EN/FI
Tapahtumat
Ruoka

Tapahtumat

Ke 27.03.19 / 20:30
Pyhiksen musavisa

Pyhis tenttaa rokkiväen musiikkituntemusta!

Kerää timanttinen tiimi kasaan ja tule tavoittelemaan mainetta ja kunniaa sekä tietysti talon tuotepalkintoja joka toinen keskiviikko järjestettäviin visoihin! 1–4 hengen joukkueiden tietämys haastetaan suorilla kysymyksillä sekä musa- ja kuvapähkinöillä, joiden aihealueena on laveasti rock ja pop kautta aikain.

Oletko juuri sinä Oulun kovin musatietäjä? Tule ja todista se keskiviikkoiltaisin klo 20:30-22:30!

Pe 29.03.19 / 21:00
OG ULLA-MAIJA
12 / 13,50 / 15 € + PM 2,5 €

Suomalaisen “gangstaräpin” nouseviin nimiin lukeutuva OG Ulla-Maija on kerännyt Youtubessa julkaisemilleen videoille yli 10milj katselukertaa.

Hävyttömän rap-huumorin sävyttämät kappaleet seikkailevat jossain mielikuvituksen ja todellisuuden, sekä hyvän ja huonon maun rajamaastossa.

OG Ulla-maijan loppuunmyydyt keikat sekä kultaa Spotifyssa streamannut MAKIA -kappale puhuvat puolestaan…

Liput ennakkoon Nelivitosesta 12 €
Liput ennakkoon Tiketistä 13,50 €
Liput ovelta 15 €

Tapahtuma Facebookissa

Pe 29.03.19 / 23:00
Friday Special
4,5 € / 2,5 € + PM 2,5 €

Friday Special tarjoaa yläkerrassa pintaraapaisua syvemmän otteen rytmikkääseen bailumusaan (hiphop/rnb/pop jne.), vanhemmista helmistä uusiin hitteihin.

Kellarin tarjonta painottuu perjantaisin uuteen pop-rockiin. Kellariin on päivitetty uudet indie-rockit, joita kuullaan varmasti ja uskollisesti vanhempaakin unohtamatta.

Klubit pyörähtävät käyntiin n klo 23.

Liput viikonloppuklubeille maksavat vain 4,5 / 2,5 € (opiskelija- ja klubikorttilaiset). Vapaa pääsy keikkojen jälkeen ennen klo 23!

Pe 29.03.19 / 23:00
HYPNO
7,5 € + PM 2,5 €

Hypno is a club concept born from pure passion towards music and culture. Every night will be an unique experience as we take you on a journey of dance and joy.

Last Hypno of this spring season will be fueled by sets from guest Dj:s Joonas Aleksi and Kipinä, who both will be representing their vision of techno. Very interesting acts also expected from local ”OG” dj/producer Mauno Kalevi, with his Detroit Electro selection and Hypno’s resident dj Andy F, who will be closing the night with trance influenced soundscapes. Visuals are delivered by a gentleman and a friend with dark humour, Vj Weirdvibes.

It’s time to dive deeper into the sound and vision…

TECHNO // DETROIT ELECTRO // TRANCE

<—<
Joonas Aleksi
Mauno Kalevi
Andy F
Kipinä
>—————–>
Kipinä
Andy F
Mauno Kalevi
Joonas Aleksi
<—<
Vj Weirdvibes

Event in Facebook

La 30.03.19 / 21:00
TEMPLE BALLS + BLOCK BUSTER
7,50 / 9 / 10,50 € + PM 2,5 €

Oululaisen hard rock -yhtyeeen Temple Ballsin pitkään odotettu kakkosalbumi Untamed julkaistaan maaliskuun 8.pvä! Levyjulkkareita juhlitaan kotibaarissa Nelivitosessa lauantaina 30.3. kuopiolaisen Block Buster -yhtyeen kera.

Temple Ballsin pari viimeistä vuotta ovat olleet kiireisiä ja työntäyteisiä. Yhtyeen ensimmäinen virallinen single Hell And Feelin’ Fine näki päivänvalon syyskuussa 2016 ja sai mukavasti soittoaikaa muun muassa Radio Rockin taajuudella. Karma Sound -studioilla Thaimaassa äänitetty esikoisalbumi Traded Dreams (2017) julkaistiin Suomen lisäksi Saksassa ja Japanissa. Levyn tuottanut Tobias Lindell tunnetaan yhteistyöstään muun muassa Europen, Mustaschin ja H.E.A.T.in kanssa.

Temple Balls on niittänyt mainetta energisenä live-esiintyjänä. Syksyllä 2017 yhtye kiersi ensin Suomea Battle Beastin kanssa ja jatkoi sitten ensimmäiselle keikalleen Japaniin ja minikiertueelle Ukrainaan. Kevään 2018 ohjelmassa oli kahden viikon kiertue Baltiassa ja Itä-Euroopassa. Queenin, Deep Purplen ja Uriah Heepin kaltaisia suuruuksia lämmitellessään viisikko on näyttänyt pystyvänsä ottamaan haltuun myös suuremmat lavat.

Lämppärislotin ottaa haltuun kuopiolainen hard rock -yhtye Block Buster, joka solmi äskettäin maailmanlaajuisen sopparin levy-yhtiö Frontiers Musicin kanssa.

Bändin debyyttialbumi ”Losing Gravity” tullaan julkaisemaan perjantaina 13. syyskuuta. Yhtyeen edellistä ”Sweet Mary Jane” sinkkua on kuunneltu Spotifyssa yli 120,000 kertaa ja kappale on ollut soitossa myös Radio Rockilla.

Block Busterilla on mennyt lujaa myös keikkarintamalla päästessään jakamaan lavoja mm. Bon Jovin, Gojiran sekä Children Of Bodomin kanssa.

Ennakkoliput @ 45 Special 7,50 €
Ennakkoliput @ Tiketti.fi 9,00 €
Liput ovelta 10,50 €

Tapahtuma Facebookissa

La 30.03.19 / 22:30
Rokkidisko & Studio45
4,5 / 2,5 € + PM 2,5 €

Rokkidisko ja Studio 45 jatkavat klubi-kansan tansittamista Nelivitosessa lauantaisin!

