EN/FI
Tapahtumat
Ruoka

Tapahtumat

Ma 20.08.18 / 23:00
Monday Mayhem '18
Vapaa pääsy + PM 2,5 €

Kaupungin klassisin maanantaiklubi valtaa jälleen kesän jokaisena maanantaina 45 Specialin kellarin!

Monday Mayhemeistä löytyy joka maanantai douppeja deejiitä jotka soittavat laajalla spektrumilla mielenkiintosta ja ennen kaikkea hyvää tanssimusiikkia. Klubilla nähdään niin tuttuja veteraaneja kuin tuoreempia tulokkaita deejiiareenoilla. Jokatapauksessa jos bilejalka alkaa yllättäen heti alkuviikosta vipattaa, voit olla varma, että täältä löytyy maanantain parhaat menot!

Kesän line-up:

4.6. JKHiltunen – Ritual live + DJ J-Honey (warm-up) + DJ Illyana
11.6. trashbin666 & Joonas 5000
18.6. Macaroneman
25.6. DJ Mo’stash, Dj Shyne ja DJ Sama (ROI)
2.7. DJ Kummitus + DJ 1uan
9.7. Herrasmieshuligaanit plays Urban Beats + DJ vilho
16.7. The Legend of Higami (HKI)
23.7. DJ Gin Joints (SWE) & DJ Sektori
30.7. DJ Megamasa
6.8. DJ Fairwax + Tupla-Vee (Spittin’ Fiyah Sound)
13.8. DJ Moody Allen & DJ R1
20.8. DJ Jaakko Mattila + special guest
27.8. Mos Pef & DJ Varoha Kenders

Ke 22.08.18 / 22:00
KALEIDOBOLT + PURPLE HILL WITCH (NOR)
12 / 15 € + PM 2,5 €

NORJALAINEN DOOM-YHTYE PURPLE HILL WITCH ENSI KERTAA SUOMEEN, MUKANA KALEIDOBOLT

Norjalainen Purple Hill Witch saapuu elokuussa ensimmäistä kertaa Suomeen. Doom-yhtye nähdään kotimaisen psykedeelistä rockia soittavan Kaleidoboltin lämmittelijänä keikoilla Oulussa, Helsingissä, Tampereella ja Turussa.

Vuonna 2011 perustettu Purple Hill Witch soittaa vahvasti Black Sabbathin ja St. Vituksen henkistä perinteistä doom-metallia. Purple Hill Witch vie kuulijan matkalle äärettömien proto-doom -galaxien pyörteeseen, Iommi -riffien, ajavien rumpuosuuksien ja väkevänä sykkivän basson rinnakkaisulottuvuuteen.

Vuonna 2014 yhtye julkaisi yhtyeen mukaan nimetyn debyyttialbuminsa Purple Hill Witch, ja loppuvuodesta 2017 kakkosalbuminsa Celestial Cemetery. Yhtyeen kakkosalbumin pyhänä vaikuttajien kolminaisuutena voi kuulla vahvoja vivahteita mm. Angel Witchistä, Black Sabbathista ja Hawkwindistä. Tuore Celestial Cemetery osuu suoraan psykedelian, doomin, brittimetallin uuden aallon, proto metallin ja rockin keskinäiseen kiehumispisteeseen.

Norjalaisyhtyeen kanssa keikoilla nähdään ahkerasti ulkomailla kiertävä ja kattavalle Euroopan-kiertueelle valmistautuva Kaleidobolt. Vuonna 2014 Helsingissä perustetun voimatrion musiikissa yhdistyvät progressiiviset biisirakenteet, murskaavat riffit ja psykedeeliset äänimaisemat. Ajava groove ja murea räime päätyvät yhtyeen käsittelyssä armottomaan törmäystestiin. Jos Kaleidobolt olisi ollut olemassa 70-luvulla, saatettaisiin Suomesta muistaa yksi valtava rocklegenda enemmän.

Kaleidobolt on julkaissut Kaleidobolt (2015) ja The Zenith Cracks (2016) -albuminsa saksalaisen Pink Tank Recordsin kautta ja kiertänyt useaan otteeseen Euroopassa.

http://www.facebook.com/kaleidobolt/
http://www.facebook.com/PurpleHillWitch/
http://purplehillwitch.bandcamp.com/

To 23.08.18 / 22:00
Ilmakitaransoiton MM-kisat: Mustien Hevosten Karsinta
Vapaa pääsy + PM 2,5 €

Mustien hevosten karsinta on viimeinen tilaisuus voittaa finaalipaikka Ilmakitaransoiton MM-finaaliin.

MM-karsinta on omistettu vain ja ainoastaan lahjakkaille mustille hevosille – railakas ilta tarjoaa sekä yleisölle että osallistujilleen intensiivistä tunnelmaa ja ennennäkemätöntä ilmakitarointia.

Karsintatuomaristo päästää läpi ainoastaan parhaimmat, sillä jaossa ovat viimeiset paikat seuraavan päivän MM-finaaliin.

Läpipäässeet Mustat hevoset haastavat kansalliset ilmakitaramestarit sekä mestaruuttaan puolustavan, yhdysvaltalaisen Matt ”Airistotle” Burnsin perjantaina 24. elokuuta Rotuaarin lavalla!

To 23.08.18 / 23:00
Kiip It Riil
Vapaa pääsy + PM 2,5 €

Pe 24.08.18 / 22:00
OMVF 2018 -jatkot: DJ Sotofett, Nicolas Horne, Finntengs, O Samuli A, Viimeinen Virhe, VJ MKRF
11 / 15 € + PM 2,5 €

Norjalainen DJ Sotofett on toiminut DJ:nä jo kahden vuosikymmenen ajan ja on yksi elektronisen musiikin tämän hetken mielenkiintoisimpia ja arvostetuimpia nimiä. Sotofett yhdistelee musiikissaan mm. housea, dubia, diskoa, teknoa ja afrikkarytmejä. Erittäin ahkerasti uutta musiikkia julkaiseva Sotofett on tehnyt yhteistyötä mm. Phillip Lauerin, Jessen, Jaakko-Eino Kalevin ja Karolin Tamperen kanssa. Monipuolisena deejiinä tunnettu artisti on parhaimmillaan pitkillä keikoilla ja esiintyykin musiikkivideofestivaalien jatkoklubilla toiveensa mukaisesti neljän tunnin keikalla.

Nicolas Horne on norjalainen av-alan moniosaaja. Hän on työskennellyt video- ja valosuunnittelijana jo yli kahden vuosikymmenen ajan. VJ-esiintymisissäänkin hän yhdistelee taitavasti visuaaleja ja valoja ja pyrkii täyttämään niillä koko tilan.

Finntengs Sound System on helsinkiläinen DJ-yhtye jonka lennokkaat remiksit pohjautuvat Sleng Tengiin. Sleng Teng on yksi reggaemusiikin ensimmäisistä ja tunnetuimmista täysin digitaalisista rytmeistä. Jamaikalainen reggae on tunnettu kappaleiden uudelleen versionnista, mutta vuonna 1984 King Jammyn ja Wayne Smithin luoma Sleng Teng on yksi genren klassisimmista ja pitkäkestoisimmista remiksauskohteista. Finntengs yhdistelee tätä rytmiä ennakkoluulottomasti ja hulvattomasti niin Pikku Kakkosen teemaan kuin Dr Albaniinkin.

Finntengs on rytmimusiikki! Finntengs on tanssimusiikki! Finntengs on bailumusiikki!

