmän otteen rytmikkääseen bailumusaan (hiphop/rnb/pop jne.), vanhemmista helmistä uusiin hitteihin.

Kellarin tarjonta painottuu perjantaisin uuteen pop-rockiin. Kellariin on päivitetty uudet indie-rockit, joita kuullaan varmasti ja uskollisesti vanhempaakin unohtamatta.

Klubit pyörähtävät käyntiin n klo 23.

Liput viikonloppuklubeille maksavat vain 4,5 / 2,5 € (opiskelija- ja klubikorttilaiset). Vapaa pääsy keikkojen jälkeen ennen klo 23!

La 24.11.18 / 22:30
Rokkidisko & Studio45
4,5 / 2,5 € + PM 2,5 €

Rokkidisko ja Studio 45 jatkavat klubi-kansan tansittamista Nelivitosessa lauantaisin!

Rokkidisko on 45:n kellarissa lauantaisin toimiva klubi, joka tarjoaa kaupungin parhaat indie-, rock- ja pop-tanssit Nelivitosen omien dj:n voimin. Rokkidiskossa soivat niin tämän päivän parhaat rokkihitit kuin myös legendaariset klassikot.

Studio45 tarjoaa vintillä takuulla kaupungin parhaat tanssibiitit vanhasta, tanssittavasta, soulista ja funkista lähtien aina tämän hetken kuumimpiin tanssimusiikin hitteihin saakka 45:n rock-henkisellä tyylillä. Luvassa on talon omien tiskijukkien ja vierailevien dj:en näkemyksiä aiheesta.

Rokkidisko pyörähtää käyntiin klo 22:30 ja Studio45 klo 23:30

Liput viikonlopun Studio 45 – klubille ja 45 Rokkidiskoon maksavat vain 4,5/2,5€ (alennus opiskelija-/klubikortilla).

Vapaa pääsy ennen klo 23! (liveohjelman jälkeen)

Su 25.11.18 / 23:00
Sunnuntaijamit
Vapaa pääsy + PM 2,5 €

TUU ITE SOITTAAN!!!

Perinteiset 45:n Sunnuntaijamit alkavat klo 23:15. Paikalla ovat kaikki perussoittokamat kuten rummut, basso, kitarat, kosketinsoittimet ja jotain ”helistimiä”. Tule yksin tai vaikkapa bändisi kanssa ja päästä ilmoille parasta musaa ikinä. Soittovuoroja jakaa talon jami-isäntä ja myös äänentoistosta huolehditaan talon puolesta. Voit tulla myös vain kuuntelemaan & fiilistelemään!

Tervetuloa maailman parhaisiin jameihin!

Ke 28.11.18 / 21:00
Remakka Open Mic Stand Up -klubi
2,5 / 1,5 € + PM 2,5 €

Remakan keskiviikkoklubilla näet laajan kirjon koomikoita aloittelijoista ammattilaisiin testaamassa tuoreimpia juttujaan.

Itse lavalle? Remakan keskiviikkoklubit ovat Open Mic eli kaikki lavakomiikan ystävät voivat ilmoittaa meille halukkuutensa päästä esiintymään. Viestiä tulemaan rohkeasti sähköpostilla remakkaclub[at]gmail.com, Facebookissa tai naamatusten.

Nähdään Remakassa!

Tapahtuma Facebookissa

Ke 28.11.18 / 23:00
Wild Student Wednesday
2,5 € + PM 2,5 €

Attention wild students: it is time to take a break and get Lit!

DJ Nice Rice and friends will be on the 1’s and 2’s mixing the latest and greatest hits all night and also something that you might not have ever heard before. You might as well let your professors know that you will be absent for classes on Thursday.

In addition, we will serve student priced food and drinks and have beer pong tables setup, so bring your A game!

45 Special will host Wild Student Wednesday every other week, in efforts to bring a night filled a diverse group of folks with great vibes and positive energy to the Oulu Students of Applied Sciences and University of Oulu.