Rokkidisko on 45:n kellarissa lauantaisin toimiva klubi, joka tarjoaa kaupungin parhaat indie-, rock- ja pop-tanssit Nelivitosen omien dj:n voimin. Rokkidiskossa soivat niin tämän päivän parhaat rokkihitit kuin myös legendaariset klassikot.

Studio45 tarjoaa vintillä takuulla kaupungin parhaat tanssibiitit vanhasta, tanssittavasta, soulista ja funkista lähtien aina tämän hetken kuumimpiin tanssimusiikin hitteihin saakka 45:n rock-henkisellä tyylillä. Luvassa on talon omien tiskijukkien ja vierailevien dj:en näkemyksiä aiheesta.

Rokkidisko pyörähtää käyntiin klo 22:30 ja Studio45 klo 23:30

Liput viikonlopun Studio 45 – klubille ja 45 Rokkidiskoon maksavat vain 4,5/2,5€ (alennus opiskelija-/klubikortilla).

Vapaa pääsy ennen klo 23! (liveohjelman jälkeen)

Su 31.03.19 / 23:00
Sunnuntaijamit
Vapaa pääsy + PM 2,5 €

TUU ITE SOITTAAN!!!

Perinteiset 45:n Sunnuntaijamit alkavat klo 23:15. Paikalla ovat kaikki perussoittokamat kuten rummut, basso, kitarat, kosketinsoittimet ja jotain ”helistimiä”. Tule yksin tai vaikkapa bändisi kanssa ja päästä ilmoille parasta musaa ikinä. Soittovuoroja jakaa talon jami-isäntä ja myös äänentoistosta huolehditaan talon puolesta. Voit tulla myös vain kuuntelemaan & fiilistelemään!

Tervetuloa maailman parhaisiin jameihin!

Ke 03.04.19 / 21:00
Remakka Open Mic Stand Up -klubi
2,5 / 1,5 € + PM 2,5 €

Remakan keskiviikkoklubilla näet laajan kirjon koomikoita aloittelijoista ammattilaisiin testaamassa tuoreimpia juttujaan.

Itse lavalle? Remakan keskiviikkoklubit ovat Open Mic eli kaikki lavakomiikan ystävät voivat ilmoittaa meille halukkuutensa päästä esiintymään. Viestiä tulemaan rohkeasti sähköpostilla remakkaclub[at]gmail.com, Facebookissa tai naamatusten.

Nähdään Remakassa!

To 04.04.19 / 23:00
Oulu Open Decks
Vapaa pääsy + PM 2,5 €

Open Decksit 45 Specialissa joka toinen torstai! Ilta alkaa klo. 23:00, jolloin jaetaan DJ-vuorot, ole siis paikalla ajoissa!

Vain Avaruus on rajana (jos sekään). Nyt saa taas paljastaa musiikilliset mieltymyksensä tai perversionsa julkisesti Nelivitosessa. Sulautuuko grime /dubstep funky houseen tai hardcore gettotechiin? Saako intialainen huuliharppumusiikki tanssilattian täyteen? Tai sitten voi koettaa miltä tuntuu rakastaa kansaa ääniaalloin kuin ihka oikea tiskijukka.Tuntuuko että klubeissa soi aina ne väärät biisit eikä koskaan sitä ”hyvää musaa”? Tämä ilta on sinun iltasi! Open Decks -iltamat jatkuvat Nelivitosessa tuttuun tyyliin. Tämä ei ole kilpailu! Tai jos jonkun mielestä on niin kaikki osallistujat voittavat.

Ilta alkaa kello 23:00 jolloin ryysis DJ -pöydän vieressä muodostaa soittolistan. Tule ajoissa paikalle, vuoroja ei voi varata vaan ne täytetään siinä järjestyksessä kun artistit kirjoittavat nimensä listaan. Olethan solidaarinen soittokavereitasi kohtaan. Soittoaikaa on 30 minuuttia. Jos se tuntuu liian lyhyeltä kannattanee järjestää oma klubi!

Kaikille vapaa pääsy (narikka 2,5€)!

Pe 05.04.19 / 21:00
DJ KRIDLOKK + TUUTTIMÖRKÖ
13,50 / 15 / 16,50 € + PM 2,5 €

Median älykköräppäriksi ristimän DJ Kridlokkin kolmas sooloalbumi ”Silius” julkaistaan 15. helmikuuta, ja levyjulkkarikiertue rantautuu Ouluun huhtikuussa.

Mutsi – pitkäsoiton jälkeen, pääsääntöisesti mielikuvituksen, todellisuuden ja jääkaapin pyhää kolminaisuutta neljä vuotta nuohoten, Kridlokk kysyi vuonna 2018 Siriltä ”kuka minä olen?”. Sirille kysymys osoittautui liian vaikeaksi ymmärtää joten hän/se ystävällisesti vihjaisi avun kenties löytyvän seuraavaksi tarjoamistaan aplikaatioista joihin lukeutuivat WhatsApp, MobilePay ja Kuvat.

Aikansa tekstiviestitse tutuiltaan rahaa pummien, vanhoja valokuvia älypuhelimestaan deletoiden, DJ Kridlokk päätti tehdä uuden albumin.

Kridlokkin rakkaisiin ystäviin lukeutuva Janne Aarrelampi muinoin tokaisi kaikenkiteyttävästi: ”Internetin pitäs tulla kerran viikossa painettuna paperille”. Tähän toteamaan ja kaikkeen muuhun mahdolliseen hevonpa*kaan pohjautuvat Silius – levyn teemat.

DJ Kridlokk on 80-luvulla patentoitu toimintatarkoitukseton kone, jolle viimeinen ohjelmistopäivitys on ollut saatavilla 1.1.97 ja jonka jälkeen käyttöjärjestelmän tuki on lopetettu. Silius on myyntiartikkeli jonka jokaisesta ostosta ohjautuu 0,6 euroa pyrkimykseen kohottaa DJ Kridlokkin elintasoa. Paremman elämän välttämättömiin hankintoihin kuuluvat sähköhammastahna, 4-D printteri, hologrammi, nopeammat toimitusajat Woltissa, turpakiinni-kaukosäädin ja kuulokeliitäntä takaisin iPhoneen.