Maamme peräkammarielectronicaskenen kantaviin voimiin jo 1990-luvulta lukeutunut O Samuli A soittaa tapahtumassa valikoituja kappaleita diskografiastaan johon kuuluu sellaisia klassikoita kuten Part Man, Part Bartman, Ei Vittu Kytät ja lämpimästä talvipukeutumisesta opettavaisesti ohjeistava Tykit.

Vuonna 2015 perustetun oululaislähtöisen Viimeisen Virheen raakaan hardcoreen on sekoitettu eeppisiä melodioita sekä ripaus flirttiä perinteisemmän heavy metalin kanssa. Bändi tarjoaa räjähtävän aloituksen OMVF-viikonlopun jatkoklubeille.

Oululaisille klubbaajille mm. House of Elektorni-klubeilta tuttu VJ MKRF edustaa OMVF:in jatkoklubeilla pohjoissuomalaista visuaaliosaamista.

Pe 24.08.18 / 23:00
Friday Special
4,5 € / 2,5 € + PM 2,5 €

Friday Special tarjoaa yläkerrassa pintaraapaisua syvemmän otteen rytmikkääseen bailumusaan (hiphop/rnb/pop jne.), vanhemmista helmistä uusiin hitteihin.

Kellarin tarjonta painottuu perjantaisin uuteen pop-rockiin. Kellariin on päivitetty uudet indie-rockit, joita kuullaan varmasti ja uskollisesti vanhempaakin unohtamatta.

Klubit pyörähtävät käyntiin n klo 23.

Liput viikonloppuklubeille maksavat vain 4,5 / 2,5 € (opiskelija- ja klubikorttilaiset). Vapaa pääsy keikkojen jälkeen ennen klo 23!

La 25.08.18 / 22:00
OMVF 2018 -jatkot: Kornél Kovács, Club La Persé, Sellekhanks, Ällistysnainen
11 / 15 € + PM 2,5 €

Lauantain jatkoklubille festivaalikansaa saapuu tanssittamaan ruotsalainen DJ ja tuottaja Kornél Kovács. Kovácsin kiinnostus elektroniseen musiikkiin syttyi varhain, ja ensimmäiset DJ-keikkansa musikaalinen nuori veti vain 14 vuoden iässä. Kriitikoiden kiittämä debyyttialbumi The Bells näki päivänvalon vuonna 2016, ja se valittiin Mixmagin listauksessa vuoden toiseksi parhaaksi albumiksi. Uutta materiaalia on pukannut tasaiseen tahtiin ja uunituoreen EP:n Metropolis-kappaleeseen julkaistiin musiikkivideo kuluvan vuoden kesäkuussa. Intohimo ja oppimisen halu ovat tehneet Kovácsista kansainvälisesti tunnustetun DJ:n ja tuottajan, joka on ehtinyt esiintyä isoilla lavoilla ja ikonisilla klubeilla lähes jokaisella mantereella.

Muoti- ja musiikkialan vaikuttajista koostuva klubikollektiivi Club La Persé edustaa 1980-luvun New Yorkista alkunsa saanutta Club Kidz -kulttuuria, johon kuuluu överiestetiikka ja sukupuolirooleilla leikkiminen. Club La Persén esiintymisissä nähdään korkeita korkoja, mielettömiä meikkejä, glamouria ja skandaalia koko rahalla.

Video- ja graffititaiteilija Sellekhanks on suomalaisen VJ-skenen kärkinimiä ja on tunnettu syvästi graafisten maailmojen rakenteluista live-keikoillaan. Suomen ahkerimmin keikkaileviin VJ:hin kuuluva Sellekhanks on esiintynyt Suomen suurimmilla festareilla, keikkaillut ulkomailla, sekä visualisoinut satatuhatpäiselle yleisölle Daruden keikan Suomi 100 -juhlavuoden avajaisissa uudenvuodenaattona 2016. VJ-performanssien lisäksi Sellekhanks on tehnyt visuaaleja ja videoprojekteja Suomen eturivin artistien kanssa (mm. Gasellit, Nikke Ankara, Vesala.)

Cj FatherMockerina aiemmin tunnettu Ällistysnainen soittaa keikkansa C-kaseteilta ja käyttää apunaan Kaoss Padia. Muun muassa Flow-festivaalilla esiintyneen Ällistysnaisen repertuaariin kuuluu erityisesti 90-luvun acid house, tekno, house ja trance. Hän on myös ollut mukana Bassoradion Sunnuntaisiskoissa ja Radio Helsingin Kesäkekseissä.

La 25.08.18 / 22:30
Rokkidisko & Studio45
4,5 / 2,5 € + PM 2,5 €

Rokkidisko ja Studio 45 jatkavat klubi-kansan tansittamista Nelivitosessa lauantaisin!

Rokkidisko on 45:n kellarissa lauantaisin toimiva klubi, joka tarjoaa kaupungin parhaat indie-, rock- ja pop-tanssit Nelivitosen omien dj:n voimin. Rokkidiskossa soivat niin tämän päivän parhaat rokkihitit kuin myös legendaariset klassikot.

Studio45 tarjoaa vintillä takuulla kaupungin parhaat tanssibiitit vanhasta, tanssittavasta, soulista ja funkista lähtien aina tämän hetken kuumimpiin tanssimusiikin hitteihin saakka 45:n rock-henkisellä tyylillä. Luvassa on talon omien tiskijukkien ja vierailevien dj:en näkemyksiä aiheesta.

Rokkidisko pyörähtää käyntiin klo 22:30 ja Studio45 klo 23:30

Liput viikonlopun Studio 45 – klubille ja 45 Rokkidiskoon maksavat vain 4,5/2,5€ (alennus opiskelija-/klubikortilla).

Vapaa pääsy ennen klo 23! (liveohjelman jälkeen)

Su 26.08.18 / 23:00
Sunnuntaijamit
Vapaa pääsy + PM 2,5 €

TUU ITE SOITTAAN!!!

Perinteiset 45:n Sunnuntaijamit alkavat klo 23:15. Paikalla ovat kaikki perussoittokamat kuten rummut, basso, kitarat, kosketinsoittimet ja jotain ”helistimiä”. Tule yksin tai vaikkapa bändisi kanssa ja päästä ilmoille parasta musaa ikinä. Soittovuoroja jakaa talon jami-isäntä ja myös äänentoistosta huolehditaan talon puolesta. Voit tulla myös vain kuuntelemaan & fiilistelemään!

Tervetuloa maailman parhaisiin jameihin!

Ma 27.08.18 / 23:00
Monday Mayhem '18
Vapaa pääsy + PM 2,5 €

Kaupungin klassisin maanantaiklubi valtaa jälleen kesän jokaisena maanantaina 45 Specialin kellarin!

Monday Mayhemeistä löytyy joka maanantai douppeja deejiitä jotka soittavat laajalla spektrumilla mielenkiintosta ja ennen kaikkea hyvää tanssimusiikkia. Klubilla nähdään niin tuttuja veteraaneja kuin tuoreempia tulokkaita deejiiareenoilla. Jokatapauksessa jos bilejalka alkaa yllättäen heti alkuviikosta vipattaa, voit olla varma, että täältä löytyy maanantain parhaat menot!