To 29.11.18 / 21:00
THE HOLY
10 / 13 € + PM 2,5 €
The Holy, photo / kuva: Tero Ahonen

Vuonna 2016 julkaistu viiden biisin EP, More Escher and Random Notes, laukaisi rockyhtye The Holyn kiertämään klubeja kotimaan lisäksi myös laajalti ympäri Eurooppaa. Suomessa bändi on nähty jo lähestulkoon kaikilla isoilla festivaaleilla ja vuosi 2017 kulminoitui spektaakkelimaiseen esiintymiseen Flow Festivalilla.

The Holyn yhtäältä järkälemäinen ja kaunis debyyttialbumi ”Daughter” ilmestyi syyskuussa 2018. Huippuarvostelut saanut albumi vie yhtyeen Euroopan kiertueelle lähes koko syksyksi.

The Holystä voidaankin hyvällä syyllä povata seuraavaa isoa nimeä maailmalla, sillä Soundin toimittajaa lainataksemme: ”The Holy on taivaallisen hyvä bändi, niin livenä kuin levylläkin.”

Liput myynnissä ennaakkoon alk. 10€ Nelivitosessa ja Tiketissä.
Liput ovelta 13€
Narikka 2,5€
Showtime 21:00
K-18

Tapahtuma Facebookissa

To 29.11.18 / 23:30
45:n vinyyli-iltamat
Vapaa pääsy + PM 2,5 €

Joka toinen torstai Numerossa soi vanha kunnon vinyyli!

Dj-Matsonin isännöimä klubi alkaa klo 23.30 ja jatkuu aina valomerkkiin saakka. Klubilla tullaan näkemään 45:n omia dj:tä, sekä vierailevia tähtiä. Musatyyleissä mennään enimmäkseen rock- ja pop-hengellä, mutta muutama säännön vahvistava poikkeus elektronisen tanssimusan ja räpin merkeissä tullaan näkemään. Pääperiaatteena kuitenkin on perinteisen dj-kulttuurin vaaliminen ja formaattien kuninkaan, vinyylin soittaminen.

Tervetuloa!

Pe 30.11.18 / 21:00
HUORA + ATK + KURITUS
12 / 15 € + PM 2,5 €

Huora on tamperelainen punkin, rokin ja metallin seoksesta oman soundinsa luonut yhtye. Debyytti EP:ltä lohkaistun ”Kovia ja Kiljua” -biisin musiikkivideo sai ensi-iltansa kesäkuun 2016 alussa ja se kiteyttää bändistä olennaisen:

Huora ei niiaile, kumartele, kaunistele, kysele lupia, anele hyväksyntää tai laskelmoi mitään. Yhtyeen vilpitön aitous kuuluu ja näkyy. Huora kulkee nyt ja aina omaa polkuaan, virnistää leveästi, näyttää sentteriä ja huutaa: ”Vedetään ny saatana!”

La 01.12.18 / 21:00
Jano-kiertue: GASELLIT + PESSO
14 / 17 € + PM 2,5 €

ONKO JANO? GASELLIT LEVYJULKKARIKIERTUEELLE LOPPUSYKSYSTÄ

Gasellit julkaisee uuden odotetun albuminsa ”Jano” 26. lokakuuta ja suuntaa sen myötä levyjulkkarikiertueelle ympäri Suomea. Lokakuun 27. päivä käynnistyvä kiertue kaartaa 14 kaupunkiin ja huipentuu Helsinkiin loppuunmyydylle Kaapelitehtaalle 15. joulukuuta.

Tasaisesti suosiotaan kasvattanut Gasellit aloitti vuotensa Emma-ehdokkuuksilla Vuoden Hip Hop- ja Vuoden yhtye -kategorioissa. Läpi vuoden ahkerasti keikkaillut yhtye otti kesällä suurimmatkin festariyleisöt haltuun omalla vastustamattomalla tyylillään.

Gasellien lokakuussa julkaistavalla albumilla liikutaan isojen teemojen äärellä. ”Tuska maailman tilasta ja oman elämä turhanpäiväisyydestä on läsnä, kuitenkaan unohtamatta ystäviä ja muita elämän positiivisempia perusprioriteetteja”, yhtye kuvailee.

Albumin ensimmäiset sinkkulohkaisut ”Riks Raks Poks” (ft. Elias Gould) ja ”Mitä Mä Malagas?” (ft. JVG) nousivat Spotifyn top10 -listalle, joista jälkimmäinen vietti hyvän tovin Spotifyn kärkisijalla.