Mukana Nelivitosen keikalla myös Tuuttimörkö! Viileämpi kuin Jäämeri, mustavalkoisempi kuin Buster Keaton. Räppää aiheista, joiden olemassaolosta et aikaisemmin edes tiennyt. Ne sanat. Hypnoottista ja manipuloivaa. Ja ne synat. Pala funkin syvintä olemusta Härmässä. Ja puolet yleisöstä on aivan seis, kun Tuuttis repii Nelivitosen kappaleiks.

Tapahtuma Facebookissa

Pe 05.04.19 / 23:00
Friday Special
4,5 € / 2,5 € + PM 2,5 €

Friday Special tarjoaa yläkerrassa pintaraapaisua syvemmän otteen rytmikkääseen bailumusaan (hiphop/rnb/pop jne.), vanhemmista helmistä uusiin hitteihin.

Kellarin tarjonta painottuu perjantaisin uuteen pop-rockiin. Kellariin on päivitetty uudet indie-rockit, joita kuullaan varmasti ja uskollisesti vanhempaakin unohtamatta.

Klubit pyörähtävät käyntiin n klo 23.

Liput viikonloppuklubeille maksavat vain 4,5 / 2,5 € (opiskelija- ja klubikorttilaiset). Vapaa pääsy keikkojen jälkeen ennen klo 23!

La 06.04.19 / 21:00
SEROT + DJ RIKU NIEMINEN
10 / 11,50 / 13 € + PM 2,5 €

Vaihtoehtoista elektronista musiikkia soittava Serot yhdistää musiikissaan luonteikkaasti koneiden soundin ja orgaanisen grooven. Kolme taustoiltaan erilaista muusikkoa ryhtyivät tutkimaan soittamisen ja tuotannon mahdollisuuksia kukin yksilöllistä osaamistaan hyödyntäen, yhteisenä nimittäjänään rakkaus house- ja teknomusiikkia kohtaan. Syntyi yhtye, joka ilahduttaa keikoillaan ainutlaatuisella tavalla, ja jossa tyypilliseen bändisoittoon liitetään DJ-kulttuurin lumoavimmat piirteet. Lavalla soivatkin harmoniassa rumpusetti, loopperit, synat, samplerit, rumpukoneet ja kitarat energisellä, tanssittavalla sykkeellä. Improvisaatio ja vuorovaikutus yleisön kanssa takaavat raikkaan dynamiikan, jonka varaan rakentuu jokainen yhtyeen ainutkertaisista keikoista.

Serotin tuotannossa olennaisessa roolissa on kollaboraatio muiden toimijoiden kanssa genrerajojen yli. Yhtyeen tuoreella “Otava” -levyllä vierailivat jazzmuusikot pianisti Iiro Rantala sekä trumpetisti Verneri Pohjola. Kokoonpanon ensimmäinen, vuonna 2015 julkaistu albumi tuotettiin puolestaan yhdessä tunnettujen DJ-tuottajien, Kristiina Männikön ja Emma Valtosen kanssa.

Kajaanissa kasvaneelle Riku Niemiselle musiikki on lapsesta saakka ollut tie vapauteen. Tutustuttuaan Berliinin klubikulttuuriin, heräsi myös syvä rakkaus tanssilattiaa kohtaan. Siitä alkoi usean vuoden tutkimusmatka, joka on vienyt aistimaan tunnelmia klubeille ympäri maailmaa, johtanut vinyylikokoelman keräämiseen ja kypsynyt hiljalleen haluksi tarjota muillekkin musiikillisia maistiaisia niistä hetkistä mitä on itse saanut kokea. Lämpöiset Lofi -Housen herkut ja pitkälle tuotetut harmonisen Teknon mestariteokset punoutuvat tyylikkäästi yhteen hänen energisissä seteissään.

Riku Niemisen näyttelijätausta näkyy erityisenä herkkyytenä vuorovaikutukselle ja rohkeutena luoda kontakti, jonka varaan parhaat tanssilattia hetket rakentuvat. Sanaton kohtaaminen, kollektiivinen vapautus arjen rooleista ja egon kahleista, sekä syvä hyväksytyksi tulemisen kokemus, ovat avain siihen tunnelmaan jonka Riku pyrkii luomaan soittaessaan. Luontainen tarinankertoja ilmaisee itseään DJ:nä kirjoittaen eeppistä juonta, jossa jokainen biisi jättää jälkensä ja kuljettaa kohti jotain uutta ja kiinnostavaa.

Tapahtuma Facebookissa

La 06.04.19 / 22:30
Rokkidisko & Studio45
4,5 / 2,5 € + PM 2,5 €

Rokkidisko ja Studio 45 jatkavat klubi-kansan tansittamista Nelivitosessa lauantaisin!

Rokkidisko on 45:n kellarissa lauantaisin toimiva klubi, joka tarjoaa kaupungin parhaat indie-, rock- ja pop-tanssit Nelivitosen omien dj:n voimin. Rokkidiskossa soivat niin tämän päivän parhaat rokkihitit kuin myös legendaariset klassikot.

Studio45 tarjoaa vintillä takuulla kaupungin parhaat tanssibiitit vanhasta, tanssittavasta, soulista ja funkista lähtien aina tämän hetken kuumimpiin tanssimusiikin hitteihin saakka 45:n rock-henkisellä tyylillä. Luvassa on talon omien tiskijukkien ja vierailevien dj:en näkemyksiä aiheesta.

Rokkidisko pyörähtää käyntiin klo 22:30 ja Studio45 klo 23:30

Liput viikonlopun Studio 45 – klubille ja 45 Rokkidiskoon maksavat vain 4,5/2,5€ (alennus opiskelija-/klubikortilla).

Vapaa pääsy ennen klo 23! (liveohjelman jälkeen)

Su 07.04.19 / 23:00
Sunnuntaijamit
Vapaa pääsy + PM 2,5 €

TUU ITE SOITTAAN!!!