Kesän line-up:

4.6. JKHiltunen – Ritual live + DJ J-Honey (warm-up) + DJ Illyana
11.6. trashbin666 & Joonas 5000
18.6. Macaroneman
25.6. DJ Mo’stash, Dj Shyne ja DJ Sama (ROI)
2.7. DJ Kummitus + DJ 1uan
9.7. Herrasmieshuligaanit plays Urban Beats + DJ vilho
16.7. The Legend of Higami (HKI)
23.7. DJ Gin Joints (SWE) & DJ Sektori
30.7. DJ Megamasa
6.8. DJ Fairwax + Tupla-Vee (Spittin’ Fiyah Sound)
13.8. DJ Moody Allen & DJ R1
20.8. DJ Jaakko Mattila + special guest
27.8. Mos Pef & DJ Varoha Kenders

To 30.08.18 / 22:00
HULLU ELÄMÄ
5 € + PM 2,5 €

Hullu Elämä on räväkkää suomenkielistä poprockia soittava yhtye. Alun perin vain yhtä keikkaa varten perustettu bändi on vuosien saatossa kasvanut energisen ja ennalta-arvaamattoman lavashown tarjoavaksi live-esiintyjäksi, joka keikkailee ympäri Suomea. Bändi on nähty muun muassa Kotiteollisuuden lämmittelijänä Seinäjoen Rytmikorjaamolla ja Tampereen Pakkahuoneella.

Vuonna 2011 perustettu bändi julkaisi debyyttialbuminsa Just Tässä, Juuri Nyt keväällä 2015. ”Hullun Elämän tekemisissä on hyvällä tavalla aitoa nuorta rockin energiaa”, kommentoi Salon Seudun Sanomat albumia. Albumin äänityksestä ja miksauksesta vastasi Sonata Arctican basisti Pasi Kauppinen. Debyyttilevyn jälkeen yhtye on julkaissut singlet Hullua Elämää, Tervetuloa Ansaan ja Maailma Älä Unohda, joista kaksi viimeisintä on miksannut muun muassa Pauli Hanhiniemen, Neljänsuoran ja Blind Channelin musiikkituotannoissa mukana ollut Kane Kaspar Heinonen.

Hullu Elämä julkaisi 8.12.2017 singlen Jäisellä Kaiteella, joka esittelee bändin herkempää puolta. Tänä syksynä ahkerasti keikkaillut bändi kuvailee uutta kappalettaan pysäyttäväksi. ”Jäisellä Kaiteella on niitä kappaleita, joiden jälkeen ei edes toivo yleisöltä raikuvia aplodeja, vaan ennemmin koko tilan valtaavaa mykistynyttä hiljaisuutta”, kuvailee bändin kitaristi Joose Heinonen. ”Tässäkin biisissä on oma energiansa, mutta ennen kaikkea kappale rakentuu viiltävän vangitsevan tunnelman ja ajatuksia herättävän tarinan ympärille.” Kappale nousi heti julkaisunsa jälkeen Spotifyn Suomen 50 viraalisinta -listalle ja sitä on striimattu Spotifyssa yli 40 000 kertaa.

Huhtikuussa 2018 yhtye julkaisi uuden singlen, joka kantaa lyhyesti ja ytimekkäästi nimeä Himo. Kappale esittelee bändin räiskyvämpää puolta ja poikkeaa yhtyeen aiemmasta tuotannosta etenkin sanoituksiltaan. ”Ajatus oli, että lähdetään tekemään jotain rohkeaa ja ihan uutta. Biisin tekstin ei tarvitse olla vakava, eikä ulottua kuin esimerkiksi yhteen aiheeseen ja hetkeen”, pohjustaa laulaja ja kappaleen sanoittaja Sofia Voltti. Kappale kertoo kahden ihmisen välisestä vahvasti latautuneesta hetkestä, kuten säkeistössä kuvaillaan: ”Me ollaan piilossa tavaratalon vessassa. Vain sä, ja mä sun sylissä. Ei kukaan tästä tietää saa, jos en vaan ala ääneen huutamaan.”

Bändin rouheiden kitaroiden ja vakuuttavan naisäänen värittämät biisit kertovat tarinoita elävästä elämästä ja sen hulluudesta niin hyvässä kuin pahassa. Nykyisessä maailmantilanteessa Hullu Elämä onkin ajankohtaisempi kuin koskaan!

To 30.08.18 / 23:00
Oulu Open Decks
Vapaa pääsy + PM 2,5 €

DECKSIT JATKUU TÄNÄ VUONNA LÄPI KESÄN!

Open Decksit 45 Specialissa joka toinen torstai! Ilta alkaa klo. 23:00, jolloin jaetaan DJ-vuorot, ole siis paikalla ajoissa!

Vain Avaruus on rajana (jos sekään). Nyt saa taas paljastaa musiikilliset mieltymyksensä tai perversionsa julkisesti Nelivitosessa. Sulautuuko grime /dubstep funky houseen tai hardcore gettotechiin? Saako intialainen huuliharppumusiikki tanssilattian täyteen? Tai sitten voi koettaa miltä tuntuu rakastaa kansaa ääniaalloin kuin ihka oikea tiskijukka.Tuntuuko että klubeissa soi aina ne väärät biisit eikä koskaan sitä ”hyvää musaa”? Tämä ilta on sinun iltasi! Open Decks -iltamat jatkuvat Nelivitosessa tuttuun tyyliin. Tämä ei ole kilpailu! Tai jos jonkun mielestä on niin kaikki osallistujat voittavat.

Ilta alkaa kello 23:00 jolloin ryysis DJ -pöydän vieressä muodostaa soittolistan. Tule ajoissa paikalle, vuoroja ei voi varata vaan ne täytetään siinä järjestyksessä kun artistit kirjoittavat nimensä listaan. Olethan solidaarinen soittokavereitasi kohtaan. Soittoaikaa on 30 minuuttia. Jos se tuntuu liian lyhyeltä kannattanee järjestää oma klubi – maailma on paikkoja täynnä.

Kaikille vapaa pääsy (narikka 2,5€)!

Pe 31.08.18 / 23:00
Friday Special
4,5 € / 2,5 € + PM 2,5 €

Friday Special tarjoaa yläkerrassa pintaraapaisua syvemmän otteen rytmikkääseen bailumusaan (hiphop/rnb/pop jne.), vanhemmista helmistä uusiin hitteihin.

Kellarin tarjonta painottuu perjantaisin uuteen pop-rockiin. Kellariin on päivitetty uudet indie-rockit, joita kuullaan varmasti ja uskollisesti vanhempaakin unohtamatta.

Klubit pyörähtävät käyntiin n klo 23.

Liput viikonloppuklubeille maksavat vain 4,5 / 2,5 € (opiskelija- ja klubikorttilaiset). Vapaa pääsy keikkojen jälkeen ennen klo 23!

La 01.09.18 / 21:00
ADI L HASLA
10 / 13 € + PM 2,5 €

Adi L Haslan single Kevät nousi huhtikuussa 2018 Suomen Spotifyn kuunnelluimmaksi biisiksi. Tätä tekstiä kirjoitetaan viikkoja myöhemmin toukokuussa ja kappale on edelleen ykkösenä selkeällä erolla mm. Post Malonen kaltaisiin artisteihin nähden.

Jyväskyläläislähtöiselle artistille rajojen rikkominen ei ole mitään uutta. Hänen kahdesta pitkäsoitostaan viimeisin, Pieni punainen kana saavutti nopeasti kultaa. Ei mitään jiitä -single puolestaan murskasi platinarajan. Muita hänen tunnettuja kappaleitaan ovat mm. Hyi (remix), Punasta luurii, Palaa gilla, Vaihtoehtoi sekä Flipperi.

Adi L Hasla yhdistää moderniin rap-musiikkiinsa erittäin tyylikkäästi mukaansatempaavia pop-elementtejä. Hänelle tärkeä osa artisti-identiteettiä on myös visuaalisuus, sillä muutaman vuoden sisään räppäriltä on ilmestynyt yli kaksikymmentä musiikkivideota. Nämä ovat tukeneet hienosti niin albumi- kuin singlejulkaisujakin.

La 01.09.18 / 22:30
Rokkidisko & Studio45
4,5 / 2,5 € + PM 2,5 €

Rokkidisko ja Studio 45 jatkavat klubi-kansan tansittamista Nelivitosessa lauantaisin!

