HOME OF ROCK

OPEN TODAY 20-04 / KITCHEN TODAY 20-03

Remakka jatkaa huikeasta syksystä kohti kanuunankovaa kevättä!

Huikeasta syksystä kohti kanuunankovaa kevättä!

 

Kahdeksan menestyksekästä klubia. 20 esiintyjää. Yli 1000 ihmistä yleisössä. Remakka-klubin syksy oli aikamoinen ja nyt järjestäjäin päässä pyörii vain se, miten ihmeessä tästä parannetaan. Vaan paraneehan se, kun aletaan paiskia hommia! 

 

Remakka täyttyi kahdeksan kertaa ääriään myöten, mikä kertoo siitä, että open mic-klubille oli Oulussa tilausta. Ookko nää nauranun kaltaiset isot klubit muodostavat selkärangan, mutta pysyäkseen elinvoimaisena kulttuuri tarvitsee myös omia juuria. Siksi oululaislähtöisten naurattajien löytyminen ja menestyminen on pohjoiselle komiikalle niin elintärkeää. Tämän vuoksi useamman kuin yhden todellisen kyvyn löytyminen muutaman kuukauden aikana tuntuu niin järjettömän hienolta. 

 

Remakan lavalle on kavunnut useita täysin vihreitä humoristinoviiseja, jotka ovat saaneet 45 Specialin lavoilta elämänsä mahtavimpia kokemuksia. Monen rintaan on tänä syksynä syttynyt liekki, palava halu tehdä komiikkaa. Itselläni se oli jo ennen Remakkaan ryhtymistä, mutta syksyn klubit sementoivat fiiliksen: kyllä, se on tässä, tätä haluan tehdä. Ja mikäs tässä tehdessä, kun ympärillä on niin erinomaista jengiä! Omien esiintyjiemme lisäksi haluan vielä erikseen kiittää Zaania, Ville Walleniusta, JP Kangasta, Miika Petterssonia ja Pekka Jalavaa - parempaa tunnustusta klubilleen ei voi saada kuin ammattilaisten kannustusta ja osallistumista! 

 

Ja kun puhutaan mahtavasta jengistä, en tarkoita pelkästään toinen toistaan tykimpiä esiintyjiä tai erinomaista yhteistyötä rakentanutta 45 Specialin henkilökuntaa, vaan ennen kaikkea yleisöä. Nimittäin, kun minä ja Awe aloitimme tämän klubin pitämisen, molemmilla oli takana alle kymmenen keikkaa - olimme epäilemättä märkäkorvaisimpia klubinpitäjiä koko pohjoisella pallonpuoliskolla. En voi tarpeeksi korostaa sitä, miten mahtava yleisö teki meidän työstämme niin paljon helpompaa. Remakan yleisö on kannustavin ja parhaiten reagoiva porukka, jonka edessä olen koskaan heilunut. Ja juuri siksi Remakkaan on aloittelijan hyvä tulla - jos eka juttu ei lähde, ihmiset eivät ala viheltää tahi buuata, vaan odottavat entistä skarpimpana sitä seuraavaksi tulevaa hyvää juttua. 

 

Siksi suosittelenkin jokaista vähänkin omaa humoristinuraansa arpovaa vatuloijaa heittämään viimeistään nyt ne jahkailut huis helevettiin ja alkaa hioa sitä tiukkaa viiden minuutin settiä, jolla Remakan lava valloitetaan! 

 

Mutta pidemmät löpinät sikseen! Ensi tiistaina (10.1.) jatketaan samaan lepakkoaikaan (20.30.), samalla lepakkokanavalla (Nelivitosen vintissä) - tehdään kevätkaudesta vielä tiukempi kuin syyskaudesta! 

 

Iikka Kivi

Remakan toinen isäntä

45 Special / Saaristonkatu 12 / 90100 Oulu
(08) 8811 845 / toimisto@45special.com