Perinteiset 45:n Sunnuntaijamit alkavat klo 23:15. Paikalla ovat kaikki perussoittokamat kuten rummut, basso, kitarat, kosketinsoittimet ja jotain ”helistimiä”. Tule yksin tai vaikkapa bändisi kanssa ja päästä ilmoille parasta musaa ikinä. Soittovuoroja jakaa talon jami-isäntä ja myös äänentoistosta huolehditaan talon puolesta. Voit tulla myös vain kuuntelemaan & fiilistelemään!

Tervetuloa maailman parhaisiin jameihin!

Ke 10.04.19 / 20:30
Pyhiksen musavisa

Pyhis tenttaa rokkiväen musiikkituntemusta!

Kerää timanttinen tiimi kasaan ja tule tavoittelemaan mainetta ja kunniaa sekä tietysti talon tuotepalkintoja joka toinen keskiviikko järjestettäviin visoihin! 1–4 hengen joukkueiden tietämys haastetaan suorilla kysymyksillä sekä musa- ja kuvapähkinöillä, joiden aihealueena on laveasti rock ja pop kautta aikain.

Oletko juuri sinä Oulun kovin musatietäjä? Tule ja todista se keskiviikkoiltaisin klo 20:30-22:30!

To 11.04.19 / 20:00
KYYHKY
5 € + PM 2,5 €
Come chill at Kyyhky’s lo-fi-hiphop gig
Kyyhkyn levyjulkkareissa ilta pyhitetään lo-fi-musiikille. Oletko koskaan kuunnellut Youtubesta beats to study -radiota? Sitten tiedät mitä odottaa. Hyvän mielen iltaa, jossa hiphop-vaikutteiset biisit, siisteimmät visuaalit ja hyvä fiilis kohtaa.
Keikalle tulijoiden pitää vain nauttia musasta. Ei tartte tanssia, puhua tai muutakaan. Seiso, tai istu, tai piiloudu baaritiskille, valinta on sinun.
Kyyhky on uusi oululainen lo-fi artisti, jolle soittoa ja supportia ovat tarjonneet mm. KickThePj, Miraie ja Radio Fritz.
Lämmittelijänä DJ SELEKOSEN ÄMKASIKOLOMONEN.
Ennen keikkaa Kyyhkyn levyn voi ottaa haltuun vaikka Spotifysta!
Aikataulu:
20:00 DJ SELEKOSEN ÄMKASIKOLOMONEN (Satellite Stories, Brooklyn Nights)
21:00 KYYHKY
Pe 12.04.19 / 20:00
IBE x MELO (S)
12,50 / 14 / 15,50 € + PM 2,5 €

Uuden rap-aallon tärkeimpiin nimiin lukeutuvat IBE ja MELO suuntaavat
laajalle yhteiskiertueelle. Rundi-nimeä kantava kiertue starttaa Valoa
Festivaalilta perjantaina 8. helmikuuta ja kattaa Suomen suurimmat
kaupungit.

Ikärajaton keikka

Tapahtuma Facebookissa

Pe 12.04.19 / 23:00
Friday Special
4,5 € / 2,5 € + PM 2,5 €

Friday Special tarjoaa yläkerrassa pintaraapaisua syvemmän otteen rytmikkääseen bailumusaan (hiphop/rnb/pop jne.), vanhemmista helmistä uusiin hitteihin.

Kellarin tarjonta painottuu perjantaisin uuteen pop-rockiin. Kellariin on päivitetty uudet indie-rockit, joita kuullaan varmasti ja uskollisesti vanhempaakin unohtamatta.

Klubit pyörähtävät käyntiin n klo 23.

Liput viikonloppuklubeille maksavat vain 4,5 / 2,5 € (opiskelija- ja klubikorttilaiset). Vapaa pääsy keikkojen jälkeen ennen klo 23!

La 13.04.19 / 21:00
MACTOPIAS x JIIAA + OLLI PA + JUHOWHO
7,5 / 9 / 10 € + PM 2,5 €

 

Oululainen räppäri-tuottajakaksikko Mactopias & Jiiaa pudottivat 15.2 debyyttialbuminsa 1991. Levyllä kuljetaan potkivien boombappi-rumpujen sekä ysäri-eran sielukkaiden sämplebiittien saattelemana Oulun lähiömaailmassa. Teemat liikkuvat sulavasti kellarin hiphop-tunnelmoinnista aina mielenterveysongelmien ja päihteiden riepottelemaan nuorisoelämään. Keikalla muistellaan menneitä ja puistellaan päätä yhteiskunnan epäkohdille tiukalla Mc/Dj -kombinaatiolla.

1991-levyltä julkaistiin alkuvuodesta Sinistä ja punasta valoo, sekä helmikuussa levyn aloituskappale 91 videon kera.

Keikalla vedetään albumi kannesta kanteen sekä julkaisemattomia spessudemoja, jotka eivät levylle päätyneet.

Olli PA julkaisi vuonna 2008 omakustanteena ensimmäisen sooloalbuminsa, Syke, joka esitteli leppoisalla asenteella riiminsä runoilevan nuoren oululaisräppärin. Levy saavutti orastavaa suosiota hiphopin kuuntelijoiden keskuudessa ja albumin kappale 33 hittaalla ku vinyyli voitti YleX:n PipeKellari -demokilpailun.

Olli PA:n toinen albumi Myrsky julkaistiin vuonna 2012. Albumi nousi julkaisuvikollaan Suomen viralliselle albumilistalle ja vei artistin keikoille yhä tihenevällä tahdilla. Olli PA on tuttu myös Funksons -yhtyeen riveistä, jonka esikoisalbumi, Laiva lasipullossa, julkaistiin vuonna 2010 Joku Roti Recordsin toimesta. Funksons -yhtyeen toinen pitkäsoitto 201NYT julkaistiin vuonna 2013.

Olli PA:n kolmas soolopitkäsoitto Oman Pihan Porukasta julkaistiin lokakuussa 2015 ja se oli ilmestyessään mm. YleX:n ”Viikon levy” ja albumilta irroitettu single Paperikuppeja on soinut ahkeraan radioissa.