Rokkidisko on 45:n kellarissa lauantaisin toimiva klubi, joka tarjoaa kaupungin parhaat indie-, rock- ja pop-tanssit Nelivitosen omien dj:n voimin. Rokkidiskossa soivat niin tämän päivän parhaat rokkihitit kuin myös legendaariset klassikot.

Studio45 tarjoaa vintillä takuulla kaupungin parhaat tanssibiitit vanhasta, tanssittavasta, soulista ja funkista lähtien aina tämän hetken kuumimpiin tanssimusiikin hitteihin saakka 45:n rock-henkisellä tyylillä. Luvassa on talon omien tiskijukkien ja vierailevien dj:en näkemyksiä aiheesta.

Rokkidisko pyörähtää käyntiin klo 22:30 ja Studio45 klo 23:30

Liput viikonlopun Studio 45 – klubille ja 45 Rokkidiskoon maksavat vain 4,5/2,5€ (alennus opiskelija-/klubikortilla).

Vapaa pääsy ennen klo 23! (liveohjelman jälkeen)

Su 02.09.18 / 23:00
Sunnuntaijamit
Vapaa pääsy + PM 2,5 €

TUU ITE SOITTAAN!!!

Perinteiset 45:n Sunnuntaijamit alkavat klo 23:15. Paikalla ovat kaikki perussoittokamat kuten rummut, basso, kitarat, kosketinsoittimet ja jotain ”helistimiä”. Tule yksin tai vaikkapa bändisi kanssa ja päästä ilmoille parasta musaa ikinä. Soittovuoroja jakaa talon jami-isäntä ja myös äänentoistosta huolehditaan talon puolesta. Voit tulla myös vain kuuntelemaan & fiilistelemään!

Tervetuloa maailman parhaisiin jameihin!

Ke 05.09.18 / 21:00
Remakka Open Mic
2,5 / 1,5 € + PM 2,5 €

Remakan Open Mic -illat siirtyvät keskiviikolle!

Remakan Open Mic -klubilla uudet sekä kokeneet koomikot latovat tiskiin tuoretta komiikkaa ja uusia juttuja joka toinen tiistai. Kuka tahansa saa ilmoittautua klubille!

remakkastandup.fi

Alennus opiskelija- tai klubikortilla!

To 06.09.18 / 23:30
45:n vinyyli-iltamat
Vapaa pääsy + PM 2,5 €

Joka toinen torstai Numerossa soi vanha kunnon vinyyli!

Dj-Matsonin isännöimä klubi alkaa klo 23.30 ja jatkuu aina valomerkkiin saakka. Klubilla tullaan näkemään 45:n omia dj:tä, sekä vierailevia tähtiä. Musatyyleissä mennään enimmäkseen rock- ja pop-hengellä, mutta muutama säännön vahvistava poikkeus elektronisen tanssimusan ja räpin merkeissä tullaan näkemään. Pääperiaatteena kuitenkin on perinteisen dj-kulttuurin vaaliminen ja formaattien kuninkaan, vinyylin soittaminen.

Tervetuloa!

Pe 07.09.18 / 21:00
KÜRØISHI + BOAR + BLACK ROYAL
8 / 11 € + PM 2,5 €

Monesta liemestä keitetty oululainen maailmanlopun hälytyskelloja soittava Kürøishi tarjoilee kantaaottavaa ja metallista d-beat crust -soppaa vankalla kokemuksella. Jos tykkäät Tragedy:stä, Discharge:sta, Motörhead:ista tai Entombed:ista niin tulet nauttimaan myös Kürøishi:n musiikista.

Bändi valmistelee parhaillaan toista pitkäsoittoaan “Sound the Alarm”, joka tullaan julkaisemaan debyyttialbumin “Poverty.Ignorance.Greed.Slavery” ja viimeisimmän 12” “Slukad af Slutet” EP:n tapaan Euroopassa Fight Recordsin
kautta, Yhdysvalloissa SPHC Recordsin toimesta, sekä Japanissa Break the Recordsin kautta.

 

Oululainen, vuonna 2009 perustettu psykedeelistä doomia, stoneria sekä krautrockia yhteen hämmentävä BOAR julkaisi juuri toisen albuminsa ”Poseidon”.

Musiikissa yhdistyvät doom metal, stoner ja psykedeeliset elementit luontevasti ja omaperäisesti ja jopa entistäkin dynaamisemmin. Yhtyeellä on oma selkeä polkunsa, jota pitkin se tarpoo verkkaisesti mutta tarkasti, ilman harha-askeleita tai teennäisiä kokeiluja. Musiikin takaa kuultaa pitkä ja huolellisesti harkittu prosessi, joka ei kuitenkaan tee siitä millään lailla särmätöntä tai ennalta-arvattavaa. Päin vastoin, musiikissa on uutta tenhoa ja tuoreutta. Tehoa, vääntöä ja kurvejakin löytyy varmasti riittävästi niistä nauttiville.

Kuten yksi kuulijoista kertoo keikan jälkeen: ” Yks Oulun parhaista bändeistä julkassu toisen pitkäsoittonsa. Jonku kerran käyny näiden keikalla, ja juma-vitun-lauta mitä kropan läpi resonoivaa jyrinää näiden soundi on livenä! Lipunmyyjät jako tiskillä korvatulppia porukalle, sanoen että kannattaa laittaa tulpat korviin, koska nämä jätkät soittaa aivan saatanan lujalla. Ja niinhän ne soitti.”

”Who made death a frightening thing”

 

Black Royal on vuonna 2013 Tampereella perustettu kvartetti, joka soittaa tarttuvaa skandinaavisen death metallin ja murskaavan sludgen yhdistelmää. Bändin debyyttialbumi ”Lightbringer” julkaistiin 9. maaliskuuta 2018 Suiciden Recordsin kautta.

Keikalla yhtye manaa syvyyksistä äänimassan, joka saa yleisön pohtimaan, onko kyseessä synkkä ja hikinen death’n’roll –keikka, vaiko hävyttömän groovaava demoninen rituaali. Varmaa kuitenkin on, että näiden Tampereen karvaisten luciferien jälkeen yleisö poistuu keikalta vasemman käden suuntaan.

 

Facebook event

Pe 07.09.18 / 23:00
Friday Special
4,5 € / 2,5 € + PM 2,5 €

Friday Special tarjoaa yläkerrassa pintaraapaisua syvemmän otteen rytmikkääseen bailumusaan (hiphop/rnb/pop jne.), vanhemmista helmistä uusiin hitteihin.

Kellarin tarjonta painottuu perjantaisin uuteen pop-rockiin. Kellariin on päivitetty uudet indie-rockit, joita kuullaan varmasti ja uskollisesti vanhempaakin unohtamatta.

Klubit pyörähtävät käyntiin n klo 23.

Liput viikonloppuklubeille maksavat vain 4,5 / 2,5 € (opiskelija- ja klubikorttilaiset). Vapaa pääsy keikkojen jälkeen ennen klo 23!

La 08.09.18 / 18:00
Remakka Stand Up
9 / 12 € + PM 2,5 €

Remakka-lauantait jatkuvat Nelivitosessa!

Ekan illan timanttinen lineup:

Tommi Ylimäinen
Anitta Ahonen
Joonas Korhonen
Tuula Kolehmainen
Antti Akonniemi

Liput myynnissä ennakkoon Nelivitosessa ja osoitteessa Tiketti.fi
Liput ennakkoon alk. 9€
Liput ovelta 12€ (opisk.kortilla 9€)
Narikka 2,5€

Huom. Remakan kakkosnäytös (klo 20:30) järjestetään poikkeuksellisesti osa 101-klubia, jossa lisäksi livemusaa. Tapahtumaan erilliset liput.