”Jano”-kiertueen kaikki keikat avaa kovassa nosteessa oleva räppäri Pesso. Marraskuussa debyyttialbuminsa julkaisevan artistin ensimmäiset sinkut ”Tiistai”, ”Joulukuu” ja ”Haikee” ovat soineet radioissa ja suoratoistopalveluissa tiuhaan tahtiin ja herran Experimental Spectacular Live Show on todellakin todistamisen arvoinen!

Kiertueen liput tulevat myyntiin tiistaina 18.9. klo 09:00.
La 01.12.18 / 22:30
Rokkidisko & Studio45
4,5 / 2,5 € + PM 2,5 €

Rokkidisko ja Studio 45 jatkavat klubi-kansan tansittamista Nelivitosessa lauantaisin!

Rokkidisko on 45:n kellarissa lauantaisin toimiva klubi, joka tarjoaa kaupungin parhaat indie-, rock- ja pop-tanssit Nelivitosen omien dj:n voimin. Rokkidiskossa soivat niin tämän päivän parhaat rokkihitit kuin myös legendaariset klassikot.

Studio45 tarjoaa vintillä takuulla kaupungin parhaat tanssibiitit vanhasta, tanssittavasta, soulista ja funkista lähtien aina tämän hetken kuumimpiin tanssimusiikin hitteihin saakka 45:n rock-henkisellä tyylillä. Luvassa on talon omien tiskijukkien ja vierailevien dj:en näkemyksiä aiheesta.

Rokkidisko pyörähtää käyntiin klo 22:30 ja Studio45 klo 23:30

Liput viikonlopun Studio 45 – klubille ja 45 Rokkidiskoon maksavat vain 4,5/2,5€ (alennus opiskelija-/klubikortilla).

Vapaa pääsy ennen klo 23! (liveohjelman jälkeen)

Pe 07.12.18 / 21:00
RÄTTÖ & LEHTISALO + MISSIKISAT
12 / 15 € + PM 2,5 €


”Jos suomalainen pop-musiikki olisi sadan metrin juoksu, Mika Rätön ja Jussi Lehtisalon suoritukset diskattaisiin, koska sadan metrin juoksun sijasta he päättäisivät kävellä käsillään kaksikymmentä kilometriä ainoastaan siksi, että tänä päivänä intuitio sanoi niin.”  -NRGM

Rättö Ja Lehtisalo on porilaisten Mika Rätön ja Jussi Lehtisalon muodosta kokeellinen krautrock-yhtye. Muun muassa Circlestä ja Kuusumun Profeetasta tuttujen vaikuttajien projektiluontoiseksi kuvattu surrealistinen ja hyvällä tavalla nyrjähtänyt yhtye on pökerryttävän moniaistillinen kokemus, jossa Rätön uskomattoman epämääräiset lyriikat poikkelehtivat piippailevien kasarisoundien, groovaavien bassojen ja minimalististen musiikillisten kudosten keskushermostossa. Tähtisumun ja lasersäteiden raamittama häikäilemättömäksi hittitehtaaksi tarkoitettu projekti ei ole liene uransa aikana päätynyt radiosoittoon kertaakaan, mutta ajattoman tyylikäs tapaus jatkaa kulttimaineen porealtaassa uiskentelua sitäkin innokkaampana ja kiinnostavampana.

Kaksikon ensimmäinen yhteinen albumi Kopernikus hortoilee näkinkengässä ilmestyi vuonna 2003. Tämän jälkeen parivaljakko on julkaissut viisi albumia, joista uusin Matematiikka ilmestyi vuonna 2012. Keväällä 2018 yhtye julkaisi kokoelman Kovaa Kamaa (Parhaat 2003-2018).

 

Missikisat on vuonna 2015 perustettu tamperelainen suomirock -yhtye, riffiä palvova rytmis-melodinen jytypommi suoraan menneisyydestä ja tulevaisuudesta. Yhtye julkaisi toisen EP:nsä Tiikeri alkuvuodesta 2017.