Artistin tuorein julkaisu on marraskuussa 2018 ilmestynyt Minä-niminen yhteis-EP Matti Tamosen ja Jaska 13:n kanssa. Parhaillaan hän työskentelee keväällä 2019 julkaistavan Rosetta-albumin parissa.

It’s Rap… It’s Jazz… It’s JuhoWho and Band.

Kesällä 2017 julkaistun Lähtöviiva EP:n jälkeen JuhoWho on lähtenyt kehittämään saundiaan yhdessä bändin kitaristin, Samu Väisäsen, kanssa. Kokoonpano sai tuekseen basisti Jani Niirasen sekä perkussionisti Taneli Kiiskisen. Keikalla erittäin tiukat groovet vaihtuvat sulavasti rytmimusiikin eri osa-alueisiin aina räpistä reggaen kautta jazziin. Yhtye siis toimittaa takuulla sielunruokaa räppipäille ja tanssijalalle.

Tapahtuma Facebookissa

Liput ennakkoon 45 Specialista 7,5 €
Liput ennakkoon Tiketistä 9 €
Liput ovelta 10 €

K18

La 13.04.19 / 22:30
Rokkidisko & Studio45
4,5 / 2,5 € + PM 2,5 €

Rokkidisko ja Studio 45 jatkavat klubi-kansan tansittamista Nelivitosessa lauantaisin!

Rokkidisko on 45:n kellarissa lauantaisin toimiva klubi, joka tarjoaa kaupungin parhaat indie-, rock- ja pop-tanssit Nelivitosen omien dj:n voimin. Rokkidiskossa soivat niin tämän päivän parhaat rokkihitit kuin myös legendaariset klassikot.

Studio45 tarjoaa vintillä takuulla kaupungin parhaat tanssibiitit vanhasta, tanssittavasta, soulista ja funkista lähtien aina tämän hetken kuumimpiin tanssimusiikin hitteihin saakka 45:n rock-henkisellä tyylillä. Luvassa on talon omien tiskijukkien ja vierailevien dj:en näkemyksiä aiheesta.

Rokkidisko pyörähtää käyntiin klo 22:30 ja Studio45 klo 23:30

Liput viikonlopun Studio 45 – klubille ja 45 Rokkidiskoon maksavat vain 4,5/2,5€ (alennus opiskelija-/klubikortilla).

Vapaa pääsy ennen klo 23! (liveohjelman jälkeen)

Su 14.04.19 / 23:00
Sunnuntaijamit
Vapaa pääsy + PM 2,5 €

TUU ITE SOITTAAN!!!

Perinteiset 45:n Sunnuntaijamit alkavat klo 23:15. Paikalla ovat kaikki perussoittokamat kuten rummut, basso, kitarat, kosketinsoittimet ja jotain ”helistimiä”. Tule yksin tai vaikkapa bändisi kanssa ja päästä ilmoille parasta musaa ikinä. Soittovuoroja jakaa talon jami-isäntä ja myös äänentoistosta huolehditaan talon puolesta. Voit tulla myös vain kuuntelemaan & fiilistelemään!

Tervetuloa maailman parhaisiin jameihin!

Ke 17.04.19 / 21:00
Remakka Open Mic Stand Up -klubi
2,5 / 1,5 € + PM 2,5 €

Remakan keskiviikkoklubilla näet laajan kirjon koomikoita aloittelijoista ammattilaisiin testaamassa tuoreimpia juttujaan.

Itse lavalle? Remakan keskiviikkoklubit ovat Open Mic eli kaikki lavakomiikan ystävät voivat ilmoittaa meille halukkuutensa päästä esiintymään. Viestiä tulemaan rohkeasti sähköpostilla remakkaclub[at]gmail.com, Facebookissa tai naamatusten.

Nähdään Remakassa!

To 18.04.19 / 21:00
THE MEÄNLAND
14 / 15,50 / 17 € + PM 2,5 €

Folk-rekki-pänti The Meänland luopii päänäns suomen- ja meänkielistä takatahtipoljentoa, jonka yniikit piirtheet tuleva keksheliäistä sanotuksista, rennosta rytmistä ja tinkimättömästä mysikhalitheetistä. Mysiikissä liikuthaan vuoron perhään hymuristisissä, henkevissä, kannanottavissa ja puliittisissa tunnelmissa.
To 18.04.19 / 23:00
Oulu Open Decks
Vapaa pääsy + PM 2,5 €

Open Decksit 45 Specialissa joka toinen torstai! Ilta alkaa klo. 23:00, jolloin jaetaan DJ-vuorot, ole siis paikalla ajoissa!

Vain Avaruus on rajana (jos sekään). Nyt saa taas paljastaa musiikilliset mieltymyksensä tai perversionsa julkisesti Nelivitosessa. Sulautuuko grime /dubstep funky houseen tai hardcore gettotechiin? Saako intialainen huuliharppumusiikki tanssilattian täyteen? Tai sitten voi koettaa miltä tuntuu rakastaa kansaa ääniaalloin kuin ihka oikea tiskijukka.Tuntuuko että klubeissa soi aina ne väärät biisit eikä koskaan sitä ”hyvää musaa”? Tämä ilta on sinun iltasi! Open Decks -iltamat jatkuvat Nelivitosessa tuttuun tyyliin. Tämä ei ole kilpailu! Tai jos jonkun mielestä on niin kaikki osallistujat voittavat.

Ilta alkaa kello 23:00 jolloin ryysis DJ -pöydän vieressä muodostaa soittolistan. Tule ajoissa paikalle, vuoroja ei voi varata vaan ne täytetään siinä järjestyksessä kun artistit kirjoittavat nimensä listaan. Olethan solidaarinen soittokavereitasi kohtaan. Soittoaikaa on 30 minuuttia. Jos se tuntuu liian lyhyeltä kannattanee järjestää oma klubi!

Kaikille vapaa pääsy (narikka 2,5€)!