La 08.09.18 / 20:00
101-klubi: DR. FEELGOOD (UK), SHARED SENSE, REMAKKA STAND UP
25 / 30 € + PM 2,5 €

101-KLUBI: ROKKIA & REMAKKAA!

Syyskuun spesiaali-iltamissa esiintymässä legendaarinen brittiläinen rock’n’roll/rhythm’n’blues -yhtye DR. FEELGOOD! Lämppäämässä paikallinen kovanaamojen kopla Shared Sense. Remakan Stand Up -show’ssa Anitta Ahonen, Joonas Korhonen, Tuula Kolehmainen, Antti Akonniemi ja illan MC:nä toimiva Tommi Ylimäinen.

Aikataulu:
20:00 Ovet
20:30 Remakka Stand Up
22:30 Shared Sense
23:45 Dr. Feelgood
01:15 Rokkidisko & Studio45

Liput myynnissä nyt keskikerroksen baaritiskillä ja Tiketissä! 

Liput ennakkoon alk. 25€
Liput ovelta 30€
Narikka 2,5€

Paikkoja hyvin rajoitetusti!

La 08.09.18 / 22:30
Rokkidisko & Studio45
4,5 / 2,5 € + PM 2,5 €

Rokkidisko ja Studio 45 jatkavat klubi-kansan tansittamista Nelivitosessa lauantaisin!

Rokkidisko on 45:n kellarissa lauantaisin toimiva klubi, joka tarjoaa kaupungin parhaat indie-, rock- ja pop-tanssit Nelivitosen omien dj:n voimin. Rokkidiskossa soivat niin tämän päivän parhaat rokkihitit kuin myös legendaariset klassikot.

Studio45 tarjoaa vintillä takuulla kaupungin parhaat tanssibiitit vanhasta, tanssittavasta, soulista ja funkista lähtien aina tämän hetken kuumimpiin tanssimusiikin hitteihin saakka 45:n rock-henkisellä tyylillä. Luvassa on talon omien tiskijukkien ja vierailevien dj:en näkemyksiä aiheesta.

Rokkidisko pyörähtää käyntiin klo 22:30 ja Studio45 klo 23:30

Liput viikonlopun Studio 45 – klubille ja 45 Rokkidiskoon maksavat vain 4,5/2,5€ (alennus opiskelija-/klubikortilla).

Vapaa pääsy ennen klo 23! (liveohjelman jälkeen)

Su 09.09.18 / 23:00
Sunnuntaijamit
Vapaa pääsy + PM 2,5 €

TUU ITE SOITTAAN!!!

Perinteiset 45:n Sunnuntaijamit alkavat klo 23:15. Paikalla ovat kaikki perussoittokamat kuten rummut, basso, kitarat, kosketinsoittimet ja jotain ”helistimiä”. Tule yksin tai vaikkapa bändisi kanssa ja päästä ilmoille parasta musaa ikinä. Soittovuoroja jakaa talon jami-isäntä ja myös äänentoistosta huolehditaan talon puolesta. Voit tulla myös vain kuuntelemaan & fiilistelemään!

Tervetuloa maailman parhaisiin jameihin!

To 13.09.18 / 23:00
Oulu Open Decks
Vapaa pääsy + PM 2,5 €

Open Decksit 45 Specialissa joka toinen torstai! Ilta alkaa klo. 23:00, jolloin jaetaan DJ-vuorot, ole siis paikalla ajoissa!

Vain Avaruus on rajana (jos sekään). Nyt saa taas paljastaa musiikilliset mieltymyksensä tai perversionsa julkisesti Nelivitosessa. Sulautuuko grime /dubstep funky houseen tai hardcore gettotechiin? Saako intialainen huuliharppumusiikki tanssilattian täyteen? Tai sitten voi koettaa miltä tuntuu rakastaa kansaa ääniaalloin kuin ihka oikea tiskijukka.Tuntuuko että klubeissa soi aina ne väärät biisit eikä koskaan sitä ”hyvää musaa”? Tämä ilta on sinun iltasi! Open Decks -iltamat jatkuvat Nelivitosessa tuttuun tyyliin. Tämä ei ole kilpailu! Tai jos jonkun mielestä on niin kaikki osallistujat voittavat.

Ilta alkaa kello 23:00 jolloin ryysis DJ -pöydän vieressä muodostaa soittolistan. Tule ajoissa paikalle, vuoroja ei voi varata vaan ne täytetään siinä järjestyksessä kun artistit kirjoittavat nimensä listaan. Olethan solidaarinen soittokavereitasi kohtaan. Soittoaikaa on 30 minuuttia. Jos se tuntuu liian lyhyeltä kannattanee järjestää oma klubi – maailma on paikkoja täynnä.

Kaikille vapaa pääsy (narikka 2,5€)!

Pe 14.09.18 / 23:00
Friday Special
4,5 € / 2,5 € + PM 2,5 €

Friday Special tarjoaa yläkerrassa pintaraapaisua syvemmän otteen rytmikkääseen bailumusaan (hiphop/rnb/pop jne.), vanhemmista helmistä uusiin hitteihin.

Kellarin tarjonta painottuu perjantaisin uuteen pop-rockiin. Kellariin on päivitetty uudet indie-rockit, joita kuullaan varmasti ja uskollisesti vanhempaakin unohtamatta.

Klubit pyörähtävät käyntiin n klo 23.

Liput viikonloppuklubeille maksavat vain 4,5 / 2,5 € (opiskelija- ja klubikorttilaiset). Vapaa pääsy keikkojen jälkeen ennen klo 23!

La 15.09.18 / 21:00
ULTRAMARIINI
10 / 13 € + PM 2,5 €
Ultramariini, kuva: Tero Ahonen

Ultramariini on täällä taas!

Hämeenlinnalaislähtöinen yhtye julkaisi kesällä 2018 uuden singlen Sointu, joka enteilee syyskuussa ilmestyvää uutta albumia. Samalla päättyy lähes kahdeksan vuoden hiljaiselo julkaisurintamalla.

Kokoonpano lukeutuu 2000-luvun alun suomi-indien tunnetuimpiin nimiin. Ultramariinilta on aiemmin ilmestynyt kolme kiiteltyä pitkäsoittoa: Juuri ja juuri olemassa (2003), Kevään ja kesän tähtikuvioita (2005) sekä Ydin (2010). Lisäksi he ovat julkaisseet minialbumin Kauempana kuin kuu (2006).

– Inspiroiduimme yhtyesoitosta pitkästä aikaa, tuntui että meillä on vielä ainutlaatuinen näkökulma musiikintekoon. Mutta ei kyse ole pelkästä musiikista vaan myös ystävyydestä. Musiikki on meidän tapamme olla yhdessä, yhtye kertoo.

Ultramariinia on viimeksi nähty esiintymislavoilla kesällä 2011. Uuden levyn myötä yhtye tekee tiiviin syyskiertueen, joka käsittää vain rajatun määrän keikkoja – liput ovat myynnissä nyt.

Ultramariini.fi
Tapahtuma Facebookissa

La 15.09.18 / 22:30
Rokkidisko & Studio45
4,5 / 2,5 € + PM 2,5 €

Rokkidisko ja Studio 45 jatkavat klubi-kansan tansittamista Nelivitosessa lauantaisin!

Rokkidisko on 45:n kellarissa lauantaisin toimiva klubi, joka tarjoaa kaupungin parhaat indie-, rock- ja pop-tanssit Nelivitosen omien dj:n voimin. Rokkidiskossa soivat niin tämän päivän parhaat rokkihitit kuin myös legendaariset klassikot.