Tapahtuma Facebookissa

La 08.12.18 / 18:00
Remakka Stand Up
9 / 12 € + PM 2,5 €

Remakka-lauantait jatkuvat Nelivitosessa!

8.12.lineup:  Iikka Kivi, Tommi Mujunen, Aatu Raitala, Illuusia Sarvas, Esa Kauranen

Liput myynnissä ennakkoon Nelivitosessa ja osoitteessa Tiketti.fi
Liput ennakkoon alk. 9€
Liput ovelta 12€ (opisk.kortilla 9€)
Narikka 2,5€

Kaksi näytöstä – klo 18 ja klo 21

La 08.12.18 / 21:00
Remakka Stand Up
9 / 12 € + PM 2,5 €

Remakka-lauantait jatkuvat Nelivitosessa!

8.12. lineup:  Iikka Kivi, Tommi Mujunen, Aatu Raitala, Illuusia Sarvas, Esa Kauranen

Liput myynnissä ennakkoon Nelivitosessa ja osoitteessa Tiketti.fi
Liput ennakkoon alk. 9€
Liput ovelta 12€ (opisk.kortilla 9€)
Narikka 2,5€

Kaksi näytöstä – klo 18 ja klo 21

Su 09.12.18 / 21:00
THE BLANKO + AFTEREGO
10 / 13 € + PM 2,5 €

The BLANKO on vuonna 2006 perustettu suomalainen vaihtoehtorockyhtye, johon kuuluvat Pauli Hauta-aho (solisti, kitara), Jakke Saarinen (rummut) ja Jykke Tikka (basso). Energinen bändi on siunattu vahvalla karismalla ja lavapreesenssillä, ja heidän tyylinsä vaihtelee aina melankolisesta Jeff Buckleyn tapaisista laulutulkinnoista Nirvana –asenteella esitettyihin, riuskoihin Rage Against The Machine –tyylisiin riffeihin.

The BLANKO julkaisi samannimisen debyyttialbuminsa 2007 alkoi soittaa tiuhaan tahtiin keikkoja, mistä he saivat valtavasti kokemusta ja arvostusta kotimaisen liveskenen keskuudessa, kuten myös kriitikoilta ja musiikkipäälliköiltä, jotka äänestivät bändin kahdesti YLE:n 12 lupaavimman yhtyeen joukkoon. Sen jälkeen he ovat julkaisseet kaksi studio levyä; Flying Colours (Ratas Music Group 2011), Into The Silence (Sony Music Finland 2013), ja sinkut You & I, Feel ja Face the Fear also saavuttivat kiitettävän määrän radiosoittoja. Yhtyeen maaliskussa ilmestyvältä uudelta pitkäsoitolta julkaistaan 2.11. sen uusin sinkkulohkaisu, Electric Desire.

The BLANKO on saanut myös hienon vastaanoton muutamilla Euroopan keikoillaan, kuten myös Japanissa soitettuaan Metal & Loud –tapahtumassa Tokiossa. Satojen keikkojen jälkeen, tehtyään yhteistyötä mm. ApocalypticanDanko Jonesin3 Doors DowninSkindredin ja Wolfmotherin kanssa The BLANKO on hyvässä iskussa ja valmiina julkaisemaan uutta musiikkia. He pyrkivät kohti maailmanlaajuista julkaisua, tuhansien ihmisten yleisöjä ja ‘kolmen voima’– symbolinsa tunnetuksi tekemistä kaikkialla universumissa.

Lämppärinä The Blankon Nelivitosen keikalla toimii oululainen rockyhtye Afterego.

Afterego sekoittaa moderniin rockiinsa elementtejä genren menneiltä vuosikymmeniltä. Vuonna 2016 perustettu kvartetti julkaisi lokakuussa debyytti-EP.nsä, jonka Cigarettes & Perfume– ja Stranger Than Fiction -sinkut ovat löytäneet tiensä myös Spotify Suomen Rock ei ole kuollut- ja Hyväntuulista rokkia -soittolistoille.

The Blanko – WWW
The Blanko – FB
Afterego – FB
Tapahtuma Facebookissa

Ke 12.12.18 / 21:00
Remakka Open Mic Stand Up -klubi
2,5 / 1,5 € + PM 2,5 €

Remakan keskiviikkoklubilla näet laajan kirjon koomikoita aloittelijoista ammattilaisiin testaamassa tuoreimpia juttujaan.