Pe 19.04.19 / 23:00
Friday Special
4,5 € / 2,5 € + PM 2,5 €

Friday Special tarjoaa yläkerrassa pintaraapaisua syvemmän otteen rytmikkääseen bailumusaan (hiphop/rnb/pop jne.), vanhemmista helmistä uusiin hitteihin.

Kellarin tarjonta painottuu perjantaisin uuteen pop-rockiin. Kellariin on päivitetty uudet indie-rockit, joita kuullaan varmasti ja uskollisesti vanhempaakin unohtamatta.

Klubit pyörähtävät käyntiin n klo 23.

Liput viikonloppuklubeille maksavat vain 4,5 / 2,5 € (opiskelija- ja klubikorttilaiset). Vapaa pääsy keikkojen jälkeen ennen klo 23!

La 20.04.19 / 18:00
Remakka Stand Up
11 / 12,50 / 15 € + PM 2,5 €

 

Remakka-lauantait jatkuvat Nelivitosessa!

20.4. Tomi Haustola, Tommi Mujunen, Tuomas Sämpi, Jani Autio, Iikka Kivi

Liput myynnissä ennakkoon Nelivitosessa ja osoitteessa Tiketti.fi
Liput ennakkoon alk. 11€
Liput ovelta 15€ (opisk.kortilla 11€)
Narikka 2,5€

Kaksi näytöstä – klo 18 ja klo 21

La 20.04.19 / 21:00
Remakka Stand Up
11 / 12,50 / 15 € + PM 2,5 €

Remakka-lauantait jatkuvat Nelivitosessa!

20.4. Tomi Haustola, Tommi Mujunen, Tuomas Sämpi, Jani Autio, Iikka Kivi

Liput myynnissä ennakkoon Nelivitosessa ja osoitteessa Tiketti.fi
Liput ennakkoon alk. 11€
Liput ovelta 15€ (opisk.kortilla 11€)
Narikka 2,5€

Kaksi näytöstä – klo 18 ja klo 21

La 20.04.19 / 22:30
Rokkidisko & Studio45
4,5 / 2,5 € + PM 2,5 €

Rokkidisko ja Studio 45 jatkavat klubi-kansan tansittamista Nelivitosessa lauantaisin!

Rokkidisko on 45:n kellarissa lauantaisin toimiva klubi, joka tarjoaa kaupungin parhaat indie-, rock- ja pop-tanssit Nelivitosen omien dj:n voimin. Rokkidiskossa soivat niin tämän päivän parhaat rokkihitit kuin myös legendaariset klassikot.

Studio45 tarjoaa vintillä takuulla kaupungin parhaat tanssibiitit vanhasta, tanssittavasta, soulista ja funkista lähtien aina tämän hetken kuumimpiin tanssimusiikin hitteihin saakka 45:n rock-henkisellä tyylillä. Luvassa on talon omien tiskijukkien ja vierailevien dj:en näkemyksiä aiheesta.

Rokkidisko pyörähtää käyntiin klo 22:30 ja Studio45 klo 23:30

Liput viikonlopun Studio 45 – klubille ja 45 Rokkidiskoon maksavat vain 4,5/2,5€ (alennus opiskelija-/klubikortilla).

Vapaa pääsy ennen klo 23! (liveohjelman jälkeen)

Su 21.04.19 / 21:00
PÄÄ KII
14 / 15,50 / 17,50 € + PM 2,5 €

2010-luvun suuri suomalainen punkorkesteri Pää Kii on luonut nahkansa. Kakkahätä/Heartburns-veteraani Teemu Bergmanin ympärille kasautunut orkesteri koostuu nykyään basisti Vekku Vartiaisesta (myös Anal Thunder), kitaristi Antti Leppäniemestä (Lapinpolthajat, Grooves of Fury, ex-Heartburns) ja rumpali Heikki Laaksomiehestä.

Tapahtuma Facebookissa

Su 21.04.19 / 23:00
Sunnuntaijamit
Vapaa pääsy + PM 2,5 €

TUU ITE SOITTAAN!!!

Perinteiset 45:n Sunnuntaijamit alkavat klo 23:15. Paikalla ovat kaikki perussoittokamat kuten rummut, basso, kitarat, kosketinsoittimet ja jotain ”helistimiä”. Tule yksin tai vaikkapa bändisi kanssa ja päästä ilmoille parasta musaa ikinä. Soittovuoroja jakaa talon jami-isäntä ja myös äänentoistosta huolehditaan talon puolesta. Voit tulla myös vain kuuntelemaan & fiilistelemään!

Tervetuloa maailman parhaisiin jameihin!

Ke 24.04.19 / 20:30
Pyhiksen musavisa

Pyhis tenttaa rokkiväen musiikkituntemusta!

Kerää timanttinen tiimi kasaan ja tule tavoittelemaan mainetta ja kunniaa sekä tietysti talon tuotepalkintoja joka toinen keskiviikko järjestettäviin visoihin! 1–4 hengen joukkueiden tietämys haastetaan suorilla kysymyksillä sekä musa- ja kuvapähkinöillä, joiden aihealueena on laveasti rock ja pop kautta aikain.

Oletko juuri sinä Oulun kovin musatietäjä? Tule ja todista se keskiviikkoiltaisin klo 20:30-22:30!

Pe 26.04.19 / 23:00
Friday Special
4,5 € / 2,5 € + PM 2,5 €

Friday Special tarjoaa yläkerrassa pintaraapaisua syvemmän otteen rytmikkääseen bailumusaan (hiphop/rnb/pop jne.), vanhemmista helmistä uusiin hitteihin.

Kellarin tarjonta painottuu perjantaisin uuteen pop-rockiin. Kellariin on päivitetty uudet indie-rockit, joita kuullaan varmasti ja uskollisesti vanhempaakin unohtamatta.

Klubit pyörähtävät käyntiin n klo 23.

Liput viikonloppuklubeille maksavat vain 4,5 / 2,5 € (opiskelija- ja klubikorttilaiset). Vapaa pääsy keikkojen jälkeen ennen klo 23!