Studio45 tarjoaa vintillä takuulla kaupungin parhaat tanssibiitit vanhasta, tanssittavasta, soulista ja funkista lähtien aina tämän hetken kuumimpiin tanssimusiikin hitteihin saakka 45:n rock-henkisellä tyylillä. Luvassa on talon omien tiskijukkien ja vierailevien dj:en näkemyksiä aiheesta.

Rokkidisko pyörähtää käyntiin klo 22:30 ja Studio45 klo 23:30

Liput viikonlopun Studio 45 – klubille ja 45 Rokkidiskoon maksavat vain 4,5/2,5€ (alennus opiskelija-/klubikortilla).

Vapaa pääsy ennen klo 23! (liveohjelman jälkeen)

Su 16.09.18 / 21:00
VERHOT + PELTOKURKI
7 € + PM 2,5 €

Verhot saapuu uuden Suru on mun sukunimi -albuminsa myötä keikalle Nelivitoseen! Luvassa on tummanpuhuvaa poppia ja maalailevan kaunista melankoliaa viisihenkisen orkesterin voimin.

Illan avaan Peltokurki, kahden laulajattaren muodostama tyylikäs oululainen duo, jonka musiikissa kiteytyy yhteenhioutunut, ilmaisuvoimainen laulusoiundi, koskettavat sanoitukset ja voimalliset melodiat. Naisten yhdessä kirjoittamat kappaleet kertovat ihmisyyden eri puolista valoineen ja varjoineen. Laulutekstit ovat runollisia ja sisältävät aforismin kaltaisia herkkiä oivalluksia elämästä.

Tapahtuma Facebookissa

Su 16.09.18 / 23:00
Sunnuntaijamit
Vapaa pääsy + PM 2,5 €

TUU ITE SOITTAAN!!!

Perinteiset 45:n Sunnuntaijamit alkavat klo 23:15. Paikalla ovat kaikki perussoittokamat kuten rummut, basso, kitarat, kosketinsoittimet ja jotain ”helistimiä”. Tule yksin tai vaikkapa bändisi kanssa ja päästä ilmoille parasta musaa ikinä. Soittovuoroja jakaa talon jami-isäntä ja myös äänentoistosta huolehditaan talon puolesta. Voit tulla myös vain kuuntelemaan & fiilistelemään!

Tervetuloa maailman parhaisiin jameihin!

Ke 19.09.18 / 21:00
Remakka Open Mic
2,5 / 1,5 € + PM 2,5 €

Remakan Open Mic -illat siirtyvät keskiviikolle!

Remakan Open Mic -klubilla uudet sekä kokeneet koomikot latovat tiskiin tuoretta komiikkaa ja uusia juttuja joka toinen tiistai. Kuka tahansa saa ilmoittautua klubille!

remakkastandup.fi

Alennus opiskelija- tai klubikortilla!

To 20.09.18 / 23:30
45:n vinyyli-iltamat
Vapaa pääsy + PM 2,5 €

Joka toinen torstai Numerossa soi vanha kunnon vinyyli!

Dj-Matsonin isännöimä klubi alkaa klo 23.30 ja jatkuu aina valomerkkiin saakka. Klubilla tullaan näkemään 45:n omia dj:tä, sekä vierailevia tähtiä. Musatyyleissä mennään enimmäkseen rock- ja pop-hengellä, mutta muutama säännön vahvistava poikkeus elektronisen tanssimusan ja räpin merkeissä tullaan näkemään. Pääperiaatteena kuitenkin on perinteisen dj-kulttuurin vaaliminen ja formaattien kuninkaan, vinyylin soittaminen.

Tervetuloa!

Pe 21.09.18 / 21:00
PIMEYS
10 / 13 € + PM 2,5 €

Pimeys on yksi viime vuosien puhutuimmista suomalaisyhtyeistä. Jo nelikon ylistetty debyytti ”Muut on jo menneet” toi yhtyeelle Emma-ehdokkuuden, ja levy nosti Pimeyden kertaheitolla Suomen musiikkikartalle. Vuonna 2015 julkaistu toinen albumi ”Aika tihentyy” oli askel seuraavalle tasolle, tuoden yhtyeelle myös valtakunnallista radiosoittoa (muun muassa ”Hetki vielä”, ”Lähdetään”).

Helmikuussa 2017 julkaistun ”Silkkitie”-albumin jälkeen Pimeys komeili Soundin kannessa, ja kiersi Suomea käännyttäen uusia faneja Pimeys-uskoon maailmanluokan live-esiintymisillään. ”Silkkitie”-pitkäsoiton myötä Pimeys on ankkuroinut paikkansa suomalaisyhtyeiden eturivissä.

Pimeyden muodostavat Joel Mäkinen, Pekka Nisu, Tuomo Laakso, ja Jukkis Virtanen.

Tapahtuma Facebookissa

Pe 21.09.18 / 23:00
Friday Special
4,5 € / 2,5 € + PM 2,5 €

Friday Special tarjoaa yläkerrassa pintaraapaisua syvemmän otteen rytmikkääseen bailumusaan (hiphop/rnb/pop jne.), vanhemmista helmistä uusiin hitteihin.

Kellarin tarjonta painottuu perjantaisin uuteen pop-rockiin. Kellariin on päivitetty uudet indie-rockit, joita kuullaan varmasti ja uskollisesti vanhempaakin unohtamatta.

Klubit pyörähtävät käyntiin n klo 23.

Liput viikonloppuklubeille maksavat vain 4,5 / 2,5 € (opiskelija- ja klubikorttilaiset). Vapaa pääsy keikkojen jälkeen ennen klo 23!

La 22.09.18 / 22:30
Rokkidisko & Studio45
4,5 / 2,5 € + PM 2,5 €

Rokkidisko ja Studio 45 jatkavat klubi-kansan tansittamista Nelivitosessa lauantaisin!

Rokkidisko on 45:n kellarissa lauantaisin toimiva klubi, joka tarjoaa kaupungin parhaat indie-, rock- ja pop-tanssit Nelivitosen omien dj:n voimin. Rokkidiskossa soivat niin tämän päivän parhaat rokkihitit kuin myös legendaariset klassikot.

Studio45 tarjoaa vintillä takuulla kaupungin parhaat tanssibiitit vanhasta, tanssittavasta, soulista ja funkista lähtien aina tämän hetken kuumimpiin tanssimusiikin hitteihin saakka 45:n rock-henkisellä tyylillä. Luvassa on talon omien tiskijukkien ja vierailevien dj:en näkemyksiä aiheesta.

Rokkidisko pyörähtää käyntiin klo 22:30 ja Studio45 klo 23:30

Liput viikonlopun Studio 45 – klubille ja 45 Rokkidiskoon maksavat vain 4,5/2,5€ (alennus opiskelija-/klubikortilla).

Vapaa pääsy ennen klo 23! (liveohjelman jälkeen)

Su 23.09.18 / 23:00
Sunnuntaijamit
Vapaa pääsy + PM 2,5 €

TUU ITE SOITTAAN!!!

Perinteiset 45:n Sunnuntaijamit alkavat klo 23:15. Paikalla ovat kaikki perussoittokamat kuten rummut, basso, kitarat, kosketinsoittimet ja jotain ”helistimiä”. Tule yksin tai vaikkapa bändisi kanssa ja päästä ilmoille parasta musaa ikinä. Soittovuoroja jakaa talon jami-isäntä ja myös äänentoistosta huolehditaan talon puolesta. Voit tulla myös vain kuuntelemaan & fiilistelemään!

Tervetuloa maailman parhaisiin jameihin!