Itse lavalle? Remakan keskiviikkoklubit ovat Open Mic eli kaikki lavakomiikan ystävät voivat ilmoittaa meille halukkuutensa päästä esiintymään. Viestiä tulemaan rohkeasti sähköpostilla remakkaclub[at]gmail.com, Facebookissa tai naamatusten.

Nähdään Remakassa!

Tapahtuma Facebookissa

Pe 14.12.18 / 21:00
JULMA-HENRI SRJTNT vol. 1 -kiertue
13 / 16 € + PM 2,5 €

Julma-Henri palaa yleisön pyynnöstä lavoille marraskuussa starttaavalla SRJTNT-kiertueella!

Sitä ennen artisti julkaisee 12. lokakuuta vinyylipainoksen klassikkomixtapestaan SRJTNT vol. 1. SJRTNT-kiertue nähdään mm. Oulussa, Tampereella, Joensuussa, Kuopiossa, Porissa, Mikkelissä sekä Helsingissä.

SRJTNT-kiertueella ois tarkoitus ottaa mukaan vielä enemmän sen ajan musaa, jota ei oo livenä vielä ees esitetty missään. Vierailevia hörhöjä nähdään varmasti lavalla vaihtelevissa kokoonpanoissa. Saa nähä miten tässä käy. Viime vuoden AQF10V-kiertueella oli hullu meininki”, Julma-Henri pohjustaa.

La 15.12.18 / 21:00
TIPPA + DJANGOMAYN
14,5 / 17,5 + PM 2,5 €

PME Recordsin kultainen kukko nousi esikoisjulkaisullaan keväällä 2014 hetkessä latauslistan kärkeen. Hittisingleä Mehu on kuunneltu Spotifyssa jo lähes 4 miljoonaa kertaa ja biisin musiikkivideo on kerännyt YouTubessa yli kaksi miljoonaa näyttöä. Energisistä trap-biiteistään, tarttuvista kertosäkeistään sekä hengästyttävästä konekivääriflow’staan tunnettu TIPPA julkaisi debyyttilevynsä White kesäkuussa 2015. Helmikuussa 2016 julkaistu koukuttava single Ei tippa tapa singahti heti julkaisuviikollaan Spotifyn kuunnelluimpien kappaleiden kärkeen, ja saavutti pian julkaisunsa jälkeen kultalevyn rajan Spotifyssa.

Uudella henkilökohtaisemmalla materiaalillaan ja nimenvaihdoksella monet yllättänyt TIPPA nousi ’Satutat mua’-singlellään Spotifyn Suomen TOP50-listan ykköseksi rikkoen samalla miljoonan kuuntelun rajan vain pari viikkoa julkaisun jälkeen.

Helsingistä kotoisin olevan Djangon musiikkiura alkoi vuonna 2011 koulukodista. Isä oli vankilassa, ja muutamaa vuotta myöhemmin äitikin. Olosuhteiden ahdistama nuori alkoi purkamaan ajatuksiaan ja toiveitaan riimien muodossa paperille.

Henkilökunnalta irtosi erityislupa käyttää koulukodin studiota vapaa-ajalla, jossa hän viettikin intohimoisesti vapaa-aikansa, harjoitellen musiikin tekemistä ja räppäämistä.

Samoihin aikoihin löytyi kiinnostus räpmusiikin soittamiseen, ja Djangon tällä hetkellä viisi vuotta kestänyt DJ-ura. Django pyörittää levyjä helsinkiläisessä “SQUAD GOING UP” -duossa, jotka ovat järjestäneet menestyksekkäästi viime vuosina nuorille aikuisille tähdättyjä urbaaniin musiikkiin keskittyviä klubeja eri yökerhoihin ympäri Suomea. Django on toiminut myös keikka-DJ:nä esimerkiksi Tippa-T:lle, Kingfishille, Diisonille, ja nyt viime vuosina Mikael Gabrielille (mm. Himmee -kiertue 2017).