La 27.04.19 / 22:30
Rokkidisko & Studio45
4,5 / 2,5 € + PM 2,5 €

Rokkidisko ja Studio 45 jatkavat klubi-kansan tansittamista Nelivitosessa lauantaisin!

Rokkidisko on 45:n kellarissa lauantaisin toimiva klubi, joka tarjoaa kaupungin parhaat indie-, rock- ja pop-tanssit Nelivitosen omien dj:n voimin. Rokkidiskossa soivat niin tämän päivän parhaat rokkihitit kuin myös legendaariset klassikot.

Studio45 tarjoaa vintillä takuulla kaupungin parhaat tanssibiitit vanhasta, tanssittavasta, soulista ja funkista lähtien aina tämän hetken kuumimpiin tanssimusiikin hitteihin saakka 45:n rock-henkisellä tyylillä. Luvassa on talon omien tiskijukkien ja vierailevien dj:en näkemyksiä aiheesta.

Rokkidisko pyörähtää käyntiin klo 22:30 ja Studio45 klo 23:30

Liput viikonlopun Studio 45 – klubille ja 45 Rokkidiskoon maksavat vain 4,5/2,5€ (alennus opiskelija-/klubikortilla).

Vapaa pääsy ennen klo 23! (liveohjelman jälkeen)

Su 28.04.19 / 23:00
Sunnuntaijamit
Vapaa pääsy + PM 2,5 €

TUU ITE SOITTAAN!!!

Perinteiset 45:n Sunnuntaijamit alkavat klo 23:15. Paikalla ovat kaikki perussoittokamat kuten rummut, basso, kitarat, kosketinsoittimet ja jotain ”helistimiä”. Tule yksin tai vaikkapa bändisi kanssa ja päästä ilmoille parasta musaa ikinä. Soittovuoroja jakaa talon jami-isäntä ja myös äänentoistosta huolehditaan talon puolesta. Voit tulla myös vain kuuntelemaan & fiilistelemään!

Tervetuloa maailman parhaisiin jameihin!

La 04.05.19 / 21:00
ONNI BOI + KAURIINMETSÄSTÄJÄT
13 / 14,50 / 16 € + PM 2,5 €

Onni Boi on helsinkiläinen laulaja, joka nousi nopeasti tietäjien tietoisuuteen keväällä 2017. Herkkää yöllistä tunnelmaa uhkuvat elektroniset sävellykset saivat osakseen runsaasti positiivista huomiota suomalaisilla radioasemilla sekä internetissä. Niiden tahdissa voi ainutlaatuisella tavalla bailata ja kyynelehtiä onnesta samaan aikaan – nk. “Onni Boin multitasking”.

Tyylitietoisen, herkkään ja melankoliseen tunnelmaan luottavan artistin debyytti-EP ilmestyi lokakuussa 2017 ja siltä löytyvä single “Colors” oli kyseisenä vuonna Bassoradion toiseksi soitetuin kotimainen kappale.

 

Kiehtova Kauriinmetsästäjät vaikuttaa nykyaikaisen suomenkielisen elektronisen popin pelastajalta. Esimerkiksi Stockers!ista tuttujen Tuomas Kaitasen ja Heikki Petrellin duo naittaa heleitä pop-melodioita, edm:ää ja trooppista synapoppia. Juustoiset ja sopivan kornit, nuoruutta uhkuvat sanoitukset viimeistelevät päähän soimaan jäävät kappaleet niin itsevarmalla tyylillä, että bändi vaikuttaa samaan aikaan uskomattoman coolilta sekä potentiaaliselta tulevaisuuden mainstream-ilmiöltä.

Tapahtuma Facebookissa

La 11.05.19 / 21:00
TIPPA + DJANGOMAYN
14,50 / 16 / 17,50 € + PM 2,5 €

Aiemmin Tippa-T:nä tunnettu turkulainen trap-artisti kohahdutti Suomea ensimmäisen kerran vuonna 2014 Nuari Kukko –EP:nsä julkaisun myötä. Artistin hittisingleä Mehu on striimattu Spotifyssa tänä päivänä jo lähes 5 miljoonaa kertaa.

Trap-biiteistään, tarttuvista kertosäkeistään sekä härskeistä lyriikoistaan tunnettu artisti osoitti itsestään hillitymmän puolen julkaistuaan tyylikkään Trappist-EP:n Bizin kanssa kesällä 2017.

Keväällä 2018 nimenvaihdoksellaan sekä henkilökohtaisemmalla materiaalillaan yllättänyt TIPPA nousi Satutat mua -singlellään Spotifyn Suomen TOP50-listan ykköseksi. Matias -EP julkaistiin viime tammikuussa.

Tipan lämppärinä toimii helsinkiläinen DJ ja rapartisti Djangomayn.

Tapahtuma Facebookissa

Pe 17.05.19 / 21:00
KARRI KOIRA + BIZI
16 / 17,50 / 19 € + PM 2,5 €

Mammat riivaa” biisin myötä suureen suosioon noussut Karri Koira myi heti ensimmäisellä soololevyllään kultaa. Karri Koiran hittejä ovat mm. platinaa myynyt  “Lähe mun kaa” ja “Kaikki tai ei mitään“. Tuottajana ja Vähäiset Äänet-yhtyeen jäsenenä tunnettu Koira on pitkän linjan vaikuttaja kotimaisen rap-musiikin saralla. Hän on vierailevana artistina mm. JVG:n kappaleilla “Töttöröö“, “Mitä siit tiiät (Heeeyyy)” ja “KMDOD” ja hänen äänensä siivitti myös Särren “Hesan naiset” kesän 2015 superhitiksi.

Tanssittavaa R&B:tä esittävän samettiäänisen Karri Koiran keikat ovat takuuvarmoja viihdyttäjiä niin klubeilla kuin festareillakin. Keikoilla Karri Koira on tuttu näky taisteluparinsa Ruudolfin rinnalla ja vuodesta toiseen lavat on otettu haltuun ja katsomot pysyneet täysinä.

Kesän 2016 kynnyksellä Universal Musicin alaisuuteen siirtyneeltä Koiran tuorein julkaisu on joulukuussa 2017 ilmestynyt sinkku “Pelimoovei”.