To 27.09.18 / 23:00
Oulu Open Decks
Vapaa pääsy + PM 2,5 €

Open Decksit 45 Specialissa joka toinen torstai! Ilta alkaa klo. 23:00, jolloin jaetaan DJ-vuorot, ole siis paikalla ajoissa!

Vain Avaruus on rajana (jos sekään). Nyt saa taas paljastaa musiikilliset mieltymyksensä tai perversionsa julkisesti Nelivitosessa. Sulautuuko grime /dubstep funky houseen tai hardcore gettotechiin? Saako intialainen huuliharppumusiikki tanssilattian täyteen? Tai sitten voi koettaa miltä tuntuu rakastaa kansaa ääniaalloin kuin ihka oikea tiskijukka.Tuntuuko että klubeissa soi aina ne väärät biisit eikä koskaan sitä ”hyvää musaa”? Tämä ilta on sinun iltasi! Open Decks -iltamat jatkuvat Nelivitosessa tuttuun tyyliin. Tämä ei ole kilpailu! Tai jos jonkun mielestä on niin kaikki osallistujat voittavat.

Ilta alkaa kello 23:00 jolloin ryysis DJ -pöydän vieressä muodostaa soittolistan. Tule ajoissa paikalle, vuoroja ei voi varata vaan ne täytetään siinä järjestyksessä kun artistit kirjoittavat nimensä listaan. Olethan solidaarinen soittokavereitasi kohtaan. Soittoaikaa on 30 minuuttia. Jos se tuntuu liian lyhyeltä kannattanee järjestää oma klubi – maailma on paikkoja täynnä.

Kaikille vapaa pääsy (narikka 2,5€)!

Pe 28.09.18 / 23:00
Friday Special
4,5 € / 2,5 € + PM 2,5 €

Friday Special tarjoaa yläkerrassa pintaraapaisua syvemmän otteen rytmikkääseen bailumusaan (hiphop/rnb/pop jne.), vanhemmista helmistä uusiin hitteihin.

Kellarin tarjonta painottuu perjantaisin uuteen pop-rockiin. Kellariin on päivitetty uudet indie-rockit, joita kuullaan varmasti ja uskollisesti vanhempaakin unohtamatta.

Klubit pyörähtävät käyntiin n klo 23.

Liput viikonloppuklubeille maksavat vain 4,5 / 2,5 € (opiskelija- ja klubikorttilaiset). Vapaa pääsy keikkojen jälkeen ennen klo 23!

La 29.09.18 / 21:00
PAPRIKA KORPS (POL)
10 / 13 € + PM 2,5 €

Paprika Korps tanssittaa suomalaisia syyskuussa!

Raskaalla reggaellaan suomalaisia useasti tanssittanut Paprika Korps saapuu syyskuussa pohjoiseen kotimaahamme. Puolalaisyhtye soittaa 25. syyskuuta alkaen Helsingissä, Tampereella, Jyväskylässä, Seinäjoella ja Oulussa.

Paprika Korps haastaa musiikillaan. Vaikka bändin ilmaisu keinuttaa Karibian tyyliin, orkesteri on vienyt reggaeta persoonalliseen suuntaan.

Puolalainen rytmimusiikki tarjoaa syviä bassoja ja uhittelevaa kitarointia; tanssimusiikkia, jossa on kapinaa, riitasointuja ja dubin jylinää. Paprika Korpsin viimeisin pitkäsoitto Homemade Babylon julkaistiin keväällä 2016.

Vuodesta 2002 lähtien kymmeniä kertoja täällä esiintynyt Paprika Korps on suuri Suomen ystävä. Itse asiassa Paprika Korps on 2000-luvulla useimmin meillä esiintynyt ulkomainen bändi, yhtye, joka toimii lavalla todellakin kahteen suuntaan.

Tapahtuma Facebookissa

La 29.09.18 / 22:30
Rokkidisko & Studio45
4,5 / 2,5 € + PM 2,5 €

Rokkidisko ja Studio 45 jatkavat klubi-kansan tansittamista Nelivitosessa lauantaisin!

Rokkidisko on 45:n kellarissa lauantaisin toimiva klubi, joka tarjoaa kaupungin parhaat indie-, rock- ja pop-tanssit Nelivitosen omien dj:n voimin. Rokkidiskossa soivat niin tämän päivän parhaat rokkihitit kuin myös legendaariset klassikot.

Studio45 tarjoaa vintillä takuulla kaupungin parhaat tanssibiitit vanhasta, tanssittavasta, soulista ja funkista lähtien aina tämän hetken kuumimpiin tanssimusiikin hitteihin saakka 45:n rock-henkisellä tyylillä. Luvassa on talon omien tiskijukkien ja vierailevien dj:en näkemyksiä aiheesta.

Rokkidisko pyörähtää käyntiin klo 22:30 ja Studio45 klo 23:30

Liput viikonlopun Studio 45 – klubille ja 45 Rokkidiskoon maksavat vain 4,5/2,5€ (alennus opiskelija-/klubikortilla).

Vapaa pääsy ennen klo 23! (liveohjelman jälkeen)

Su 30.09.18 / 23:00
Sunnuntaijamit
Vapaa pääsy + PM 2,5 €

TUU ITE SOITTAAN!!!

Perinteiset 45:n Sunnuntaijamit alkavat klo 23:15. Paikalla ovat kaikki perussoittokamat kuten rummut, basso, kitarat, kosketinsoittimet ja jotain ”helistimiä”. Tule yksin tai vaikkapa bändisi kanssa ja päästä ilmoille parasta musaa ikinä. Soittovuoroja jakaa talon jami-isäntä ja myös äänentoistosta huolehditaan talon puolesta. Voit tulla myös vain kuuntelemaan & fiilistelemään!

Tervetuloa maailman parhaisiin jameihin!

Pe 05.10.18 / 21:00
VESTERINEN YHTYEINEEN
15 / 18,50 € + PM 2,5 €

Liput myynnissä nyt Nelivitosessa ja Tiketissä!

Liput ennakkoon 45:sta 15,00€
Liput ennakkoon Tiketistä alk. 16,50€
Liput ovelta 18,50€
Narikka 2,50€

Pe 19.10.18 / 21:00
PAPERI T + RUUSUT lisäkeikka
15 / 24 € + PM 2,5 €

LISÄKEIKKA PAPERI T:LLE NELIVITOSEEN!

Paperi T:n keikka 45 Specialissa lauantaina 20.10. myi loppuun heti myynninaloituspäivänä. Lisäkeikka päivää aiemmin saatiin kuitenkin järjestymään.

Kesäkuussa odotetun kakkosalbuminsa Kaikki on hyvin julkaissut Paperi T on julkaissut Suomen suurimmat kaupungit kattavan levyjulkaisukiertueen. Edellisen kerran klubikeikoilla keväällä 2016 nähty artisti kiertää Suomea loka-joulukuussa.

Suomen albumilistan kärkeen noussut Kaikki on hyvin on jatkanut platinaa myyneen, Teosto- ja Emma-palkitun debyyttilevyn Malarian pelon menestystä pysytellen julkaisustaan lähtien listan kärkikymmenikössä. Levyn molemmat vinyylipainokset myytiin ennätysajassa loppuun, ja albumilta irroitettu nimikkosingle sekä Paniikki feat. Chisu ovat soineet taajaan myös radiotaajuuksilla.

Paperi T:n Nelivitosen keikalla illat avaa elokuussa esikoislevynsä julkaiseva Ruusut-yhtye, jonka juuri ilmestyneellä singlellä 555 Paperi T vierailee.

La 20.10.18 / 21:00
PAPERI T + RUUSUT loppuunmyyty
15 / 24 € + PM 2,5 €

PAPERI T KIERTUEELLE KAHDEN VUODEN TAUON JÄLKEEN!