Djangomayn on ollut jonkun aikaa Tasoi Recordsin oppipoikana ja hionut ilmaisuaan ja omaa musiikkiaan, jota on nyt kertynyt projektin verran julkaistavaksi. Oli se sitten räppääminen tai levyjen pyörittäminen, Djangon vahva visio on ollut aina tuoda rakastamaansa kulttuuria ja musiikkia esille Suomessa. Kovaa iskevät 808-bassot ja tarinat villistä elämästä, naisista ja päihteistä ovat keskeisiä elementtejä Djangomaynin tulevalla projektilla.

Djangomaynin ensimmäinen virallinen julkaisu ”Prepaid EP” näkö päivänvalon toukokuussa 2017 ja lisää höyryä koneeseen saatiin lokakuussa julkaistun nöyristelemättömän ”Nöyrä”-sinkun myötä.

To 20.12.18 / 21:00
LOIRIPLUKARI
10 / 13 € + PM 2,5 €

Mikä ilmiö saadaan kun yhdistetään Vesa-Matti Loiri -imitaatio, keikka, päiväkirjaklubi ja stand up show?

Olkaa hyvät, Loiriplukari on valmiina viihdyttämään!

Loiriplukari on Kalle Taivaisen vahingossa syntynyt Vesa-Matti Loiria kunnioittava imitointiprojekti, jossa taide ja huumori kohtaavat omituisella tavalla. Esimerkiksi hitti Ei voi laittaa verotukseen on ylittänyt yli 200 000 katselukerran rajan YouTubessa.

”Mistä helvetistä te olette kotoisin?” – mies Vantaan keikalla.

”Mitä vittua täällä oikein tapahtuu?” – mies Jokelan keikalla.

”Tällaista poikkitaiteellista installaatiota pitäisi olla tarjolla joka viikonloppu” – mies Turun keikalla.

Tapahtuma Facebookissa

To 27.12.18 / 21:00
KAUKO RÖYHKÄ & THE BOOTS + DIMI SALO
15 / 20 € + PM 2,5 €

Kauko Röyhkä on tehnyt paluun The Boots -yhtyeensä kanssa! Ensimmäinen yhteinen albumi Etelän peto sai jatkoa Maantie-kokopitkästä 14. syyskuuta. Kauko Röyhkä & The Boots keikkailee loppuvuonna ympäri Suomea, ja tietysti myös Nelivitosessa.

Aikataulu:
21:00 Dimi Salo
22:15 Kauko Röyhkä & The Boots

Tapahtuma Facebookissa

Pe 28.12.18 / 21:00
JXO + SAIRAS T
14 / 17 € + PM 2,5 €

JXO on hip hop -yhtye, johon kuuluu rappäreitten JEREn ja ODEn lisäksi tuottaja / DJ Iisi-I. Suomalaisen rap-musiikin maailmankartalle pari vuotta sitten ponnahtanut JXO on jatkanut huimaa nousukiitoaan yhdeksi UG-rapin kuunnelluimmista ja aktiivisimmin keikkailevista yhtyeistä.

Monipuolinen kolmikko yhdistelee uskottavasti vanhan koulukunnan aitoa ysärisoundia moderneihin elementteihin. Boom bap -henkiset taustat, tekninen flow, ja melodinen äänenkäyttö takaavat kokonaisvaltaisen hip hop -kokemuksen, jota todistetaan parhaimmillaan ainoastaan livenä.

3rd Rail Musicille levyttävä Sairas T on noussut lyhyessä ajassa tämän vuosikymmenen huomionarvoisimpien räppäreiden joukkoon. Hänen kappaleensa Huudit ja Valkoinen käärme ovat molemmat rikkoneet kultarajan. Samoin avausviikollaan Suomen virallisen albumilistan toiseksi myydyimmäksi levyksi singahtanut Delirium-albumi on saavuttanut kultaa.

Naamion takaa löytyy Kotkassa varttunut, mutta sittemmin helsinkiläistynyt artisti, joka kuuluu myös Pohjalla-kollektiiviin. Delirium-levyn lisäksi Sairas T:ltä on ilmestynyt Handelista Hurstiin -niminen esikoisteos sekä Julma H:n kanssa tehty yhteislevy Kuollu kulma, joka julkaistiin keväällä 2018.