Bizi on nuori lahjakkuus, joka on ansainnut paljon huomiota suomalaisen rytmimusiikin kuuntelijoilta. PME Recordsin talliin kiinnitetyn artistin tuorein julkaisu, “Ääniviesti”-EP, ilmestyi heinäkuussa 2018 ja siltä lohkaistu single “Sateenvarjo” sulatti heti ilmestyttyään sydämet ympäri Suomen.

Bizi nousi yleisön tietoisuuteen vuonna 2017 Tippa-T:n kanssa tehtyjen tuplasinkun Sä / Zoneis ja TRAPPIST-EP:n myötä.

Saundillisesti Bizi liikkuu omintakeisella tyylillään saumattomasti R’n’B:n ja nykyräpin välimaastossa. Kun tuotantopuoleen lisätään vielä maamme huipputuottajat, ei ole ihme, että mm. Rumba on jo ehtinyt povata hänestä todellista tulevaisuuden tähteä.

To 23.05.19 / 21:00
YONA
14 / 15,50 / 17 € + PM 2,5 €

Laulaja-lauluntekijä Yona on maamme ahkerimpia ja arvostetuimpia laulunkirjoittajia. Yhteensä seitsemän albumia julkaissut moniulotteinen artisti on tunnettu erityisesti laaja-alaisesta taituruudestaan eri musiikkigenrejen välillä.

Johanna Kustannus/Universal julkaisi syyskuussa 2018 Yonan tuoreimman pitkäsoiton Yona: 7. 

”Yona vyöryttää mielikuvia, kuohuu unelmia ja sukeltaa pimeyteen hämmentävällä rohkeudella.” -Suomen Kuvalehti 2018

7 osoittautuukin rohkeaksi ja monipuoliseksi kokonaisuudeksi, joka tarjoaa poplevyn kontekstissa poikkeuksellisen paljon kiintoisia tasoja.” -Aamulehti 2018

Yona yhtyeineen kannattaa kokea levyjen lisäksi myös livenä. Heittäytymiskykyisenä tunnettu artisti yhdessä taidokkaan ja rohkean yhtyeen kanssa on yhdistelmä, joka jättää harvan kylmäksi.

Valtavan musikaalisen ja muuntautumiskykyisen helsinkiläislaulajan esiintymisen aikana oli useita sellaisia hetkiä, joissa saattoi kuulla ikiaikaisen musiikkitradition siirtymisen modernilta kuulostavaksi populaarimusiikiksi.” -Turun Sanomat 2018

Liput ennakkoon 45:sta 14 €
Liput ennakkoon Tiketistä 15,50 €
Liput ovelta 17 €

Tapahtuma Facebookissa

Pe 24.05.19 / 21:00
LITKU KLEMETTI
13,50 / 15 / 16,50 € + PM 2,5 €

Litku Klemetti – Litku SHOW!
Eli jotain tarttee tapahtua.

Vuonna 2017 laajempaan tietoisuuteen rymistellyt Litku Klemetti on kriitikoiden, festareiden ja koko perheen suosikki. 2017 julkaistiin ”Juna Kainuuseen” -levy sekä bändikasetti ”Päivä päivältä vähemmän.” Huhtikuussa 2018 julkaistiin unelmointiteemainen ”Taika tapahtuu” ja seuraava levy ”Reformi” on jo suunnitteilla.

Litku esiintyy Tuntematon numero-yhtyeensä kanssa, joka tekee mitä huvittaa. Litkun musiikillisessa maailmassa on spontaania heittäytymistä, unelmointia sekä fiilistä että jotain jännää voi tapahtua vielä 2010-luvulla

Tapahtuma Facebookissa

Ke 29.05.19 / 21:00
FM2000 + WRESTLING
7,5 / 9 / 10,50 € + PM 2,5 €

Savolaista mellakkaa hc/metalli/aggressio -tyyliin tarjoiltuna = FM2000. Bändin voisi väittää soittavan Rytmihäiriön levittämää surmacorea mutta jannut harrastavat niin skitsofrenian saastuttamaa rytmilaukkaa, että välillä meno kuulostaa Stam1nan ja Eläkeläisten kaksintaistelulta. Suomen System Of A Down on rehellisesti kotoisin perämetsien Junttilan heinäladoista. FM2000 on kuin musiikkimuottiin ahdettu Jackass/Duudsonit. Aidosti outoa. FM2000 on räyhäävä äpärä, joka ei välitä kurista ja säännöistä. Sisäsiisteyskin on vasta työn alla.” J.A.Kaunisto, Tuhma

Pieksänmäellä tämä voi olla paikallisten mielestä kova juttu, mutta itse pitäisin tätä lähinnä ajanhukkana. Sanotuksia ei huvittanut edes vilkaista, koska pelkään niiden sisältävän niin hienoja elämänviisauksia, että oikein hirvittää. Jälleen kerran toistan ikivanhan lauseen: mitä helvettiä tällä halutaan sanoa? Kiva on varmaan taas skulata, pilata tapetit ja tunnelma. Onnea ja menestystä!
Sören Sörensen, Chambers Magazine

Wrestling perustettiin vuonna 2015 kun old school heviä tuntui olevan lähes mahdotonta löytää, ja jonkun piti tilanne pelastaa.
Yhtyeen jäsenet ovat kaikki eläneet nuoruutensa 80- ja 90-luvuilla, hevimetallin kulta-ajalla, ja yhä edelleen inspiroituvat yhtyeistä kuten Accept, Dio, Blac Sabbath, Ozzy Osbourne, Loudness ja Stone. Wrestling tekee musaa siis vahvasti perinteisiin nojaten, mutta modernilla twistillä. Heille merkitsee eniten musiikin groove ja fiilis.
Yhtyeen jäsenet ovat kerryttäneet useiden vuosien mittaan kokemusta ja arvostusta monissa erilaisissa kokoonpanoissa, ja monipuolinen musiikillinen ymmärrys kuuluukin heidän biiseistään.
Liput ennakkoon 45:sta 7,5 €
Liput ennakkoon Tiketistä 9 €
Liput ovelta 10,5 €