Kesäkuussa odotetun kakkosalbuminsa Kaikki on hyvin julkaissut Paperi T on julkaissut Suomen suurimmat kaupungit kattavan levyjulkaisukiertueen. Edellisen kerran klubikeikoilla keväällä 2016 nähty artisti kiertää Suomea loka-joulukuussa.

Suomen albumilistan kärkeen noussut Kaikki on hyvin on jatkanut platinaa myyneen, Teosto- ja Emma-palkitun debyyttilevyn Malarian pelon menestystä pysytellen julkaisustaan lähtien listan kärkikymmenikössä. Levyn molemmat vinyylipainokset myytiin ennätysajassa loppuun, ja albumilta irroitettu nimikkosingle sekä Paniikki feat. Chisu ovat soineet taajaan myös radiotaajuuksilla.

Paperi T:n Nelivitosen keikalla illat avaa elokuussa esikoislevynsä julkaiseva Ruusut-yhtye, jonka juuri ilmestyneellä singlellä 555 Paperi T vierailee.

To 25.10.18 / 21:00
SATELLITE STORIES
Alk. 17,50 € + PM 2,5 €

Suomen menestynein indiebändi Satellite Stories lopettaa – yhtyeeltä luvassa syksyllä viimeinen albumi ja jäähyväiskiertue.

Oululaislähtöinen indiebändi Satellite Stories lopettaa uransa. Vuonna 2008 perustettu yhtye julkaisee viidennen, viimeisen albuminsa ”Cut Out the Lights” syyskuussa. The Final Story -jäähyväiskiertue tuo yhtyeen myös yhdeksälle keikalle ympäri Suomea.

Satellite Storiesin neljä aiempaa albumia ’Phrases to Break the Ice’ (2012), ’Pine Trails’ (2013), ’Vagabonds’ (2015) ja ’Young Detectives’ (2017) ovat keränneet maailmanlaajuisesti kymmeniä miljoonia kuunteluita ja vieneet yhtyeen yli 300 keikalle yhteensä 17 maahan.

”10 vuotta, 5 albumia, lukemattomia muistoja ihanien ihmisten kanssa ja upeita kaupunkeja toistensa perään. On aika aloittaa Satellite Storiesin tarinan viimeinen luku. Lopettamiseen ei liity mitään bändin sisäistä draamaa, päin vastoin, nautimme yhdessä tekemisestä enemmän kuin koskaan. Tahdomme kuitenkin irtautua musiikkibisneksen uuvuttavasta koneistosta vielä kun olemme täysissä sielun ja ruumiin voimissa. Toivomme voivamme tarjota jäähyväiskiertueen myötä mahdollisimman monelle fanillemme viimeiset, upeat bileet yhdessä”, summaa yhtyeen kitaristi-laulaja Esa Mankinen.

Satellite Stories Facebookissa
Tapahtuma Facebookissa

La 27.10.18 / 21:00
SATELLITE STORIES
Alk. 17,50 € + PM 2,5 €

Suomen menestynein indiebändi Satellite Stories lopettaa – yhtyeeltä luvassa syksyllä viimeinen albumi ja jäähyväiskiertue

Oululaislähtöinen indiebändi Satellite Stories lopettaa uransa. Vuonna 2008 perustettu yhtye julkaisee viidennen, viimeisen albuminsa ”Cut Out the Lights” syyskuussa. The Final Story -jäähyväiskiertue tuo yhtyeen myös yhdeksälle keikalle ympäri Suomea.

Satellite Storiesin neljä aiempaa albumia ’Phrases to Break the Ice’ (2012), ’Pine Trails’ (2013), ’Vagabonds’ (2015) ja ’Young Detectives’ (2017) ovat keränneet maailmanlaajuisesti kymmeniä miljoonia kuunteluita ja vieneet yhtyeen yli 300 keikalle yhteensä 17 maahan.

”10 vuotta, 5 albumia, lukemattomia muistoja ihanien ihmisten kanssa ja upeita kaupunkeja toistensa perään. On aika aloittaa Satellite Storiesin tarinan viimeinen luku. Lopettamiseen ei liity mitään bändin sisäistä draamaa, päin vastoin, nautimme yhdessä tekemisestä enemmän kuin koskaan. Tahdomme kuitenkin irtautua musiikkibisneksen uuvuttavasta koneistosta vielä kun olemme täysissä sielun ja ruumiin voimissa. Toivomme voivamme tarjota jäähyväiskiertueen myötä mahdollisimman monelle fanillemme viimeiset, upeat bileet yhdessä”, summaa yhtyeen kitaristi-laulaja Esa Mankinen.

Yhtye aloittaa viimeisen matkansa huomenna julkaistavalla ’Coupons’-singlellä.

Satellite Stories
14.9.2018 Henry’s Pub, Kuopio
15.9.2018 Kerubi, Joensuu
21.9.2018 Freetime, Jyväskylä
22.9.2018 Korjaamo, Helsinki
27.9.2018 Gong, Turku
28.9.2018 Torvi, Lahti
29.9.2018 Klubi, Tampere
26.10.2018 Ritz, Vaasa
27.10.2018 45 Special, Oulu

Kiertueen liput tulevat myyntiin keskiviikkona 9.5.2018 klo 12:00.

http://www.facebook.com/satellitestories/

La 10.11.18 / 18:00
Remakka Stand Up
9 / 12 € + PM 2,5 €

Remakka-lauantait jatkuvat Nelivitosessa!

10.11. lineup: Iikka Kivi, Riku Sottinen, Ray Zambino, Tatu Miettinen, Bahar Tokat

Liput myynnissä ennakkoon Nelivitosessa ja osoitteessa Tiketti.fi
Liput ennakkoon alk. 9€
Liput ovelta 12€ (opisk.kortilla 9€)
Narikka 2,5€

Kaksi näytöstä – klo 18 ja klo 21

La 10.11.18 / 20:00
Remakka Stand Up
9 / 12 € + PM 2,5 €

Remakka-lauantait jatkuvat Nelivitosessa!

10.11. lineup: Iikka Kivi, Riku Sottinen, Ray Zambino, Tatu Miettinen, Bahar Tokat

Liput myynnissä ennakkoon Nelivitosessa ja osoitteessa Tiketti.fi
Liput ennakkoon alk. 9€
Liput ovelta 12€ (opisk.kortilla 9€)
Narikka 2,5€

Kaksi näytöstä – klo 18 ja klo 21

La 08.12.18 / 18:00
Remakka Stand Up
9 / 12 € + PM 2,5 €

Remakka-lauantait jatkuvat Nelivitosessa!

8.12.lineup:  Iikka Kivi, Tommi Mujunen, Aatu Raitala, Illuusia Sarvas, Esa Kauranen

Liput myynnissä ennakkoon Nelivitosessa ja osoitteessa Tiketti.fi
Liput ennakkoon alk. 9€
Liput ovelta 12€ (opisk.kortilla 9€)
Narikka 2,5€

Kaksi näytöstä – klo 18 ja klo 21

La 08.12.18 / 21:00
Remakka Stand Up
9 / 12 € + PM 2,5 €

Remakka-lauantait jatkuvat Nelivitosessa!

8.12. lineup:  Iikka Kivi, Tommi Mujunen, Aatu Raitala, Illuusia Sarvas, Esa Kauranen

Liput myynnissä ennakkoon Nelivitosessa ja osoitteessa Tiketti.fi
Liput ennakkoon alk. 9€
Liput ovelta 12€ (opisk.kortilla 9€)
Narikka 2,5€

Kaksi näytöstä – klo 18 ja klo 21