Sairas T:n tyyli muodostuu erittäin taitavasta flowsta, kylmänviileästä asenteesta ja suorasanaisista lyriikoista. Kappaleiden teemat pohjautuvat artistin tarkkanäköiseen havainnointiin niin lähiökuvauksen kaltaisessa pienemmässä, kuin myös yhteiskuntakritiikin kaltaisessa laajemmassa mittakaavassa.

Tapahtuma Facebookissa

La 09.02.19 / 21:00
KAARLE VIIKATE & MARKO HAAVISTO
12,5 / 17 € + PM 2,5 €

Kaarle Viikatteelta & Marko Haavistolta toinen yhteisalbumi tammikuussa – Luvassa jytinkimurhaa ja kitarailottelua!

Kaarle Viikate ja Marko Haavisto julkaisevat 18.1.2019 toisen yhteisen albuminsa Kuu on vaarallinen. Ensimmäinen single Souda soutaja, julkaistaan 9.11.2018, joka tekee seesteisen ja viipyilevän avauksen tulevan levyn tunnelmiin.

– Souda soutaja edustaa tyyliä, jota olimme jo Tuohikorttien aikaan hakemassa. Haikeaa ja harmonista stemmalaulua yhdistettynä viipyilevään, kaikuisaan tunnelmointiin. Omasta mielestä hyvin onnistunut, ehkä jopa alaston tai ainakin niukkapukeinen toteutus. Ja koska loppulevy on enemmän tai vähemmän ryhmyistä jytinkimurhaa ja kitarailottelua, on tämä seesteinen avaus omiaan kolaamaan tietä talvisille tanssilavoille, kommetoi Kaarle Viikate ensimmäistä sinkkukappaletta.

– Souda Soutaja on kirkas, ihmisen osan nahkoineen ja karvoineen, lempeästi hyväksyvä lohtulaulu, jonka voi kuvitella soivan niin viimeisen matkan tunnarina kuin hyräilynä kehtoa tuudittavan äidin huulilla, tunnelmoi puolestaan Marko Haavisto Souda soutaja -biisiä.

Tammikuussa julkaistava Kuu on vaarallinen on jatkoa Kaarle Viikatteen ja Marko Haaviston vuonna 2015 julkaisemalle yhteisalbumille Laulu tuohikorteista, joka sai hienon vastaanoton niin keikoilla kuin myös mediassa. Uudella levyllä on jälleen luvassa iskelmällistä rautalankaräimettä, tummia varjoja sekä vaaran tuntua.

Kokoonpano on sama kuin edellisellä levyllä: Kaarle Viikatteen ja Marko Haaviston lisäksi yhtyeessä vaikuttavat Francinesta tuttu kitaravirtuoosi Antti Kukkola sekä Agentsin legendaarinen rumpali Kepa Kettunen. Albumin on äänittänyt ja tuottanut Miitri Aaltonen ja sen julkaisee Longplay Music.

Julkaisun myötä Kaarle Viikate ja Marko Haavisto lähtevät jälleen kiertueelle levyllä soittavan kokoonpanon kanssa. Jytinkimurhat 2019 -kiertue starttaa julkaisupäivänä Hämeenlinnasta ja kiertää kattavasti ympäri Suomea – ja piipahtaa tietysti myös Nelivitosessa!

La 09.03.19 / 21:00
RUUSUT
14,5 / 18 € + PM 2,5 €

Ruusut julkaisee 9.11. uuden vinyylipainoksen debyyttilevystään ja keikkailee aktiivisesti huhtikuulle 2019 asti. Maaliskuussa bändi keikkailee myös Nelivitosessa!

Ruusut on uusi elektroninen pop-yhtye, jonka jäsenet ovat Ringa Manner, Alpo Nummelin, Samuli Kukkola ja Miikka Koivisto. Kesän aikana yhtye nähtiin keikoilla mm. Sidewaysissä, Provinssissa, Ruisrockissa, Ilosaarirockissa – sekä Flowssa, jossa yhtyettä oli sunnuntain avaukseen tullut kuuntelemaan yli 10000 ihmistä.

Ruusujen kehuttu debyyttialbumi julkaistiin 31.8. ja se nousialbumilistan sijalle #3.